Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
''csak vettek 1 kockat, es addig vagdostak le belole [...] amig nem lett belole vmi laptoplaku cucc''
A nagyok így csinálják... Michelangelo szerint is ugye a szobor benne van a kőben, csak el kell venni a fölösleget.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
shev7
veterán
húú de fogom sajnálni hogy el kell majd adni a mostani notimat (TP 600X)), mikor újat veszek De beleszerettem az ASUS S5000-es szériájába. Nagyon jól néz ki az is.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
Miracle
senior tag
4. nekem eléggé nem jön be az Apple design (legalábbis laptopban), míg az IBM eléggé bejön.
Design??? Mirol beszelsz te? a Think-padeket designoljak? szerintem csak vettek 1 kockat, es addig vagdostak le belole (a derekszogeket megtartva) amig nem lett belole vmi laptoplaku cucc ...
Amugy no offense, en is thinkpadet vennek, ha lene penzem 1 laptopra, de az azert szerintem a design szo kicsit tulzo ra nezve ) (talan ezert is tetszik )értelmező késziszótár :: rekurzió --> lásd : rekurzió
-
dabadab
titán
Szerintem az fog vele tortenni, mint a HDD gyartasukkal, amit mindenestul eladtak a Hitachinak (es egyelore ugy tunik, hogy zavartalanul mukodik tovabb).
Szerintem ha vki megveszi az IBM PC reszleget (es valoszinuleg a Thinkpad markanevet is) nemkevespenzert, akkor jo esellyel vigyazni fog a brandra, es nem ad ki vackot a kezei kozul. (Legalabbis ezt remelem.)DRM is theft
-
WN31RD
addikt
Gratulálok hozzá.
Sajnos az Apple nekem nem megoldás, mert lehet ugyan, hogy minőségben nem rosszabb, de
1. az x86-os architektúrától való eltérésnek semmi praktikus haszna nincs, viszont néhány dolgot megbonyolít, és
2. zárt forrású oprendszert úgysem használnék, tehát a Mac pozitívumait jórészt nem tudnám kihasználni, és
3. a ThinkPadeknél kevésbé strapabírónak tűnnek a PowerBookok, és
4. nekem eléggé nem jön be az Apple design (legalábbis laptopban), míg az IBM eléggé bejön.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
-
WN31RD
addikt
Ettől tartok én is. Hogy aki megveszi az üzletágat, majd fokozatosan egyre inkább elmegy a kicsit olcsóbb, kicsit csicsásabb, kicsit szarabb irányba, mert az jobban eladható, mivel az igénytelen népnek az kell.
No, de hátha nem lesz így, még reménykedek...
Alig vettem meg az első saját IBM laptopomat, ami annyira nagyon tetszik, hogy el is határoztam, hogy IBM-nél alább ezentúl nem adom, kerül amibe kerül, és erre megszüntetik...
[Szerkesztve]''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
karib
addikt
Szerintem a hír kicsit nehezen értelmezhető. Őszintén szólva nem hiszem, hogy nem lesz több IBM márkájú PC és notesz, csupán nem az IBM fogja gyártani őket. Bár az is lehet, hogy totál kivonulnak, de ezt nehezen tudom megérteni, mert a hardvereik azért valahogy kapcsolódnak a széles szolgáltatási palettájukhoz...
De az utóbbi időben az IBM nagyon tudja, mit csinál - tehát valszeg most sincs máskéntDepartment of Redundancy Department
-
félisten
Teljesen ''megértem'' az IBM-et, ha szabad ilyet mondani. Számukra minimális profitot hozó üzletág, ami komolyabb értékesítési/szállítási infrastruktúrát igényel, mint a szerverek, szoftverek, stb. Az IBM pedig innovációban nagyon erős - a PC-konfigok gyártása meg már nem igényel túl sok innovációt, csak olcsó munkaerőt, stb.
while (!sleep) sheep++;
-
L3zl13
nagyúr
Nem tom. Nem volt még szerencsém Sony PC-hez. A TFT-k/notik rendben van, meg tudom, hogy designban jók, de PC kapcsán nem épp Sony jut eszembe.
Philips meg úgy tudom most akar megint beszállni, de hogy mennyire minőségiek lesznek a cuccok, az szerintem még kérdéses.
Az biztos, hogy az optikai egységek miatt látatlanban is aggódom mindkét gyártó kapcsán.Aki hülye, haljon meg!
-
tomit
tag
A sony az jó minőségű, de az ára is az.
-
747
senior tag
''Ha az új tulajdonos tartja magát az IBM hagyományaihoz''
a nagy loszart. nezd csak meg, mit csinalt a jo kis massziv Siemens-Nixdorf gepekbol a fasszopo
Fujitsu. recsegos-ropogos fos gagyi froccsontott giccsparadet. vagy nezd meg mi lett a Texas
Instruments notebook uzletagabol, miutan megvette a kocsog Acer.
sajnos igenis szamit, milyen logo van a gepen. -
WN31RD
addikt
Bár végülis nincs nagy jelentősége annak, hogy milyen logó van a laptop jobb alsó sarkában. Ha az új tulajdonos tartja magát az IBM hagyományaihoz: 100%-os minőség és funkcionalitás, ugyanakkor 0% csicsa és divatos design, akkor nincs gond. Remélem, így lesz.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Il Padrone
senior tag
Ez meglepett.
De ha utanagondolok, nem kellett volna, hogy meglepjen.Il Padrone
-
L3zl13
nagyúr
Nem lesz több IBM noti? Hmmm...
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok