Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Nekem Campusos van, és D36RK-val kezdődik. Ez a régi kulcs, az új licenszszerződésben már másikat küldtek, de azt nem nyomom fejből :) Ellenben az előző verzióm tényleg FCKGW-s volt. A Campusos is Corporate, de a M$ nem tiltja. Értelmetlen lenne.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Versus123
aktív tag
nekem olyan XP pro-m van,ami a telepítésnél az XP-vel az SP1 et is felrakta,a telepítésnél nem kért cd-kulcsot...(pedig van ám:DDD)...erre fel fog ugrani SP2??Ha igen előfordulhat hogy gáz lesz valami?
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
X-COM
nagyúr
a nagyközönség is az rtm-t kapja, csak kicsit később
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
moonman
titán
az rtm-et a hardvergyártóknak adják ki előtelepítésre konfigokhoz. ez még nem publikus a nagyközönség számára.
-
engusz
veterán
Hmmm, köszönöm. Találkoztam egy-két képpel, ahol a Windows verziója volt kifényképezve.
''Version 5.1 (Build 2600.xpsp_sp2_rtm.?????-???? : Service Pack 2)''
Ez RTM is marad vagy lesz belőle olyan, amiben nem szerepel? :FNézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Kicsit hihetetlen a Microsoft (igen, most megérdemlik, hogy normálisan leírjam a nevüket :P) ezen lépése. Viszont azt nem értem, hogy mit jelent az RTM magyarul. Valaki adna pontos felvilágosítást? :F
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
ByB
addikt
Helo!
BME-re járok egy ideje, anno megrendeltem a Campus-os XP-t és a mai napig tökéletesen működik a termékkulcs! Ezt biztos nem tiltják le, sok macera lenne vele... -
tomcs
őstag
akkor le7 rosszul emlexem. a campus kulcsot csak nem tiltjak le, pedig az is ''kiszivargott'', sot inkabb omlott. egy idoben rendesen ki volt teve vmi debreceni egyetemi honlapra, nomeg postan is azt kuldtek mind magyarhoz mind az en angolomhoz
most igy remlik vmi gp6hv-.. vagy ilyesmi kulcs is. akkor az lenne a campus? -
Gregorius
őstag
A fájlverziókról beszélek. Kicsit valóban félrevezető, hogy minek az rtm-jéről van szó
A legelső gyári kiadás az pl:
5.2.3790.0 (srv03_rtm.030324-2048)
Ha valamelyik hotfix vagy sp már felkúszott, akkor pl:
6.00.3790.168 (srv03_gdr.040410-1234)
Ritkábban előfordulnak workaround-szerűségek is qfe verzióval.
Ha jól emlékszem, a ''hogyan slipstreameljünk hotfixet'' KB cikkben le van írva, hogy melyik mit jelent pontosan. Megvan: [L]http://support.microsoft.com/?kbid=828930[/L]
egyébként 2000SP2-höz is jönnek még patch-ek
Najó, legalább az utolsó kettőre.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
egyetértek! szerintem a vírusírtó integrálása nem volna marhaság! aki nem ért hozzá az örülhet, hogy van benne, aki meg ért hozzá az kikapcsolja és felteszi a neki szimpatikusat, cserébe nyomban megcsappana a vírusáradat és szerintem még bíróságon is megvédhetnék magukat, mondván nem piacszerzés céljából integrálták, hanem a vírosok visszaszorítása érdekében...
-
Gregorius
őstag
RTM a legelső szűz kiadott WinXP.
Tudtommal mindegyikre az volt írva, hogy Windows XP vagy Windows XP SP1.
Példa:
MS04-023 [L]http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms04-023.mspx[/L]
Microsoft Windows XP and Microsoft Windows XP Service Pack 1 – Download the update
Egyébként ha belekukkantasz egy-egy hotfixbe, van benne külön könyvtár sp1 és sp2 néven (az sp1 tartalom megy fel az rtm-re és az sp2 az sp1-re)
És lassan két év elmúlásával itt váltam fanatikus taggá
[Szerkesztve] -
moonman
titán
most megint linuxszal jövök majd, de ez egy jó példa, ott különböző disztribekben kismillió program van, office-tól kezdve gimp kutyaf..sza. azokat miért nem csesztetik, hogy hőő minden bele van integrálva? azért, mert külön csomagként van és nem muszáj föltenni. na így kéne.
-
Gregorius
őstag
nemsokára az új biztonsági patchek már csak erre fognak felmenni szerintem
A biztonsági patch-eket az utolsó két SP-re készítik, ez a helyi szabályzat. Eddig az RTM-re meg az SP1-re, mostantól az SP1-re és az SP2-re fogják (a frissített fájloknak más verziójuk lehet különböző SP alatt). Szóval a biztonsági patch-ek még egy olyan cirka másfél-két évig fel fognak menni SP1-re is.
[Szerkesztve] -
sh4d0w
félisten
Új, az előzőnél sokkal jobb tűzfal van benne, pl. Aztán van benne olyan alkalmazás, ami a víruskergetőd ''testi épségét'' figyeli, nehogy vmi kárt tegyen benne. Van benne popup-blockerrel felszerelt Intenet Explorer... meg ilyen finomságok...
https://www.coreinfinity.tech
-
twollah
nagyúr
Kivancsi vagyok, hogy hany napon belul jelenik meg a warezoldalakon a feltort SP2.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na jo akkor mar csak a megfeketetebb kulcsokat kellne elarulni a microfosnak, nehogy veletlenul gond legyen abbo is:- )))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
L3zl13
nagyúr
A poén az volna, ha lazán feltelepülne az illegál cuccokra, aztán 1-2 hónap múlva aktiválást kérne. :DDD
Aki hülye, haljon meg!
-
Notes
senior tag
Azért ez mindent elmond erről az operációs rendszerről. A saját kalózmásolatai potenciális veszélyt jelentenek rá a neten keresztül. :(
Amúgy meg minek ez a szervízcsomag? Épp eszű ember nem használja a beépített tűzfalat úgy sem. Vagy azért lesznek új driverek is benne?Romanes eunt domus!
-
g@bo
nagyúr
honnan lehet letőteni??
-
Esmein
nagyúr
Jó lenne már tudni, mit is csinál ez a cucc valójában.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
anulu
félisten
alapból valaha arról volt só, hogy nem fognak szűrni, mert inkább legyen a kalózmásolatokon is SP2, minthogy a ''legális'' windowsokat veszélyeztesse...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
moonman
titán
''a kalózok olyan kulcsokra tértek át, melyeket nem blokkolunk''
ez milyen lol :) van a feketelista, meg a fehérlista a feketelistán belül. vagy szürkelista. vagy feketefehér. mindegy használjunk tomi kristályt.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest