Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Turbolada II

  őstag

  válasz bambano #926 üzenetére

  így van, az élet a legfontosabb. az anyáé is: Ezt leírtam én is. A link tartalmát inkább nem olvasom el, mert sok egyházi "tanításon" csak felidegesítem magam. Ebből nem következik hogy ateista vagyok, de az egyházakat utálom.

  emvy: Szerintem pont a "szélesebb látókörű" nők néznek más megoldás után, amivel viszont duván veszélyeztetik a saját testüket. Nem mellesleg az abortusznak is vannak komoly kockázatai, amelyek akár a későbbi terhességeknél is előjöhetnek!

  Lassan már annyi joga és választása lesz az embereknek, hogy az emberölés is szabad lesz. Hát hadd döntse már el az ember, hogy azt csináljon amit akar. Az abortusz legtöbbször emiatt történik: az állapotos nő súlyos válsághelyzetben van (életkörülményei semmiképpen sem megfelelőek terhesség, illetve gyermek vállalására). Kíváncsi lennék rá, hogy ez az esetek hány %-ában indokolt. Egyébként az abortusz csökkenő tendenciát mutat (szerencsére), már "csak" 1:3.hoz az arány az élveszülezésekhez képest. A vonatkozó törvényt (1992. évi LXXIX. törvény) Annyiban változtatnám meg, hogy a 18. hét után semmiképp se lehessen abortuszt végezni, ha kell a diagnosztikai eljárások felgyorsítása árán is, és a válsághelyzet a jelenleginél sokkal szigorúbban kellene megindokolni. A törvényi kivételeket egyébként meghagynám.

  Láttátok már egy 20 hetes magzattal elvégzett abortuszt?

  "A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés