Aktív témák
-
Adi
senior tag
-
udvari
tag
szerintem jól van ez hiszen manci néninek felinstallált manici néni biztos oprendcert lehet adni neki most már magyar oppenoffice.org -al mert hát manci néni mire is használja x.LTd -nél ama gépet ???
hát van rajta valami vindoze meg office esetleg valami böngésző meg tán célprogramok azt kész persze ha ez nincs akkor meg dos valami clipper prg-vel azt kész !
Nos ha ebből indulnak ki nem rosz megoldás ez nem kéne ama guru pozícóban teccelegni :))) -
guest
veterán
mar csak az a baromi nagy kerdes van hatra hogy ez kinek keszült...
az atlag user ugyis windozez ni fog mert a jatek erdekli elsödlegesen, illetve az hogy működjön az office a, nem a staroffice meg a többi hanem az ms...
aki meg adminkodni akar az orisai szamiteg parkjában az ugyis debiant fog telepíteni.
nos akor megis kinek jo hogy van ez?prohardver vendég
-
Goodman
tag
UHU-Linux verzió: Hóbagoly 204-1.
auau. Lattam a multkor par magyar manpage-t is, eleg gazosak voltak. Nemtom minek eroltetni a magyar linuxot, szerintem tok folosleges, egy rendes admin minimum alapszinten tud angolul. Amugy en az utvonalvalasztas, alapatjaro, es hasonlo gyonyorusegektol kapok ideggorcsot mindig.
Bar a hir szerint ez egy teljesen magyar fejlesztesu valami, engem a kepek egy atszinezett redhatra emlekeztetnek :)
Nem tom minek eroltetik mindig ennyire a redhatot mindenhol... ezen is elsore latszik, hogy az az alapja, ha masbol nem, a localhost.localdomainbol :D -
guest
veterán
Megjegyzem, hogy én default igy szoktam telepíteni... Utólag állítom be, úgy áttekinthetőbb (szerintem :)))
Pistokprohardver vendég
-
Adi
senior tag
Az ilyen localhost.localdomain nevektől kapok ideggörcsöt, ''nagytudású'' adminról árulkodik. :D
ldm start-reconf primary
-
haver
tag
UHU? AHA!
Értem, hogy motor, de mi hajtja!?
Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- iPad topik
- E-roller topik
- Visszatér a Pebble
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest