Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Windows XP
- Vírusirtó topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Courage_7
aktív tag
Az Emerus lett a leggyorsabb super kategóriás kocsi amivel versenyezni lehet, gyorsabb, mint a Vagner, Xa-21, leveri a Scramjetet aminek még rakétahajtása is van, és majdnem egy másodpercet ver az új Annis-ra is
-
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 116.
Szavazok:
WolandR - 2p
Norbyte - 1p
GTAMoT3C - 1p -
Courage_7
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #14070 üzenetére
-
Courage_7
aktív tag
hmm Itali? ezen talán még én is indulok
-
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 109.
Szavazok:szTotyy - 2p
GTAMoT3C - 1p
Saabe60 - 1p -
Courage_7
aktív tag
rendezett valaki egy kis airshow-t
-
Courage_7
aktív tag
válasz
szTotyy #13395 üzenetére
Van ötletem szabálymódosításra
custom kocsik. elővettem az eredeti, régi accountomat, és mentem már jó pár versenyt a régi crewtársakkal. Az az igazán jó, mert egy fullra tuningolt custom jóval nagyobbat ugrik, szóval aki szereti a pörgősebb köröket, az így szerintem jobban élvezné a dolgot. Pénz meg lenne rá gondolom kb mindenkinél, hogy tuningolja az adott vasat, ha esetleg még nincs meg neki
-
Courage_7
aktív tag
válasz
WolandR #13316 üzenetére
nagyon fáj ezt mondani, de meg kell ismerni a pályát. ezt meg kb. 5x annyi ideig tart(ott nekem), mint egy másikat, ami nem földutas. csak pár példa, az első kanyarnál sose tudtam elkapni a féktávot, aztán utána nem sokkal a beláthatatlan gumifalas balkanyarnál szintúgy nem, ugratót ugye érdemes messzire elkerülni a végénél, az utolsó kanyarnál szintén totál más volt a féktáv, mint gondoltam. mi is van még? a versenyjármű minden gumifalat-egyéb akadályt nem néz jó szemmel, leblokkol tőlük teljesen, ezt se 2 perc volt megszokni. ja, a masinám szeret kb. félkörönként fps-laggolni nagyjából 11 fps-sel pár másodpercig, aztán visszaáll 50-60-ra, ha egyedül vagyok egy sessionben. hát nagyszerű mondhatom, jó kis AMD HD7950
a Hacsié a szép munka, mert ő órákat szánt rá, én csak ideokádtam megint a béna kis időmet
-
Courage_7
aktív tag
Egy kis hangáros ládázás mindig jó, főleg, ha egy papírrepülővel csinálod, és még sikerül is egy darabban beérni
-
Courage_7
aktív tag
Simon, feltettem az eddigi legjobb időmet a táblázatba
A Flash gt-t szörnyű vezetni a pályán (a másikat nem próbáltam, de szerintem ne reménykedjen senki, mert egy frissítésben jött a két kocsi), minden bukkanó megdobja egy picit, szóval olyan, mintha egy Itali GTO lenne a városban száguldva (instabil, keresztbefordul, ha épp nem egyenesen mész, nem igazán tudod, hogy fog reagálni a kocsi a parancsaidra)
Ha valaki kételkedne, próbáljon ki egy régebbi 'rally'autót a pályán, pl. Tropos Rallye, a különbség lehangoló, szörnyű, hogy elcseszik a rocksztárék a vezetési "élményt" az újabb kocsiknál
Maga a pálya viszont nagyon jól össze van rakva, gratula Totyi
-
Courage_7
aktív tag
-
Courage_7
aktív tag
válasz
szTotyy #12613 üzenetére
Városban az igazán szörnyű, ahol sok a padka
kb. az a helyzet, hogy minden létező bukkanó elkezdi dobálni a kocsit (főleg ha kettőn is áthaladsz egymás után, volt, hogy a hátsó lökhárítón repültem vele egy ilyen akció után
), a hátulja elkezd táncolni és általában karambol a vége, ha csak nem tudod megfogni valahogy. Ezért olyan, mintha lóháton ülnél, kiszámíthatatlan, mikor kell fékezni, nem tudod, hogy mikor nem lehetséges csillapítani azt az elképesztő remegést, amit a hátsó fele művel max sebességen, ha véletlenül egy kavicsra ráhajtottál. Ironikus, mert ráadásul a hatalmas boostokat nyer, ha padkára hajtasz vele, szóval ha neadjisten valaki közel hibátlanul tudja vezetni, akkor kompetitív és megöli a pariah-ot is akár
Igen szerintem fogok még javítani!
-
Courage_7
aktív tag
csak hogy meghozzam mindenkinek a kedvet a randomokkal való arénázáshoz:
here come the monsters mód (macska-egér játék, két jármű engedélyezett - pár monster truck vs. sok issi): ez a jóember viszont mást is tudott választani
viszont még elbújni se igazán tudsz előle, mert akkor pár mp után meghalsz automatikusan
amúgy ez, és a wreck it mód tényleg nagyon jó, a többi szerintem felejthető
-
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 91.
Szavazok:szTotyy - 2p
Pirate7.9 - 1p
AlienPu239 - 1p -
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 86.
Szavazok:
szTotyy - 2p
Bluuzia - 1p
WolandR - 1p -
Courage_7
aktív tag
válasz
simon105 #11810 üzenetére
Valóban, én is múltkor vettem ezt észre, hogy nem minden autó érhető el stockként a kategóriában. (Mondjuk, szóljon valamennyire mentségemre, hogy amikor rengeteget race-eltem régebben, crew szinten mindig customökkel ugrottunk neki a dolognak, szóval nem tűnt fel. De legközelebb a "kihirdetés" előtt meg kell nézni, igen, hogy milyen autó érthető el a stockok közül, szóval akinek ez kellemetlenséget okozott, attól ezúton is elnézést kérek). A sima Dominator is jó lenne amúgy ide, csak azzal óvatosan kell bánni. Aki nem versenyzik sokat, annál nagyon valószínű, hogy lesznek vele csúnya keresztbeállások.
A customos-nem customos meglátásod is helytálló, mikor köröztünk múltkor Sztotyiékkal párat, kipróbáltam egy custom Ruinert (átlagtól picit jobb kocsi talán), aztán a stock Dominatort. Igaz, ez csak 1-1 próba volt mindkét kocsival, de az időeredmények nagyjából megegyeztek, és igen, nagyjából pont 6-7 mp volt a különbség a te feltöltött idődhöz képest. Szóval talán az lenne a jó, ha a kevésbé 'gyakorlott' nevezők valami custom, de könnyen irányítható autóval mennének, ami nem marad el a kategória legjobbjától azért, a dobogósok meg mondjuk használhatnák a választott customtól picit jobb autót, de stock formában. Így talán kiegyenlített lenne a dolog skillek terén is, meg az autók képességében is, mert a stock kocsik elég lomhák azért, nyögvenyelősen gyorsulnak, szóval ott kell a 'rutin'.
-
Courage_7
aktív tag
Nem akarunk valamikor tartani mondjuk repülős szépségverseny(eke)t is?
Annyi szép gép van a játékban, és ilyen úgy tudom, még nem volt. Gondolom pénzügyileg sem lenne probléma a legtöbbünknek a sok eladás alapján.
Vélemények?
-
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 81.
Szavazok:
KeleHUN - 2p
szTotyy - 1p
mtamas80 - 1p -
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 78.
Szavazok:KovacsK85 - 2p
WolandR - 1p
_UCIL_- 1p -
Courage_7
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 72.
Szavazok:szTotyy - 2
Reaper0084 - 1
_UCIL_ - 1 -
Courage_7
aktív tag
válasz
szTotyy #9277 üzenetére
Sajna kb. minden classra igaz, hogy van egy top autó pályán, ahol sokat kell technikázni, kanyarogni, tehát jól mérhető vele a játékos vezetési képessége. Meg van egy top autó classonként végsebességben (de egyéb képességekben általában alulmarad), bár ez talán nem releváns egy crew szintű versenyen. Szóval jó, ha váltogatva vannak a classok, de akkor az autó is legyen meghatározva. A szépségversenyes ötlet jónak tűnik szerintem is.
Én bármiben benne vagyok, amennyiben adtok egy autót (11-es szinten kicsit nehéz), ha 'technikailag' esetleg GTA race-ben bonyolítjuk le a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest