- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- OpenWRT topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
Aktív témák
-
Zse'La
csendes tag
Úgy legyen!
Én is nézelődöm mostanában a 17-es LCDk körében, mert szegény 17-es Belineám lassan 6 éves lesz, bár még jól megy, de néha zúg.
Sulinet keretében kéne valami, mert a 100+os árat kicsit sokallom, igaz a monitoromat is 110e körül vettem. Még az sem lenne baj, ha kicsit drágább lenne. Csak azt nem tudom milyen lenne jó. Amit kinéztem adatok alapján, azt éppen nem láttam Sulinetben. :U
Bízzunk a jövőbenTürelem rozsdát terem...
-
rudi
nagyúr
Az én szemszögemből nézve (Prohardver - Hazai pálya [L]http://prohardver.hu/index.php?sid=810[/L]) még bőven van potenciál az LCD piacban. A fő húzóvonallá alakuló 17-esek alsó kategóriája lassan közelíti a jó minőségű 19 colos CRT monitorok árát (kb. 80 000 Ft). A Samsung SyncMaster 710N (alapmodell) 8 héttel ezelőtt még 125 000 Ft volt, mostanában már csak 105 000, de a hasonlóan jó Viewsonci kijelzők legolcsóbbika már ''csak'' 92 000 Ft, szóval beért abba az ár-kategóriába, amikor az emberek elgondolkodnak, hogy akkor most egy batár 19-es katódsugaras vagy egy filigrán 17-es LCD.
A nemrég Szlovákiába telepített Samsung kijelzőgyártó egység (összeszerelő) két hónapja még csak 20%-ban gyártott LCD-t a többi CRT volt (javarészt 17 colos), de mára a CRT-vel teljesen leálltak és a 15-17-19 colos LCD-ket nyomják. Ezzel remélhetőleg csökkennek a logisztikai költségek és rövidesen még 20%-ot esnek az árak.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla