Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

A programozáshoz jó problémamegoldó készség és logikus gondolkodásmód kell. Ezek egyike sem a nők erőssége. Tapasztalataim szerint ha a nők problémába ütköznek akkor általában egy férfit hívnak hogy oldja meg helyettük. Meg ahogy azt már előttem is írták a nők között arányaiban kevesebb sz átlagnál intelligensebbek száma. (Mint ahogy az átlag alatti is kevesebb.)

És még azt sem mondhatnám hogy másban jobbak mivel akármilyen foglalkozást nézünk is mindenben a férfiak a jobbak. Ez persze nem baj, csak felesleges rajta rugózni, el kell fogadni és kész. A programozás alapvetően nem a nőknek való. Tisztelet a kivételnek.

Ez nem támadás akar lenni a női nemmel szemben csak próbálom realistán leírni a dolgot. Mindenki próbál szépítgetni, hogy egyenlőség, meg másban jobbak, de ez nem fedi a valóságot. A nők és a férfiak különböznek egymástól. Mind szellemileg, mind fizikailag.
    Nem lesz egyelő a fizikai erejük mivel a férfiak erősebbek. Nem fognak egyelő ideig élni mivel a nők tovább élnek. Nem fogja ugyanaz érdekelni őket mert genetikailag, evolucionálisan különbözik a gondolkodásmódjuk. És még sokáig lehetne folytatni.

Amúgy az evolúció miatt gondolkodnak logikusabban a férfiak. Régen mindig ők voltak a problémamegoldók. A nők dolga a gyereknevelés és a lakhely körüli kisebb munkák voltak.
    Még azt is kimutatták hogy a nők evolúciós okok miatt szeretik jobban az édes ízt.

Ez a kezdeményezés pedig felesleges mivel eddig is bárki, nemtől függetlenül mehetett programozónak. Ha a képességei megvannak hozzá akkor mindegy hogy férfi vagy nő. Én olyat még nem láttam hogy egy nőt bármiféle hátrány érte volna emiatt. Sőt szerintem még hátszelük is van ha ilyen területre merészkednek.

Új hozzászólás Aktív témák