Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Most ezen mit nem lehet érteni? Benne van a tanulmányban, hogy mely országcsoportokban és mekkora nagyságú mintát vettek. Magától értetődő, hogy véletlen mintáról van szó. Vagy azt gondolod, hogy fogtak 1 millió embert, akikről tudták, hogy milyen márkákat ismernek, és így meghamisították az eredményeket?
A cikk szerint a gazdasági teljesítményt is figyelembe vették a rangsoroláskor. Ezt is kedvük szerint átírták? -
ftc
nagyúr
válasz Apollo17hu #4 üzenetére
nem tudom ezen cégek feléről nem is hallottam...
és érdekes számítás az alap...bár ez ugyanolyan mint a többi statisztika....lehet ha megkérdeznek másik 1 milla embert más jön ki -
FTeR
addikt
a wal-mart van usán kívül is? ott gondolom mincs ember, aki nem ismerné. ez lehet a china-mobileal is.
a google már fogalommá vált. ugyanaz lett vele, mint az Adobe® Photoshop® Elemetns termékkel. és kb úgyanúgy is léptek fel ellene.
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
Azokban a fejlett országokban, amelyek piacai meghatározó szerepet játszanak a világ-GDP kialakításában, valamint azokban, melyek piacainak növekvő részesedése várható a jövőben a világ-GDPből (Brazília, Oroszország, India, Kína).
Ha érdekel a téma, itt a bővebb tanulmány. [link] -
ftc
nagyúr
A rangsort a cégek gazdasági teljesítménye és a vásárlók körében világszerte végzett márkaismertségi kutatások alapján állítják fel. Az idén több mint 39 000 brandről több mint egymillió embert kérdeztek meg.
De hol?
Európában tuti más jön ki...
USA-ban is
Afrikában is
Ázsia-sztem ez oda értendő -
sekli
addikt
Hat ez erdekes, a listat vegigolvasva talaltam egy ket nagyon meglepo dolgot..., IKEA-t pl sokkal elobb vartam, egy csomo cegrol meg eszembe se jutott volna, hogy ilyen elokelo helyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest