Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkazmer
addikt
Biztosít, bár pl pannonos mobilra nekem még nem sikerült onnan levekeket letölteni(valami hálózati hibára panaszkodik, hiába állítim be a titkosítást, és a portokat is megfelelően)
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
félisten
Sziasztok!
Tudom, nem a reklám helye, de nekem évek óta van fiókom az ATW-nél. Outlook-al használom a 100MB tárhelyet, és soha nem volt vele baj.
Nem is értem, hogy minek ennél több, hiszen a leveleket a winyót tárolja az ember POP3 esetén... Szerintem egy hosszabb nyaralás esetén sem telik meg a 100MB átlagos használat mellett. MAnapság úgyis nagyobb divat a videót belinkelni valami erre való weblapról, mint email-en küldeni. Ha mégis megtelne, akkor még mindig át lehet irányítani valami nagyobb tárhelyet adó ingyenes webmail-re. pl. Walla.com, gmail.com, stb. A gmail POP3-at is biztosít, ha jól tudom, de még sosem próbáltam.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Gabás
addikt
inkább ingyenes pop3-at és átirányítást biztosítanának...
-
tkazmer
addikt
Persze, korlátlan, de kinek van szüksége korlátlan tárhelyre? Nekem is van 1-2 korlátlan fiókom, és nagyon nem használom ki, hogy korlátlanok..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
félisten
Ismeritek a walla.com-ot?
5GB tárhely (igaz, a kezdőlapon 3GB-it írnak, de reg után kiderül, hogy 5GB van), és több szövegformázási lehetőség van, mint az Outlook-ban.
A dizájn nagyon egyszerű, de szuperul átlátható.
Sajna POP3 nincs.
[Szerkesztve]Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
REDeath
őstag
megnézem mikor küld valaki 300 megabyteos videót emailben... 1 GB is bőven elég...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
moma
őstag
Szerintem a 2 giga is csak extrém igények esetén vagy hosszú idő alatt tölthetők meg. Ami inkább számít, hogy a yahoo-nál nincs még pop3 sem az ingyenesben...
Szerintem amivel meg lehetne fogni embereket az egy nagy tárhellyel bíró (1 giga+) imap ot is nyújtó fiók lenne. Legalábbis én most ilyet kerestem és elég nehézkes, úgy tűnik ilyenből elég kevés van...we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest