-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
vazz. én 800e-ig mentem fel a játék kezdete óta, most kimaxoltam a super jeepet, lement 500-ra. Igaz, nem trükköztem az x-mas kupákkal.
Gem-et nem mertem venni, mert féltem tőle, hogy hamar elmegy, és 700Ft-ot nem ér meg, hogy beleöljem a játékba. (pedig tök jó lenne, ha nem kéne mindig várnom a 3 órákat), és amikor van 10-20 percem játszaniIgen, nem is nyomom olyan szinten, mint Ti, kb. 4ezredik vagyok a HU listán. Ahogy haladgatok, mindenki megy feljebb, szóval ezzel a játékmennyiséggel nem is tudok javítani.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ez oké, csak olyan lazán írták itt az időket, azt hittem, valahol ki lehet nézni.
Bár nekem néha csak simán aranyérmet mutat,(mintha nem tudnám, hogy egyből egyet nyertem) nem tudok átváltani időre, és baromi idegesítő.Szerk: közben rájöttem, megtaláltam a listázást. A kupáknál a jobb felső sarokban lévő óra nemcsak ikon, hanem gomb is egyben. Bár X-Mas pont nincs listázva ugye.
(Bár a futam végi váltás - ha át lehet egyáltalán - még mindig érdekelne)
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz
lkristóf #202 üzenetére
Én is tök hasonló módszerrel megyek most. Pár napja csinálom így, hogy mindig legyen valami láda, hogy pörögjön az idő, de az x-mas-nek vagy szorítok helyet vagy megvárom, míg lesz üres.
Super jeep, 15-ös, és diamond II. Szóval elég hasonló.
Pénzem nincs gyémánttal nyitogatni, szóval mindig annyit játszom, ami belefér sok "veszteség" (azaz elbukott láda) nélkül. -
BiP
nagyúr
válasz
Freddycom #190 üzenetére
Nem. Saját töltőjét használom amúgy, de olyankor nem is játszom vele.
Mindig amikor ilyen előfordult, mintha kicsit baloldalt nyomnám. (majdnem a next gombbal fedésben).
De a grafika szerint még a pedálon. (a lenyomott pedál viszont már kilóg alóla).
Szóval lehet, hogy csak túl szűkre van szabva a pedál érintési része, csak így nincs összhangban a grafikával.
És baromi idegesítő, amikor nézem, hogy nem megy a verda, vagy épp fejjel készülök landolni, hogy valami nem okés, és megint az a kib* gázpedál.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Nektek szokott olyan lenni, hogy néha nem érzékeli, hogy nyomom a gázt?
Csomószor ezen buktam futamot vagy buktam orra egy ugrató után.
Gondoltam arra, hogy ha estleg nem a képernyő szélén nyomom a gombot,az nem tetszik neki , vagy esetleg telefonspecifikus lenne a jelenség? (nexus 5x) -
BiP
nagyúr
Nekem ilyen all-in-one járgány a superjeep. Az alap jeep-en és a super-en kívül nincs is más. Kupára szerintem jobb a super. És nem is váltogatom, eddig bejött.
Motorokat nem ismerem, egy fillért nem akartam költeni, a sportkocsi meg ránézésre is béna a dimbes-dombos pályákra. -
BiP
nagyúr
Bosszantó, hogy pont amikor a 24 órás láda lejárt volna, azóta nincs szerver. ááá. Remélem nem veszik el, meg a statusom, nincs külön mentésem.
-
BiP
nagyúr
Na látod, én ezt nem is tudtam, hogy napi 4x lehet nézni bronz ládát. Erre az összefüggésre nem jöttem rá. Akkor ezért lehetett, hogy esténként már nem ajánlotta fel az opciót.
De a törlés sem lenne rossz. Ezekben a bronz ládákban nincs annyi, hogy megérje 3 órát várni, vagy hogy más - esetlegesen jobb ládáktól elvegye a helyet.Tényleg, és arról van tapasztalatod, hogy mi alapján dobja a ládát? Mitől bronz, ezüst, arany, stb.amit kap az ember?
-
BiP
nagyúr
Ez azért kemény.
Azt utálom, hogy csak 3 slot van, és csomó doboznál nem lehet videónézéssel átugrani. Így hamar betelik, és egymást várják a ládák.
Vagy nem játszom órákig vagy elesek egy csomó ládától, ami már nem fér oda, mivel tele vannak a slot-ok.
(vagy lehetne előre látni, hol nincs videós opció vagy vissza lehessen lépni, hogy a videósokat nyissam ki először.)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ma este az unalmas vonatúton akartam vele játszani. Cup-okat, mert az Adventure nem valami izgi. Erre -Waiting for other players - majd homokórázik, sokáig, míg meg nem untam. Sok próbálkozásra végig ez.
Net volt, tehát nem ez a gond. Itthon megnézem, tök ugyanaz. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
"A grafika nem változott sokat"
Akkor nem ugyanazzal az első résszel játszottunk
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- További aktív témák...