Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
Ez télleg kétésfélszer olyan jó, mint egy bigwater? Valamiről lemaradtam?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
LukE
veterán
válasz Jim Tonic #31 üzenetére
bocs, a masodik bekezdes nem direkt neked szolt, inkabb az elso 4-5 hozzaszolasra.
Abban egyetertek, hogy aki csak proci huto vizzel, azzal valszeg valami gond van. De ahoz, hogy sokmindent huts vele, csak meg kell venni a +blokkokat. Az az MCP 350/DDC boven elvisz 3-4 blokkot, az MCW6000 proci blokk elegge az elmezonyben van, esetleg meg1 radi kell, ha nem eleg. Az egesz kit nem egy kategoria egy Tt-el...
bim-> tartaly? nemtom, tavolrol picit hulyesegnek nez ki, kozelebbi tapasztalataim remelhetoleg a het vege fele lesznek...
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
nagyúr
Én nem fikáztam vala, ha ezt nekem írtad. Én vízhűtéses vagyok, van tapasztalatom a témában. Attól, hogy nem fogom rá, hogy ez swiftech kit, még láttam gépben vizet.
Nekem tetszik ez a rendszer, ötletes az elrendezés. Lehet, hogy jó is. Viszont teljes rendszerhűtésre biztosan kevés. Ahhoz meg drága, hogy egy cpu-t lehűtsünk vele.
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
LukE
veterán
válasz Jim Tonic #29 üzenetére
(#24 ''(1 az 1-ben swiftech kit Bővebben: link, egyebkent eleg sok helyen latni atmatricazott swiftech-et, asszem alienware gepekben is)'' na mind1.
Egybkent birom, mikor ranazesre elkezd barki fikazni egy vizhutest, ugy, hogy sok koze nincs a vizhutesekhez. Azert ez a swiftech kit elegge jellegztesen nez ki... )
(1 teszt a swiftech kit-rol: Bővebben: link (igen, franciarol van googlish-ra forditva, de attol fuggetlenul egy jo teszt...)
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
nagyúr
Remélem, nem a TT volt a példa...
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
sirály12
őstag
Hát már majdnem lehet hangtalan gépet építeni, ha valaki elég elvakult hozzá. Lehet venni vízhűtéses tápot is, meg a vinyót is lehet hangszigetelni és vízzel hűteni. Akkor hol itt a gond?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
anulu
félisten
''Tökéletesen néma gép pedig egyelőre nincs ''
...de törekedni lehet rá! márc közepén cserélem le a Chieftec tápom ventijét Slientmaxx-ra ha minden igaz. sajnos 2év után vmiért egy picit bezajosodott...
amúgy a 7000A-AlCu és OP1 minimálra tekerve is kényelmesen hűvösen tartja a CPU/VGA kombóm, és hangjuk is abszolúte minimális"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
LukE
veterán
(1 az 1-ben swiftech kit Bővebben: link, egyebkent eleg sok helyen latni atmatricazott swiftech-et, asszem alienware gepekben is)
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Monkey
tag
Bocs mindenkitől, véletlenül dupláztam... De hogy valami hasznosat is írjak: szerintem egy ekkora hőleadó alkalmatlan arra, hogy több komponenst is hűtsünk általa. Illetve szvsz előfordulhat, hogy egy nagyobb órajelű Prescott kifog rajta.
-
ByB
addikt
Kiváncsi lennék, hogy egy Antec Sonata-szerű (nekem ilyen van) házban a procit és a vga-t is ezzel akarnám hűteni, a kábelek nem törnének-e meg? Mert a pdf-s fájlban lévő képek vga nélkül és igen nagy házban mutatják a csővezeték kavalkádot...
-
LordX
veterán
38cm venti? Úristen
Ha tudsz olvasni, láthatod, az vagyon leírva, hogy ''jó léghűtés''. A tiéd nem az, ha a ventik a leghangosabbak.
Nekem van 2 db 8cm-es hátventi, a tápba egy 12cm-es, Seagate + Samsung vinyó, a leghangosabb a R9600Pro-n a gyári hűtés, pedig azt is a csendes kategóriába szokták sorolni. Az egész gép nincs 25dB.. -
Alchemist
addikt
Akkor már inkább a VapoChill...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
TeeJay
félisten
már megbocsáss de nekem egy Seagate 120as vinyóm van
kíváncsi voltam mi lenne ha a tápventi meg a prociventi se menne
hát kérlekszépen kb laptop hangja van
az a magában működő vinyónak édeskevés hangját hallod szerintem
ha annyi lenne már csak a baj hogy a vinóy hangos akkor happy lennék
nekem van mellette 38cm venti és azok a hangosak
egy gépben amiben a vinyónak van csak hangja az már kész megválltás
én kibírnám ha csak a vinyó szólna
akinek meg hangosak az vegyen laptopot mert annak télleg nincs hangjaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
anulu
félisten
jelenleg a Samsung vinyóm a leghangosabb a gépemben... jó léghűtés (ami sajnos nem olcsó, de jóval kevesebből megvan, mint egy komplett vízes rendszer), jó ház és nincs zaj gond
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Obi-1
őstag
A vinyók és optikai meghajtók zaja úgyis marad, a legtöbb esetben a tápventi is, emiatt egyre kevésbé látom értelmét a vízhűtésnek. Pedig régen lelkes voltam irányában.
Only a Sith deals in absolutes.
-
Neck
veterán
Ha így folytatjuk, és kétmagos procik, Dual GPU karik, és tsai, akkor szerintem előbb-utóbb szükség lesz vízre, bár én is nagyon idegenkedek tőle
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
anulu
félisten
nekem úgy rémlik, hogy már régebben is volt vmi Corsair vízhűtés... oszt' lehet, h tévedek.
mellesleg még mindíg fenntartom azon véleményem, miszerint a víz a konyhába ill fürdőszobába való, nem a PC-be...
részemről ennyi pénzből inkább Tr 120-at egy 120mm Papst ventivel vennék. és még maradna is bőven pénzecske
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
twollah
nagyúr
Kivancsi leszek a teszteredmenyekre.
Megerzesem szerint ugy fog teljesiteni mint egy felsokategorias leghutes. -
ftc
nagyúr
50K?? annyit nem adnék egy hütésért,még ha viz is.
-
kalap_ur
tag
50k az nem is annyira rossz ár érte , én ilyen pofátlan árkategóriára számítottam.
Kérdés, h az innovatek rendszereihez képest hol lesz a teljesítménye...http://kevan.org/brain.cgi?lord_helmet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest