Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
"akkor miért ne ő lője el a 20k-t és vegyen egy telót" – Ez volt a terv, csak amit én most megvennék az pont nem fér be 120k-ba sajnos. Kockázat amúgy nincs sok a dologban, IMEI alapján bárki le tudja ellenőrizni hogy beváltható-e, az meg hogy működőképes és 3G-s, szintén könnyedén ellenőrizhető. De még akár együtt is lehet menni beváltani, ha más nem.
-
arnyekxxx
veterán
Telefonnak nincs forgalmija így névre nehezen tudna szólni. Amit ma leadtam ahhoz annyi a közöm, hogy fél éve ideadta a hugom egy marék másik kidobásra szánt kőbaltával együtt a gyerekeknek játszani. A nyári szünetre beletettem egy simet, hogy a nagyobbik
kölyök elérhető legyen a táborban és egyszer felhívtam. Ráadásul szerintem németországi vásárlás. -
-
a 120k alatti - normál áron - telefont 20k-val olcsóbban adja ha beviszel egy megfelelő telefont.
Ez történik most
Azt viszont valahogy ellenőrizni kell, hogy a bevitt telefon "megfelelő"-e, Vagyis hogy a telefon a tiéd, 3G-s, tényleg használták korábban, te még nem cseréltél telefont az akcióban, stb. stb.
Magyarországon vagyunk, itt a kiskapuk kikerülését jobban kell vizsgálni, mint a jogosultságot.
-
ledgeri
nagyúr
Az az ellenőrzés alapja, hogy annak a készüléknek az imei száma amelyik használatban volt bekerül egy adatbázisba a szolgáltatóknál, amit most ellenőrizhetsz, és a boltok is látnak.
Volt használva? >> adatbázis esélyes (vagy a pályázati leírás 4.pontja előtti bekezdés)
Nem volt >>
Új hozzászólás Aktív témák
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest