Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
"termékkategóriát megteremtő iPad"
max a termékkategóriát a megfelelő hype szintjére emelő apple, mert lehet totál hülyevagyok de a kategória létezik egy jó ideje.
-
julius666
addikt
Többen megjegyzik ugyanakkor, hogy a piackutató számai alighanem pontosak, mivel az Apple is a fogalmazóknak leszállított mennyiséget publikálja.
Akkor most mi a fenéről is beszélünk? Az almát nem a körtével ( ) próbálták összehasonlítani, szóval nem értem hol itt a probléma.
Csak nem ment véletlenül egy iPhone-doboz (vagy iPad-doboz, abba úgyis több fér ) a Wall Street Journal szerkesztőségébe?
-
FTeR
addikt
"mintha lejárató kampány indult volna(?) a Samsung"
"forgalmazóknak"
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megpróbálják lejáratni a Samsungot.Az meg,hogy rengeteg Galaxy Tab romlik annak biztosan van valóságalapja,mert a Samsung híresen megbízhatatlan cuccokat gyárt
duree54
-
alamuszi
senior tag
válasz Jim Tonic #10 üzenetére
Hát igen ez egy egyenes ági következmény, mivel az Apple mobil eszközökben található félvezetők zömét is a Samsung gyártja. Amúgy melyik termékükre gondolsz igazán, mert ha Monitor, akkor samsunk, ha Ram akkor samsung, ha olcsó de jó MP3 lejátszó, akkor creative mellett a samsung, ODD samsung, Telefonokban is otthon van. Milyen megbízható, vannak elegénsabb, és drágább termékek, de az árához képes a Samsunk talán a legmegbízhatóbb márka a piacon.
(#9) LA_COSTE:
Akkor az más, Így OK. És nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
marchellow
tag
az még kérdéses számomra, hogy ténylegesen ki hogy számolja az eladott termékeket.
mert az Apple cuccok forgalmának nagy részét Amerikában az Apple Store-ok bonyolítják, persze kapható más elektronikai üzletekben is, de többnyire inkább a hivatalos boltban veszik meg (ez részemről feltételezés, alátámasztani nem tudom, de az Apple Store-ok eléggé népszerűek odaát).
namost a saját értékesítőhálózatának kiszállított termékeket nem lenne logikus eladott terméknek számolni, lévén az még cégen belül mozog, tehát csak akkor kerülne be a statisztikába ha az ténylegesen a végfelhasználóhoz kerül.
akkor ezt viszont nehéz lenne összemosni a más elektronikai üzletláncoknak kiszállított, de még el nem adott termékekkel.
és ha áll az előző feltételezésem miszerint, hogy szignifikáns forgalmat bonyolítanak az Apple Store-ok az egyéb elektronikai üzletláncokkal szemben (de egy Samsung márkabolt vs. más elektronikai lánc viszonylatban mindenképpen jelentősebbet), akkor arra jutnék, hogy az Apple számai közelebb állhatnak a valósághoz — még ha nem is tükrözik azt — mint a Samsungé.
de persze az adatokkal mindenki csal, még az Apple is, ezért inkább abbahagyom az eszmefuttatást. csak annyit jegyeznék még meg, hogy amíg nem tiszta ki hogy számol, addig ezekből a statisztikákból nem sok mindent lehet kiolvasni.(ha valaki tudja esetleg, Amerikában gondolom nem az itthonihoz hasonló franchise rendszerben üzemelnek az Apple Store-ok, hanem ténylegesen az anyacég alá tartoznak?)
-
alamuszi
senior tag
-
edward2
addikt
válasz Jim Tonic #13 üzenetére
Úristen ezt csak most olvastam. Míg monitorommal soha semmi bajom nem volt ismerősök samsung monitoraival se, nagyon sok ismerősöm samsung tvjével se addig ugyanebben a körben HDD és RAM (ramot én is vittem vissza) hiba fordult elő több is. Akkor csak én ismerek rossz embereket ugye?
-
sbazsi
veterán
válasz marchellow #12 üzenetére
én is csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
- Harman/Kardon Citation házimozi szett (szürke színű) igényeseknek!!! (BONTATLAN/EREDETI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest