- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Hát szerintem elég kamu szaga van a dolognak.Mert azért az hogy egy torrent kliens feltelepüjön a gépre, ahhoz kell maga a teleptő file is, ami csak beavatkozásra működik.Mert még ilyen vírusról se hallotam, ami ilyet csinálna
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Tithian
őstag
Az én tippeim: vagy egy bizonyos BT-tracker akarja magát így ''reklámozni'', vagy pedig egy trackert akarnak túlterhelni.
A BT ''hálózat'' jellegéből adódóan nem lehet globális hatást elérni ilyen akcióval, hiszen millióegy nyilvános és privát tracker működik más-más .torrent-eket kiszolgálva, egy egyszerű vírusba nem hinném, hogy bárki is dinamikus frissítést épített volna be, amelyen keresztül új célpntokat kapna.
Persze az is lehet, hogy valaki furcsa örömet lel egy ilyen vírus megalkotásában és abban, hogy ezzel szívathatja az AIM egyébként jórészt szerény felhasználói ismeretekkel rendelkező közönségét, akik nem biztos, hogy egyáltalán észreveszik a férget.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Eperfa
tag
igazából a bittorrentesek csinálták, mivel ezzel egy ideig lassítják a hasznos letöltések sebességét, utána azonban az egész hálózaton jobb eredmények érhetőek el
-
nap
addikt
Egy nagy szolgaltato all a hatterben, aki forgalomdijas csomagokat ertekesit kisebb szolgaltato cegeknek. (lasd itthon a tciklamen)
Esetleg valaki igy akarta tulterhelni a torrent szervereket.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vicces képek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tanuljunk angolul!
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...