Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
G3r!
tag
A Beetle-ről valaki tudna mondani vélemény vagy valami tapasztalatot?Foontos lenne!!!
-
szakszi
csendes tag
újabb zsákutca. Gratulálok!
''Mi ez Virág! Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni? Én már szart érek?!''
-
Fixer_SH
tag
válasz dokesz007 #68 üzenetére
Hello,
erdeklodnek, hogy a P0019-est hol es mennyiert vetted. Illetve, hogy milyen egyeb tapasztalataid vannak vele. Gondolkodok, hogy veszek egy ilyent, mert erdekes megoldasnak tartom es nekem is Cel2.4-em van. Mondjuk tervezek venni egy P4-et (valoszinuleg prescott). Ahhoz gondolom kicsi mar a huto nem? Ha teszek ra egy 12cm-es ventit akkor.... akkor jo lenne?
FixerDebian
-
amegt
aktív tag
szerintem a TT Silent Tower az egy jó hűtő, de!!! szar rajta a venti, ezenkívűl szar a talpának a polírozása, vagyis bocsi, egyáltalán nincsen polírozva...
szóval, ha lecseréled a ventit, egy frankóra, és ha ezen kívűl még van energiád polírpzni a talpat, akkor kikerekedík egy igencsak király hűtő...kb 9000Ft szumma szummárum...de ha mondjuk valaki megveszi a leselejtezett ventidet, akkor még csökkentheted a mérlegedet is...
mielőtt lehurrogtok hozzáteszem, hogy ez az én véleményem... -
Allien
veterán
''Lúzer vagy''. Köszi! Ez elismerés, ezek szerint, nem vagyok hülyébb Nálad (vagy legalább annyira)? Én a hűtőt tesztek alapján (itt a PH!-n olvasható) választottam, teljesítmény/hangra kihegyezve (kompromisszum). Persze, azért az ár is érdekes volt, mert nem akartam kiadni 1,5-2x több lét egy olyan hűtőre, mely 1-2 fokot segített volna csak. Ennyit a ''galcialtech'' hűtőröl, meg a spire-ről! Az St-t én 8000 felett láttam, de ez mindegy, mert ott tartok, hogy ha majd veszek hűtőt, már más szempontokat veszek figyelembe, és részben, az árat háttérbe rakom. EZ az ÉN személyes jogom, mint ahogyan a Tied meg az, hogy vedd meg az ST-t, és ennyi. NEKEM megér annyit (már a TR SI 97), hogy SOKKAL könyebb, kisebb méretben is, és valszeg nem hűt sokkal roszabbul sem. Ha majd cserélek alaplap+procit, akkor is az lesz, hogy megveszem az egyik legolcsóbb hűtőt, hogy az áttérést olcsóbban megússzam, aztán majd megveszem rá az akkori csúcs hűtőt, már a fent leírt szempontok szerint, amiben valszeg nem lesz benne az, hogy minnél nagyobb legyen, sem méretben, sem tömegben, és nem kell majd, hogy giccses legyen (nagyon, egy kicsi belefér). Viszont jól hűtsön, és halkan, ráadásul, minnél kisebb tömeggel, gondoljunk a környezetvédelemre is (). (ami a környezetvédelmet illeti, mielött belekötne valaki, arról szólna, hogy több aluminium van benne, és ugye ismert ennek a gyártása)
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
_az
senior tag
most erre mit mondjak? lúzer vagy, én 2500-ér vettem galcialtech hűtőt duronra és viszi a 3200-t is... haha-ha...
csak arra akartam mutatni, hogy 15 az majdnek a 8 dublája, a 7500-nak meg pont a duplája, a st 7500, az xp120 vagy mi meg 15000, persze bruttóban... 775-re meg csak ezek mennek... és jól hűt, igencsak tesztgyőztem az st, az más hogy nem 21 dbl, rohaggyanak meg max venticsere...az
-
Wolverine
félisten
Na ja... nekem SI-97 van (amint látszik), de hoztam már be SP-97-et is... Hmmm... igazság szerint nem hiszem, hogy komoly különbség van köztük. (te is 1-2 fokot írtál...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Allien
veterán
válasz Wolverine #75 üzenetére
Tts az SP 97 (full rezes) megoldást preferálja, mert árban olcsóbb, mint az SI 97 alus verzió, hőfokban pedig 1-2 C a külömbség, maximum. Viszont, 2x nehezebb!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Solad
addikt
Hat eleg erdekesek ezek a cuccok....
A bogar aze aranyos...No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
pBandi
tag
Hopp, ez mi??
...
-
gege71.hu
addikt
Úúú de ronda egy okádék cuccok ezek...
-
Wolverine
félisten
Na ja, én is úgy voltam vele, amikor baromira elkezdett zavarni a Volcano11 hangja, hogy kerül, amibe kerül, jó hűtőt fogok venni. SI-97+Noiseblocker SE-2 van most, 14k volt, de csend van... És nagyon könnyű szerelni is (puszta kézzel rakom fel, amikor kell...)
ON: ez a két batár borda nem győzött meg a használhatóságáról... Túl magas, nehéz, yááyyy..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Allien
veterán
válasz Jim Tonic #69 üzenetére
No, de ha már szóba került az ár, akkor nézzük is meg, hogy minek heatpipes, ha sima is jó, ezzel az erővel (3200+ -ig bírja). Az megint más, hogy ha ''csak'' arra van az embernek pénze, hogy vegyen egy silent tower-t. Nekem sincsen jelenleg a TR SI97-re, de akkor inkább maradok a Spire-nél, aztán ha összejön a lé, akkor megveszem azt, amelyikre gondoltam. Mivel nekem a teljesítmény számít, a teszteket vagyok kénytelen megnézni. Illetve, mérlegelnem is kell. Nem mintha sűrün mennék LAN partira, de néha mozgatom a gépet, és féltem.
Szvsz, az a kérdés, hogy ha éppen egy új gépet raksz össze, akkor nem akar az ember drága hűtőre költeni, mert azt késöbb le lehet cserélni, kivéve, ha már akkor is van bőven pezeta (ez a ritkább kishazánkban). Ha a külcsin fontos, és tetszik a ST, vedd meg azt. Nekem viszont már van hűtőm, az előzö procimra tök felesleges lett volna extrábbat venni, főleg az előző alaplapomra (ECS K7S5A PRO, Duron 1600@1800). De a csere után most el kell döntenem, külső, vagy belső érték. Mivel, arra végképp nincsen pénzem, hogy a házon belül is ''szép'' legyen a cucc (pl. kábelek), ezért marad a teljesítmény, bár, nekem éppenséggel tetszik is a TR hűtője.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
dokesz007
aktív tag
Nekem a TT cl-0019 passzív bordája van éjjel 44 (2,4 cerka)fok letöltésnél venti nélkül...Így a célomat elértem ha meg megy a venti akkor is hűvösebb mint a gyárival volt...De cserélem 12cm-re és akkor még jobb lesz neki, én megvenném valsz at a batár tornyot, már csak kipróbálni is, bár a mostani 754g legalább a dobozon így volt és mégsem sír az alaplapom h nem bírja el...
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
Allien
veterán
ÉS? Hol itt a probléma? Vehetsz sz*rt, és jót (nem félre érteni, olsóbb hűtők is jók, nézd a teszteket, kinek mire kell!). Amikor én vettem a Spire hűtőmet, azért vettem, mert ez megfelelő kompromisszum, ha figyelembe vesszük az árát (~3000HUF), akkor ezzel az erővel sokkal jobb vétel, mint a silent tower-ed. Hiszen, ez a hűtő (Spire) 3200+ hűt, a ST pedig legalább 2x ennyibe kerül, tehát akkor 6400+-ig kellene hűtenie? Tehát, szvsz, a ST-nek részemre NINCSEN értelme, mert vagy veszek egy ilyen alsóbb kategóriás, de jó hűtőt, vagy veszem a csúcsragadozókat (akinek zalman, annak az). Ez alól maximum a külső lehet kivétel, mert akkor minden mást előrébb helyezek, és akkor esettleg lehetne valami értelme a TT hűtőinek, ha valakinek tetszenek a hűtőik. Maximum megsüketülök, és járatom a procimat alap sebességgel.
-
Mazka05
őstag
Legyen minek kiszakítani a proci az alaplapból! Meg jöt a Prescott-ra a hűtő?
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pfujj de undorító hűtők. Nagyon elszálltak újabban a gyártók a méretekkel...
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
-
Enclave
aktív tag
Én a hsz.-ban elsősorban az asztali rendszerekre és procikra gondolok,nem a dtr-ekre meg a mobilokra.
Amúgy tudom,hogy a mobil procik mennyire ''kifinomult'' darabok és mennyivel drágábbak mint az asztaliak...
És azt is látom,hogy a magfeszültségeket folyamatosan csökkentik,mégis a régi procikra sztem nem kellettek ilyen mai szemmel átlagos ''hűtőóriások''...
Különben is akkor minden embernek mobil cpu lenne a gépében és a gyártók is csak ilyeneket készítenének (nem ) , ehelyett én úgy látom, hogy nagyon is virágzik ez a ''kazán piac''...
Bár azt el kell ismernem,hogy már vannak az új procikban a mobilokhoz hasonló energiatakarékos,''sebességcsökkentő'' technológiák de ha a cpu haszn. 100%; akkor sztem nem sokat érnek...
Az ''üzemi'' hőmérseklete a legújabb asztali cpu-knak már 45-50 fokról indul...Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Viewsonic
aktív tag
Nemkéne szídni a TT házakat...az igaz,hogy nem mindenki engedheti meg magának és nem mindegyik csicsás!pl: Bővebben: link
De még mondhatnám a Tsunami szériáti is...Aprilia Mille R Factory rox! :D
-
Allien
veterán
Igazad van, Enclave nem látja a kiutat. Ezek az extra hűtők igazából TUNINGRA kellenek. Jelenleg mobil Barton-m van, és ugye, nem vélettlenül. Egy Spire Wishperrock IV hűti, melynek a 3200+-t jelölik meg maximumban. De, a cpu feljebb is menne. Ehez kell majd egy TR hűtőt vennem!
-
lol
senior tag
nem, a gyártók is kezdenek észhez kapni idővel > pl ha jol emlékszem amd fejleszt olyan magot amiben különböző elektrokémiai folyamatok játszódnak ami jelentősen csökkenti a melegedést. (bocsánat, hogy pontatlanul fogalmazok, ha vlki megtalálta ezt a hírt akkor írjon )
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nekem meg azona házam van és úgy néz ki, hmintha most lopták volna az orosz piacról. Újra kéne festeni, mert a sok padlószőnyegen való szerelés láttatja a hatását.(kenyérmorzsák végigkaristolták többhelyen pl)
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Enclave
aktív tag
Én speciel arra lennék kíváncsi,hogy ez a ''fejlődés'' meddig mehet ''büntetlenül''...
Ugyanis jönnek az újabb procik/gpu-k/chipsetek stb., mindegyikre egyre nagyobb bordákat meg ventiket teszünk és közben parázunk,hogy egyik se szakadjon ki a helyéről.
Ez lenne a 21. század?
Vagy a végén a gép teljesítményét nem mhz-ben hanem kg-ban adjuk meg a procihűtő alapján?
Már azon se lepődnék meg,ha gyári vízhűtést adnának minden egyes géphez, a procik dobozán meg vmi ilyesmi állna:
''...water cooling is strongly recommended, air cooling is not recommended...''
Aztán jönnek a vízhűtés upgrade-k meg a folyékony nitrogén hűtők otthoni használatra...
Vmelyik nap a haver szekrényének aljában találtunk egy régi P100-ast és annak a ''hűtése'' mai szemmel kb. egy alaplapi chipset-é volt...Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Esmein
nagyúr
Szétnéztem a Thermaltake oldalán, kishíjján elhánytam magam. Szal csak óvatosan.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Allien
veterán
Hát, miért is kellene megnéznem őket, ha a TR-t ki kell hagynom? Ha ezek a felsorolások a negatív oldal, és a TR a pozitív, akkor megértem. Sajnos, mint ahogyan írtad, a managerek irányítják lassan a világot. Ez meg is látszik a mindennapi életünkben.
-
sirály12
őstag
Hát ezek nem nooooormálisak. Ezt ki a fene teszi a gépébe?
Ja hogy az aki tönkre akarja tenni a lapját, merthogy egyből eltöri a lapot+letöri a kondikat.
Hát nekem nem kellene az biztos. Ez már azért egy kicsit beteges.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Allien
veterán
Hát, az utólso 6 hozzászólás eléggé érdekes! NEM néztetek utánna a ThermalRight (hivatalos oldal: Bővebben: link) hűtőinek! Vazze, nem akarok semelyikőtöket megsérteni, de akkor pár példa. Nézzük a nagyobbat (XP120 Bővebben: link), mely heatpipe-s aluminiumos. 370 (!!!) gramm, igaz, plussz venti. Socket 478/754/939/940, tehát éppenséggel Socket A-ra nem jó. Erre ajánlják az SI 97-t (Bővebben: link), mely még könyebb, mindössze 280 (!!!) gramm, plussz venti. Most ezek után kéretik szépen, hogy a Tt, és Zalman mérnökeivel mit is kellene kezdeni?
-
amegt
aktív tag
de az is feltünt, hogy minden hozzászólásban szídják a TT mérnökeit?
nem vagyok elfogult TT imádó, ne értsetek félre, csak igazságtalanul vádoljátok őket...
szóval nem a TT mérnökei a hülyék, hanem eleve a procigyártóknak kellene észbe kapni már, hogy ez így nem fog menni, hogy már lassan be kell építeni egy klímát egy nagy proci mellé, mert ha nem akkor leég... -
twollah
nagyúr
Ha jol latom, akkor a kepen az egyik kondenzator igen csak el van ferdulve.
Van valami kompatibilitasi lista, hogy melyik alaplappal mukodik egyutt a huto? -
bandrew
tag
lassan össze mennek ezek. a folytatás az lesz, hogy az alaplappal párhuzamosan kezdenek terjeszkedni
szépen kikerülik az agp/pci/pcie slotokat, és beboritják a lapot
Ez jó lesz, mert egyben meg lesz oldva a chipset hűtés is.Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
amegt
aktív tag
most nem tudom miért kell nektek fikázni a TT mérnökeit...nézzetek már körül a hűtő piacon...mindegyik jobb hűtő ~700gramm körül van...TT-sek terveznek valamit, amit megkövetelnek tőlük a marketingesek...
sajnos az történik, hogyha sok ''hozzáértő'' (marketinges) irányít egy tervező csapatot.
ezt, mint tervező mondom.
egyébként én sem értek egyet ezzel a ''közel egy kiló az alaplapon'' című egyre szörnyűbb hűtőcsodák piacradobásával... -
Rover623
félisten
Egy pillanat...ha már a mérnököknél járunk...
A történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy arról nem a Zalman tehet hogy kismillió kialakítású alaplap van...és mindegyik a gyártó saját szája íze szerint...
Az is szép, hogy ennyi alaplappal kompatibilisek a hűtőik...
P.S.:
Szóval mégiscsak vennél Zalmant...?primus inter pares
-
Allien
veterán
AZ! Főleg a szoba polcán, ahova én rakhatom, mert ugyan olyan bénák, mint a Tt-s mérnökök. Nem képessek gyárilag olyan lefogatót mellékelni, hogy ne kelljen nekem otthon fűrészelnem, hogy fel tudjam rakni az alaplapomra. Már, ha amúgy egyáltalán ráférne a kondik, vagy tekercsek közelsége miatt! Bár, vannak, akik felrakták az AN7-re is, nem túl nehezen, de én akkor sem barkácsolok, ennyi pénzért már NE kelljen, mert ez SZÉGYEN(!) egy Zalman részéről!
-
Allien
veterán
Ezért nem vennék Zalman-t, mert az is nehéz, és pl. az én alaplapomra sem megy rá (most ne jöjjön senki sem a hülye dumával, hogy fűrészeljek, mert az ugyan olyan hülye, mint a Tt-s mérnökök!). Akkor inkább egy ThermalRight, XP120, illetve SI97, ami az enyimre való (K7-s lap), és eszmélettlenül kicsi a súlya ezekhez képest is, de a zalmanhoz képest is. Alig több 200 grammnál, +venti.
-
Allien
veterán
Hmmm.... FINNnnncssiii! Ami a towert illeti, az én házamba bele kellene férnie (elég szélesnek tünik, ha 150 mm széles ''csak''), viszont, csak akkor lennék erre hajlandó, ha ehez adnának annyi pénzt, hogy vehessek egy új gépet, ha ezt haza vágja a súlya. Vettem egy 8 cm-s ventit (Tt-t), hát, borzalom. Igaz, tol ha feltekerem, de alapból is hangos! A turbinás meg eleve 20dB-ről indul, tehát, ha tuningol az ember, és éppen nyári meleg van, akkor füldugóval lehet csak mellette maradni! Már, ha arra ráveszünk egy erősebb fejhallgatót, amiben szól is full hangerővel valami. 44 dB- az kész röhely! Egy repülőnek nincsen ekkora hangja!
-
-=Ghost=-
őstag
a sonictowert nézve erőkar + súly álló atx házban tuti alaplap törés + vallszeg az oldallapot is le kell venni hogy beférjen ahogy elnézem hát inkább víz...
-
Legolas
senior tag
Az oké, hogy a TT mérnökei sem normálisak, de azt elfelejtitek, hogy az Intel a Prescott nevű kazánjával inspirálja ezeket a tervezőket!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
ciao
senior tag
a tt terveszője egy magtár siló mellett lakhatott !
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Hun'reeth
őstag
Csak annyit mondhatok: találó a cím!
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hani
aktív tag
Jesszusom...
Remélem, TT-feliratos spárgát is adnak hozzá, amivel a ház tetejéhez kötheti az ember.
Nem igazán az az aggasztó, hogy 6xx gramm, hanem hogy hol van az a 6xx.
Kicsinkét magasan. -
Esmein
nagyúr
Ez már beteg, soha meg nem venném.
Ja és a Termálték meg nemtom honnan ilyen jólmenő, én is meg tudom venni a csiftek cuccokat és át tudom alakítani plexisledesre.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
TeeJay
félisten
apám nemsokára eljutunk oda hogy a hűtő nehezebb lesz mint az összes többi cucc a gépben
lesz majd vagy 5kilós borda oszt majd az lehűt mindent
de azé ez durva
meg ha már ekkora nagy torony van akkro elvárná az ember hogy simán elmegy passzív módban is
na viszont ahogy látom ez nem az én pénztárcámnak lett kitalálva
ennyit én nem adok procihűtőre
egyenlőre az tuti fixMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TheVeryGuest
senior tag
Cö-cö. A következő húzűsuk a számítógépházba szerelhető splitt klima lesz.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Grafiqs
őstag
Szerintem ez csak egy újabb ''minél nagyobb annál jobb, és vedd meg jól, mert ez kell neked'' címě parasztvakítás a Thermaltaketôl.
G
[Szerkesztve]És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Gorneck
legenda
Bahhh...
LoL, sztem elitták a maradék eszük!Gorneck#1239
-
micro
addikt
Az első az csak álló házban lehetne jó passzívan szerintem, mert akkor a felfele szálló meleg levegő el tudna menni.
De nem vennék ilyen nagy batárt.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Integra
titán
LOOOOOOOOOOOOOOOL
így csinál a tt magából hülyét...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rudi
nagyúr
Használni kellene azt a logarlécet... jól végig kellene verni vele a TT tervezőinek a kezét!!! Ennek a nyomorult hítpájpnak éppen az a lényege, hogy akármerre lehetne vezetni vele a hőt, erre ilyen marhaságokat agyalnak ki
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
ftc
nagyúr
A mérnöki munka fénypontja Azért megnézném hogy az én gépemben hogy férne el a kondiktol, a sima hütö is alig fér L.
Hova tervezik ezeket?Mert,hogy nem a legjobb az alaplapoknak az is tuti.
[Szerkesztve] -
-
Slax
senior tag
válasz janpotocki #4 üzenetére
Ha lenne olyan magas a hűtő, vagy olyan lapos a ház, álló háznál az oldallapon, fekvő háznál meg a tetején kellen vágni egy nyílást, hogy a turbina kint legyen a szabadban, a házban meg csak a heatpipe csövek. Az aztán lenne kinézet. De ugyanezt a másik bordával is.)
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
_Hunter_
őstag
Brutálisak.
Ja és jól kigondoltam a Thermaltake az új borda miatt piacra dob egy fekvő házat ami természetesen olyan magas mint egy rendes ház, hogy a borda kényelmesen elférjen. Szép kis kocka lenneÉld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Loretto
veterán
ez a torony jóhogy nagy erőt fejt ki, mival magas mint a fene. Ha ennek lesz rézváltozata Amugy kíváncsi vagyok mennyire szerelhető.
Soirée...
-
Obi-1
őstag
A turbina biztos a zümmögés miatt lett bogárkának keresztelve. A másik meg, hmm, hiiiihetetlen nagy.
Különben egy lapos, kivágott motorháztető stílúsú házba kellene berakni ezt a böhöm bertát, úgy legalább jó sok friss levegőt kapna.
[Szerkesztve]Only a Sith deals in absolutes.
-
nagyúr
Nem is csak a súlya miatt aggódnék szállításkor, hanem hogy milyen erőkaron van ez a súly. Egy döccenőnél simán kiszakítja az alaplapot
Belefér egyáltalán egy normál házba ez a torony?Aki él és nem boldog, az téved!
-
Janesz
őstag
ezek hülyék....
-
Slax
senior tag
Hm, szerintem kezdenek meghuzatni a tervezők. Látványnak nem semmi, de inkább maradok a víznél.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
ronaldo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest