- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én próbáltam annak idején használni, de féltem hogy félre fordít valamit a rendszer és nem azt kapom amit akartam
Amúgy még most is figyelni kell hogy mi van pontosan a leírásban mert a képek semmit se jelentenekBár volt hogy én jártam jól , mert a leírásban az szerepelt hogy 2x valami , és mikkor megreklamáltam hogy egyet küldőt akkor kérés nélkül visszatérítette a vétel árat van ilyen is
De telefon tokokat rendelve történnek érdekes dolgok, nem a rendelt telefon típushoz küldi és megreklamálva küldi a jót a másik is marad persze, de volt már olyan is hogy egy helyett kettő volt a csomagba csomagolásnál összefogott kettőt(#24) cskamacska
Szerintem hamar léptek a magyar "piacra", akkoriba még nem volt ennyire elterjedve a Kínai rendelés
Most lehet hogy kihasználnák az emberek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cskamacska
addikt
Persze, mert beijedtek az itt tébláboló nagyoktól, de amilyen förtelmesen rossz szolgáltatást a Vatera meg a Jófogás fel tud mutatni mostanra, az eBay-nek kardlappal kellene az embereket elzavarnia magától, hogy ne az ő oldaluk használják inkább.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bul07
nagyúr
válasz cskamacska #18 üzenetére
ebay.hu volt , csak érdeklődés hiányába kifulladt [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Scaevola
tag
Lyalyistenem, most mi lesz?
Nem költhetek a zamazonon... lyaaa-lyaaaly!Asszem megyek, eret nyitok magamon.
[ Szerkesztve ]
apex
-
Stanlee
őstag
Magyar eloadotol akartam mp3-at venni, nemet regisztralt cimmel, magyar IP-rol. Persze nem ment, mert csak nemet IP-vel lehet venni a szerzoi jogok miatt (GEMA). *nyatokat. Es ennek az eloadonak csak amazonon lehet megvenni a szamait. szoval eleg kacifantos a vasarlas a digitalis dolgok eseteben az amazon-nal.
Egyszer regen valami 90-es evek magyar mix-et akartam hallgatni/nezni a nemeteknel a youtube-on. Nem ment, a GEMA itt vedi Kozso, meg a Tekkno, meg a Kozmix jogait ezerrel. Most mar mennek, de regebben a GEMA nagyon kemenyen fellepett az illegalis magyar zenehallgatassal szemben :-)
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
L4mie
veterán
Keresősávot kihagytam a ptrsc-ből, ez a .de oldalról van,
Gondolom akkor a kindle-re vonatkozik az átirányítás a .com-ra.up:
Jaja ventilátorral simán engedi a rendelést. Noh akkor ma is okosabbak lettünk ami jó, mert eddig minden terméket ignoráltam amazonról, mert hogy hülye/logikátlan a rendelési szisztéma, de ezek szerint csak a kindle-el kekeckednek.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
na ezért írtam, hogy tudtommal, mivel amikor kindle-t akartam venni, szépen átírányított az amazon.uk ról .com ra.,
*azért megpróbáltam ezt a német amazont, ez fogadott:
annyira nem nettó hülyeség:lehet kindle re érvényes ez a korlátozás, de mivel csak ezzel kapcsolatban van tapasztalat......
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
kindle topicban le van írva a rendelés mente,
szóval csak példaképpen, kb arányaiban írom az összegeket, nem ismerem a pontos értékeket.
Mivel magyarként csak amazon.com-ról (USA) rendelhetsz ezért alapból fizeted a VÁM-ot + ÁFÁ-t + póstát
ami egy kb 110 $-os kindle-nél kapásból megdobja az árat és a 26-30 ezer forintból lesz 48-56k. Ezért virágzik az, hogy páran kiugranak angliába - ausztriába hoznak pár kindle-t és eladják 5-10k val drágábban nekik is megéri vásárlónak is, mert így is 10-15k val olcsóbban jut hozzá mint a hivatalos úton.
És ha kindle nél így van mindennel így van.
/tudtommal/[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Már nem tudom szerkeszteni, de pontosítanék
Lehet, hogy szállítanak, de postaköltséggel (és vámmal, ha nagyobb értékről van szó) megterhelve. A primeosoknak nincs postaköltség, de ez csak azokra az országokra vonatkozik amiket a hírben is említenek.Így már lehet, hogy nekünk nem igazán éri meg a rendelés, mert majdnem ugyanott leszünk, mint akció nélkül, s probléma esetén a csere is külön hercehurca/pénz.
VPN egyébként nem kell, az én Amazonos regemnél amerikai és magyar cím is meg van adva, a primeos próbahónapnál ki lehetett választani, hogy melyik címre aktiválom. A bankkártyám is magyar, magyar adatokkal és gond nélkül elfogadta. Arra viszont figyelni kell, hogy a próbahónap után automatikusan leemeli az éves tagdíjat a kártyáról, így ezt érdemes lemondani, mielőtt elfelejti az ember
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Nem fognak. A primehoz tartozik a prémium szállítás is (garantált, gyors szállítási idők), de éppen ezért csak bizonyos országokban érhető el.
Ha lesznek esetleg digitális akciók (játékok, ebookok ilyesmik) akkor esetleg az megoldható..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Kasya
nagyúr
Nemet/USA stb VPN alapon gondolom megkerulheto a rendszer, de vajon fognak e szallitani kis hazankba?
-
őstag
Ez nem diszkrimináció egy kicsit ????
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
total90
veterán
Sokszor futok bele egyebkent is akcioba, de ezt varom nagyon
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Stanlee
őstag
Magyar teruletre nem igazan keresnek embereket, szoval nalunk mostanaban nem hiszem, hogy berobbanna, Szlovakia viszont tuti bekerul nemsokara a joba, foleg, hogy raktarat epitenek naluk.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
hemaka
nagyúr
Jo nekik, az amugy sem tul draga amazonrol tudnak csemegezni majd nagy akciokat. Hozzank is eljuthatna valahogy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
addikt
-
L4mie
veterán
Várható, hogy magyar amazon, vagy akár support lesz valamikor a közeltávolban? O.o
hogy akár a szállítás menete változzon, vagy akár kedvezményekben részesülhessünk?
Még mindig csak az amerikai amazontól lehet rendelni ha mondjuk egy kindle-t akarunk?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM