- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
L Balázs
tag
Én is a Hotmail-t akartam példának hozni. A probléma csak az, hogy többször is találkoztam már azzal a jelenséggel, hogy a Microsoft kitalál valamit, aztán kb. félkészen úgy hagyja. Erre jön a Google, aki már egy "befejezett" verziót csinál belőle a saját szoftvereibe, és a saját ötleteként reklámozza. A Microsoftnak fejlesztés és marketing terén is bele kéne húznia, ha meg akarja állítani a Gmail-t, mert ötletekből amúgy nincs hiány.
-
norb7
tag
Ez nem túl nagy újítás. A Microsoft hotmail levelezése a skydrive-al már kb egy éve nyújtja ezt a szolgáltatást. És pl én már nagyon régóta használok hotmail-t, nekem ingyen van 25 vagy 27 giga tárhelyem. Az új regisztrálok. giga tárhelyet kapnak. Szóval a google kicsit le van maradva.
-
janos1988
addikt
"ugyanis az ingyenesen használható tárhely maximum 5 gigabájt " - Erre megoldást nyújt a több gmail-es cím. De amúgy jó sok sávszélt fog ez felemészteni.
Ezt a Google Drive-ot pedig a napokban aktiváltam. Fel is töltöttem egy kisfilmet. Pár perc (feldolgozás) után a linket megnyitva már YT-os ablakban nyitotta meg. Szóval bejövős a cucc és jobb, mint az MS féle megoldás. Tényleg, ki is próbálom, hogy mi van ha táblázatot vagy mp3-mat töltök fel. Vajon azokat is a megfelelő alkalmazásban nyitja meg?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sing1ep1ayer
őstag
Remek szolgáltatás.
Az lenne a jó, ha ki is tudnám használni, de itthon ez még odébb lesz. Szerintem előbb osztana nekem a központ új IP-t, mint hogy a 10 gigát fel tudnám tölteni. Hiába van 25 Mbites netem, ha ehhez felfelé mindössze 1,5 Mbit jár maximum... garantáltan meg gondolom valami béka segge alatti érték.
-
Narxis
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Mert nem.
Semmi kedvem ad-hoc szinkronizálni, külön programot letölteni, futtatni, kezelni a jogosultságokat, stb.
Más kérdés, hogy a drive még bugos is (ezt haverom írta kb másfél hónapja).
Ha vmi nagyobbat akarok megosztani, akkor megy jelszavas zipbe mondjuk mediafire-re és probléma megoldva.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Lehet, hogy sokaknak hasznos, de én például nem akarom a driveot használni, akármennyire is próbálja erőltetni a google (nexusok ugyebár).
Jelenleg 10,1gb tárhelyet ír ki nekem a gmail, ebből én csak 27%-ot használtam idáig, miért nem lehet megoldani, hogy ezt használjam, és minden csatolmány (küldött és fogadott) itt tárolódjon, mint ahogyan az most is van a 25mb-vel?!
Nem kérek sokat, csak mondjuk 4x-ét a jelenlegi 25mb-nek.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Narxis
nagyúr
Ez nagyon ötletes, eddig is főként a gmail-t használtam ezután viszont sztem mást nem is fogok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz antiapaladin #18 üzenetére
Értem. Ha akarom le tudom törölni végleg...
Szóval ez a titka. A finder sajátnak kezeli.
Amit fel akarok tenni, nem baj. /No persze előbb három helyre mentem. Kapcsolat nélkül.../
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
HXY
addikt
Nekem a Dropbox-ban 25GB-om van.
Ha Google Drive-ot használnám, akkor évente 7000 Ft-ot kellene fizetnem? -
randras
veterán
Milyen új felületet kell ehhez bekapcsolni? Ugye nem azt a chat-ablak szerű valamit? :/
-
nagyúr
Most rádobtam egy fájlt próbából - és a gépről eltünt.
Ez most komoly????
-
addikt
Én mondjuk eddig is ezt csináltam 25 MB-nál nagyobb csatolmánynal, szal, ha jól értem az újítás csak az, hogy a gmail felületéből is lett rá külön gomb...
Mellesleg az a probléma továbbra is fennáll, hogy nem tudhatom mikor törölhető már a file a drive-ról, csak ha kérem a címzettet, hogy szóljon, ha sikeresen letöltötte. Gmail-ben ugye még olvasottság visszajelzés sincs (bár ígérik).It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
nagyúr
Már fel is raktam a Mac-re!
Jhéten kezdem tölteni.
-
nagyúr
válasz antiapaladin #8 üzenetére
Ötletes - ügyes!
Csinálok drive-ot!
-
antiapaladin
csendes tag
Jogosultságokra.
Akinek elküldöd a letölthető adat linkjét, beállítástól függően szerkesztheti, kommentelheti vagy csak letöltheti.
Én létrehoztam a meglévő mellé még három fiókot, a fő fiókban vannak az apró pár 10 megás fájlok és a többiben a giga környékiek, megosztva az ott tároltak elsődlegesen használt fiókkal teljes jogkörrel. Így gyakorlatilag 20 giga ingyen tárhelyem van.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Milyen jogokra?
Dolgozatokat és edzői utasításokat, meg elemző videókat akarok felrakni.
Ez milyen jogokat sért?
Vagy ez is olyan mint a megboldogult samu telefonom, ami jogi okokra hivatkozva nem játszott le semmi mp3-at.?
-
Xmodule
őstag
jól érted. mert a csatolmányt a saját drive mappádba kell felölteni utanna meg mailba elkuldöd az elérési linket annak akinek akarod. szoval a te driveodrol fogják majd letölteni. nagyon ötletes szerintem amugy. csak figyelj oda a jogokra. martmint hogy a masik fél le tudja tölteni
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
nagyúr
Pillanat.
Akkor tisztázzuk jól értem-e?
Egy levél csatoló állománya így az ingyenes verzióban már nem 25 mega, hanem 5 giga lehet - ha mellette figyel a Drive szolgáltatás.
Mert ha ez igaz, akkor átállok.
-
rankesz
veterán
És akkor ezzel akár az is kiküszöbölhető, hogy pl. az idióta citromail visszadobja a levelemet, mert mertem benne 3 darb 3 megás képet csatolni ugye?
-
Xmodule
őstag
Nagyon jó! Sokszor megütköztem a max 25MB ban. Igaz, hogy en csak a basic ingyenes csomagot használom de az is 5GB. Nagyon örulök most ennek
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
callmeakos
veterán
Elég komoly újítás.
Tetszik.All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16