Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz fene_vad #27 üzenetére

Igen, nem egyszer eszembe jutott már, hogy de Qrvajó lenne, ha kéz nélkül fizethetnék, pláne, amikor a gyerek még kicsi volt.
    Mert van olyan helyzet, amikor mindkét kezed foglalt, illetve nagyon nyűgös előbányászni a pénztárcát.

Egyébként Én ezeket a dolgokat úgy szoktam nézni, hogy ugyan 99%, hogy nem lesz belőle semmi, de ahhoz, hogy egy ilyen rendszert létrehozz, rengeteg mást is fejleszteni kell. Ha azokban hoz valami áttörést, már megérte.
    A google-nek pedig (direktben) egy centet se fizettem soha, de szerintem Te sem. ;)

3D (tv): abban pont nagyon egyetértünk, bár részemről inkább azért, mert semmilyen technológiai plusszt nem nyújtott a 20 évvel ezelőtti 3d-hez képest. Földbe is állt, remélem vissza se jön, jó helyen van az ott.

De egyébként meg teljesen őszintén? Ha lenne egy olyan rendszer, hogy bemegyek a boltba, bedobálok mindent a kosárba, aztán simán kisétálok az ajtón, és közben a kártyámról levonják a megfelelő összeget, annak nagyon tudnék örülni, rühellek sorba állni. Már a paypass-t is imádom, mert sokat gyorsított a kis értékű tranzakciókon. Szóval Én úgy vagyok vele, hogy a sorbaállós, kasszás-lepittyegős, szenvedős fizetés nekem egy nyűg. Ebből minél több réteg eltűnik, annál boldogabb vagyok. :)

Visszatérve konkrétan erre a technológiára: pl a paypass-nál már ott biztonságosabb, hogy itt legalább van valami azonosítás. Érdekes módon mégse lopják azzal se a pénzt. Miért? Mert hatalmas macera megoldani, kis hasznot hoz, de legalább lenyomozható. Valszeg ezzel se vásárolhatsz majd milliókért, nem is arra van, kis összegű vásárlásnál pedig tökéletes, mert megintcsak több a macera a lopással, mint amennyit hozhat.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák