- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Aktív témák
-
detri
aktív tag
Leszedtétek a HL2 videókat? A [L]http://www.hardwired.hu[/L] -n fennvan 5-6 video, összesen 206 mega. Az a helyzet, hogy nem olyan rossz... Szerintem vizsgáljátok meg.
-
FaBatka
aktív tag
Mint tudjuk, az Ati-val karöltve nyomulnak, remélem kihasználja majd a game az új fícsöröket a kártyákban. Truform és tsa. Kellemes lenne...
Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
detri
aktív tag
válasz zsoltee10 #16 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, zsoltee10 barátkozz meg az első résszel is! :)
3 játék tudott életemben igazán megfogni: Imperium Galaktika, Rainbow6, és főleg Half Life. A HLt nem is emléxem hányszor nyomtam végig. :)
Valszeg nekem is a HL2 megjelenése körül kell frissítenem a monstani gépem, a 366 celi + G400 félek nem lesz elég. :DD -
Yutani
nagyúr
válasz zsoltee10 #16 üzenetére
Akkor most sétálj el a Media Markt-ba és vedd meg a HL első részét az akciós csomagban. Játszd végig, és úgy várd a második részt.
Ez első rész még most is nagyon jó játék, főleg ha az ember a Blue Shift mellé adott Hi-Def packot felrakja (szebb, részletes modellek).
HL foréva! :)#tarcsad
-
-
Clyde22_
tag
Ajjjajjjj!!!!
Ahogy így elnézem ez a gamét, a Duke Nukem Forever még minimum két évet csúszik :DD
Végülis nekem mindegy, csak hagy nyomjam már valamelyiket :DNe egyél a sárga hóból!
-
maniac
senior tag
Eszrevettetk, hogy egyre tobb ceg all az ATi melle? Ugy nezz ki rajottek, hogy az ATi-ban jobban lehet bizni teljesitmeny szempontbol. Az Nvidia meg mostmar kezdi ujraeleszteni magat, de azer az ATi, az ATi!!!
-
Hardzsi
tag
Nekem a 3. képről H.G.Wells ''Világok Harca'' c. örökbecsűje jut eszembe, ahol a marsiak támadnak rá az emberiségre hasonló óriáslábon lépegető alkotmányokkal (még a könyv címlapján is ez van).
Egyébként gyönyörű a grafika, bárcsak már tolhatnánk ...
Mire a Doom3 (remélhetőleg karácsonyra) megjelenik, már lesz pár game, ami hasonló grafikát produkál (gondolok itt még a S.T.A.L.K.E.R-re).Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?
-
-
GreKom
csendes tag
Ne aggódjatok meg tudják úgy írni, hogy szaggasson a jobb gépeken is.
Majd ráfogják az MI-re vagy valamire. -
FaBatka
aktív tag
Azt hiszem ez lesz a második játék amit megveszek eredetiben. :)
Az első a Half Life volt:)
És mivel a modkészítők alá pakolják az egész rendszert, hogy fog kinézni a CS?Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
marso
tag
persze hogy nincs szukseg a legdurvabb kartyara, csak hat ati sem az elavult 8500 ast akarja reklamozni :D marpedig nem a szeretetszolgalat fizette azt a tomenytelen dijat hogy ati tamogatast hirdetve jelenjen meg a jatek
-
hungeek
senior tag
egész életemben egyetlen játékkal játszottam igazán.....
és az a Half-Life volt.. :))
most lehet hogy erre veszek egy új gépet...
mert Duron 1200@1320-on Radeon 8500LE és 256 DDR-vel nem biztos hogy normálisan menni fog..... -
marcee
addikt
Azért egy Quake3 engine-es játékhoz tán nincs szükség a legdurvább 3d kártyára?!
Ez csak marketing.\m/
-
The_Tom
senior tag
gyonyoruek a kepek, az biztos. kivancsian varom a gamet.
Üdv.Szerintem.
-
Sidaries
őstag
Hát ez nagyon korrektül néz ki! Bár az első képről a Csillagközi invázió a másodikról meg a Gyűrűk ura jutott az eszembe.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!