Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • karib

  addikt

  válasz rocket #2 üzenetére

  Ebben teljesen igazad van. Meg gyártókapacitás sem ártana az AMD-nek.

  Ettől függetlenül dícséretes, hogy akkora technológiai előnyre tudtak szert tenni, hogy idáig jutottak. Mert ez azt jelenti, hogy az Opteron szerverek nem csupán ugyanolyan jók, mint az Intelek, netán pár százalékkal gyorsabbak vagy olcsóbbak, hanem összességében pusztán a technológia miatt érdemes volt sokaknak váltaniuk. Ez azért nagy szó és remélhetőleg megalapozhatja az AMD jó hírnevét a nagy gyártóknál. Ha ehhez egyszer még gyártókapacitást is tudnak tenni, akkor van esélyük a kiugrásra.

  Az AMD-nek a desktopon még nem teljesen sikerült kitörnie az ''olcsó PC'' kategóriából, ha a nagy brandeket nézzük. Olcsó PC-nél pedig mindenhol spórolnak, így eredendően egy gyengébb termék jön létre sajnos (pláne notebookoknál látható ez).

  Meglássuk, mit tud kiblöffölni magának az AMD az elkövetkezendő pár évben :)

  Department of Redundancy Department

 • Miracle

  senior tag

  válasz rocket #4 üzenetére

  nem ejtettek fejere az AMDt nyugi, ott is be fog lassan indulni a nagyotmondas kampany, sot most is megy, csak nem feltuno, mert a termekeik most valoban jobbak, mint az intelei:)
  nade felre a viccel nem emlekszek mar, hogy hol olvastam, de az remlik, hogy a 4+ processzoros X86 szerver piacon mar 50% felett van az AMD (amit siman elhiszek, itt nagyon brutalis a folenyuk :) azaz az intel hatranya nagy :P )

  értelmező késziszótár :: rekurzió --> lásd : rekurzió

Új hozzászólás Aktív témák