- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Te megvan a seesighter trófea offline az 50 levél az ezüst trófea amt a játékosok 0,7% nyert el.
Megvan a nuclear waste is amit a játékosok 1% nyert el.
A platinat akkor adtam föl mikor láttam hogy az összes repülős versenyt aramyéremre kell megnyerni, és 80 aranyérmet kell szerezni.
Repülősökbe a bronznak már orülökk..
Egy célom van a sztori módban a térkép kipucolása. -
melega
őstag
Olyan gondom van hogy a GTA V ben az összes repülős sulit, és repülős küldit vegigcsináltam ezüst és bronzéremre, de:
A 34. főküldetés nem jön elő, azután van miután a hajón Franklinnel lelőttem az őröket, Michaellel felrobbantottam és Traverrel tengeralattjáróval elloptam a csomagot.
Néztem, vegigjátszás szerint egy katonai helikoptert kéne ellopni Traverrel, de nem mutatja a küldetést.
Nem értem miért?5000 Ftért vettem a játékot ps storeból, de nem akarom előről kezdeni.
-
melega
őstag
Bár én a GTA 5 öt úgy jatszom mint a Vice Cityt és a San Andreast.
Főküldetések aztan amennyi melleket megtudok a side missionról vannak videóim, utána újra a főküldetések.Jelenleg a wildlife, aztán Ha meglesz Franklinnel a helikopter akkor az összes omega és újságpapír összegyűjtése.
Az összes híd alatti repülés.Aztán ha főküldetésekbe eljutok a búvárkodásig addig az összes bőrönd és nuklearis hulladek megtalalása a víz alatt.
Aztán az összes ejtőernyőzés varosi verseny és vissza a főküldire.
Azt mondta a Platinumshop a platinámra vegyem meg újra és tanuljak meg normálisan játszani, csak hogy nekik se menne a gyűjtögetés videók nélkül.Nekik az a véleményük, hogy ahogy én platinaztam a Vice Cityt és San Andreast úgy egy 5 éves gyerek is tudja.
Pedig nekik lehet nem is menne ennyit erről. -
ledgeri
nagyúr
Én is rápróbáltam az én kiírásomra... Szóval jogos!
De azt csak példa, és nem "pontosan ezekkel töltendő", szóval annyira mégsem! -
szTotyy
őstag
ÓÓ jajj!
Mi, péhások vagyunk a családod boldogságának az elszenvedői.
Te becukrozol-bekávézol, és a család helyett ránk zúdítod saját magad. Mi olvassuk az agymenésed, addig az asszony odahaza nyugton van.De nem baj én bevállalom a családod épségéért, elolvasom amiket írogatsz.
-
Vigasztaljon, hogy GTAba se azok a tankok vannak, szóval...
Én sokszor láttam, ha nem a történelmi hűségre mész, akkor szerintem teljesen vállalható mozi, plusz érthető, hogy miért nem eredeti technikával játszottak a filmben. Meg azért játszik benne pár nagy név, akik jó alakítást adnak.
-
Gawamatsu
senior tag
-
szTotyy
őstag
Hát ja, én is csak félig gta-ztam, mert az rp szerveren voltam.
Amúgy van egy angol szerver, az tiszta MMO-RPG. Lehet neked még tetszene is. Beszélni nem is muszáj, anélkül is el lehet lenni.Amikor meg a szépségversenyre csinálok képeket, az is csak nyögvenyelős fellépés. Majd újra megjön a kedv egyszer.
-
Kiskokó
veterán
Nem zavar, csak így is annyi szleng meg minden franc van. A tök értelmetlen semmit nem jelentő dolgokat kitalálni még erre teljesen felesleges csak annyi.
De nekem aztán 888888888888888!
Csak kérdeztem te 925-ös Ezüst!!(Tudtad, hogy a neved spanyolul Ezüst-öt jelent vagy pénz-t? vagy La Plata egy nagyváros Argentínában)
-
Kiskokó
veterán
Olvastam már tőled ez a "smakulát" de akkor sem értettem. Kérlek áruld el mi köze az Ukrán fizikushoz a gépnek, vagy ha éppen a "makula"ra gondolnál csak béna vagy leírni vagy szejpítessssssssssz franc tudja, azt sem értem.
"Please, light my fire" , áj not beszélni nyelv ahol understand dis
-
szTotyy
őstag
Ha leesel a fa tetejéről és közben lefotózod, az nem oké.
De bármilyen jármű jöhet."Bocsi de a kiírás rossz,véletlenül a múltkorit másoltad be,most akkor Champoion kell vagy repülő?"
-képzeld olda, hogy nem kerülte el a figyelmemet az az egy szó és kijavítottam! És akkor minden rendben lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest