- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
http://www.dailymotion.com/video/xcuqk0_hitler-s-reaction-to-assassin-s-cre_fun
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
GAbre
veterán
válasz megint én #312 üzenetére
Olie,nem rossz fej,néha "túlzásba" viszi.(múltkor szerkeztette a hszemet,mert volt vagy 6-8 smájli,és sokalta)Kicsit bökte a csőröm miért is kell,de hát legyen ez a legkissebb gondom.
Eddig nem találkoztam rossz emberrel,itt mindenki segítőkész volt(vagy lexart,és nem írt semmit).
Ellenben másik oldalon megy a firkálás ezerrel,és ott sajna lexarják.Ideges lettem szóltam vkinek elvileg bannolta,de másnap ugyanúgy bent volt(mert csak akkor lett/lesz bannolva,ha kilép)
Nah persze a vendégeket,nem lehet bannolni..Avatar
-
Johnny Cage
addikt
-
dfdfdf
őstag
Végre egy korrekt moderátori válasz ahol inkább a válasz és nem a felsőbbrendűség tűnik ki .
Én is elég kötözködő vagyok de tudom milyen amikor neked kell rendet tartani és a vita elkerülése érdekében inkább előbb szinte ok nélkül töröltök/hallgattattok el egy egy HSZ/usert de nem ezek között lenni
Nekem pl nem jön be az a stílus én vagyok a mod szóval csak nekem lehet igazam és azért mert mod vagyok. -
I_Am
veterán
válasz megint én #299 üzenetére
Viszont nem véletlen, hogy bizonyos dolgokról nem engedünk már vitát.
Óriási a fórum és nem 1-2 évre tekint vissza. Hidd el elég tapasztalattal rendelkeztünk minden döntés meghozatalánál, mikor olyasmiről volt szó miből nem kérünk többet. Elsődleges célunk a fórumozás könnyebbé és kultúráltabbá tétele, amihez hozzá tartozik az is, hogy idővel belátjuk mely témák azok amik mindig indulatot regjesztenek és idővel megoldjuk, hogy ne gerjeszthessenek.
Remélem meg is érted amit írok és nem fogsz egy másik oldalról belekötni, mert ha Te is a "kötelékünkbe" tartoztnál, akkor eszedbe sem jutott volna ilyesmit leírni, mint amire most válaszoltam.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Lenry
félisten
-
megint én
őstag
Ja, de a xxxxx-nak nem a moderátorra, hanem a Lord Vadorra mondtam, mivel köztudott, hogy az, és Ő az aki meggátolja az építőjellegű párbeszédet.. Csak nézzétek meg miket commentel!!! És mint a törölt HSZben is írtam átalg topicban 5 emberbe beleköt, de őrá nem szól senki.
(#304) CptMisi
Nem számonkérem, csak nem értek pár dolgot... Ennyi az egész.[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz megint én #301 üzenetére
ebben az a poén, hogy 16napos a reg-ed persze gondolom, hogy volt másik, csak elveszett, banoltak, vagy nem tudom
Amúgy meg nehogy már egy moderátornak kelljen magyarázkodnia...
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
-
Rive
veterán
A moderálással kapcsolatos bazmegolásnak van külön topik. Itt (ez is) off. Javaslom a szokásos nulltolerancia bevezetését ide is, legalább, amig lehülnek a kedélyek.
Amúgy meg privát véleményem szerint konstruktive bazmegolni nehéz.
Konstruktive sutyerákolni is.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
megint én
őstag
Nem-nem 100% hogy nem azért az 1 szóért, és ha megnézzük, akkor te is leírtad a fent említett szót... Azt a Hszt. bizony a tartalma- mondanivalója miatt törölted. És ez szomorít el.
Mivel ez egy FÓRUM. És a FÓRUMnak a mai (azaz nem az ókori római) lényege, a vélemények, tapasztalatok, és minden egyéb témának a megbeszélése, megvitatása, vagy épp tanácskérés, új hírek megosztása. De kultúrált keretek között! Ha már véleményed sem lehet, a FÓRUM mint olyan értelmét veszti.
IDÉRET A PH! SZABÁLYZATÁBÓL!
"A moderáció, a moderátor, a házigazda:
* a moderáció elsődleges célja a fórum területén (minden moderációs szabály alapja) a normális, emberi hangnemű, konstruktív beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása"
Ha a moderátor a konstruktív beszélgetés lehetőségének a gátlója, akkor ott igenis a moderátorral van a baj!Szerk.: Mellesleg a fent említett szónál sokkalta cifrábbat is láttam már moderátortól, és "nagy rangú" személytől
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Mondja már meg valaki, hol van a 279. Hsz??? Már véleménye sem lehet a fórumozónak? Akkor egyáltalán minek maga a fórum? Vagy ez már túl költői, egy ilyen prózai helyzetre?
-
GAbre
veterán
Amúgy vki tudja,h az Assassins Creed 2be lehet profilt létrehozni?Unokatesómmal akarjuk tolna majd 2en.
-
misx
senior tag
Jó kérdés. Én a múlt hónapban akartam újra King Kongozni (szintén Uborka), de rohadt Starforce miatt baszott elindulni, pedig még úgy másfél éve működött - igaz akkor XP-n - lehet a Win7 kavart be neki. Nagyon kíváncsi lennék, hogy az eredetivel is így jártam-e volna, mert a crack nem lehet rossz ha azelőtt ment vele. És ha eredetivel sem menne, crack-el sem, akkor mivel?
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Na srácok, oldjuk a hangulatot egy kis humorral:
Ubi fórumon olvasottak alapján jelenleg a Settlers 7-tel tényleg nem lehet játszani, hivatalos magyarázat nincs, bár azt pletykálják, hogy most csinálják meg az ausztráloknak, ők panaszkodtak korábban is, hogy sokszor elérhetetlen az authentication szerver bár az újabb DDoS támadás sincs kizárva.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dfdfdf
őstag
én nem érzem magam alsóbbrendűnek nem is vagyok az!
Így nem tudom mire vélni hogy miért írsz nekem olyan stílusban egy választ nem tudom felfogni miért csak arra tudok gondolni mert megteheted javíts ki ha tévedek.
Honnan gondolod hogy gyakran tévedek? (is szócska miatt gondolok erre)[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
Kérlek ó tévedhetetlen mod nem neked íródott a válaszom...
....igen ember vagyok és tévedhetek akkor te mi vagy? hülye kérdés egy moderátorItt nem az a bajom hogy megmondod az igazat mert tudom mi a helyzet de az a kis szócska hogy "is" ezzel is jelzed a képzelt felsőbbrendűséged...
-
HaaS
addikt
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
fpeter07
veterán
Ezeknek a hozzászólásoknak már nem igazán van küze az ubi-hoz és másolásvédelméhez.
És senkise fog dűlőre jutni, mert mindig mással érvel -
De ha esetleg azt mondanám véleményem szerint egy anyagyilkos bankrabló vagy akkor én nyerném a pert mert vélemény nyilvánítás van.
Na látod itt is tévedsz, ugyanis ezt rágalmazásnak hívják, és akár 2 év szabadságvesztéssel is büntethetik.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wolverine
félisten
Ha demokrácia lenne, akkor nem a házigazdák kérnék fel a moderátorokat, hanem a userek szavaznák meg őket maguk közül Szerintem te is tudod, hogy ez nem így működik sehol sem.
Abban a perben ne legyél biztos. A szabad véleménynyilvánítás nem azonos azzal, hogy azt mondasz, amit akarsz."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dfdfdf
őstag
válasz Wolverine #273 üzenetére
Kicsit furcsának találom ezt a diktatórikus berendezkedést jó legyen de nem kellene ezzel villogni ez már szerintem erőfitogtatás. Szerintem ez egy jó kis portál megtetszett s itt maradtam! De akkor is jó abban a tudatban élni hogy egyenlő mindenki még a pH!n is.
De ha esetleg azt mondanám véleményem szerint egy anyagyilkos bankrabló vagy akkor én nyerném a pert mert vélemény nyilvánítás van. De persze ez csak feltételezés anyázás nem az én stílusom ezt ki is hagynám ha lehet
Másik ami érlelődött bennem pár napig az hogy : Tilos a warezről beszélni de a crack és a warez elég jó pajtások. Ha azt mondja valaki volt egy torrent oldalon akkor az már bűnnek számít. Nézni lehet nem biztatott senkit se hogy szedje le vagy hasonlók csak mondta hogy látta ebben semmi bőn sincs szerintem. Egy demokratikusan működő helyen se kellene hogy gond legyen. De a demokrácia egy utópikus álom mert közelebb van az anarchiához mint ahogy sokan elképzelnék azt ....
A diktatúra miatt van rend itt ezt már felfogtam de ismétlem magam jó álmodni hogy demokrácia van .... -
Wolverine
félisten
válasz #16729600 #267 üzenetére
Nem tudom, mennyi ideje használsz fórumokat, de elárulhatok valamit: egy normálisan működő helyen nincsen demokrácia. Diktatúra van, amit az adott helyen érvényes szabályok betartatásával az adminok/házigazdák és a mellettük dolgozó moderátorok érvényesítenek. Ezek között a keretek között szabadon mondhatsz/írhatsz, amit akarsz - addig, amíg nem ütközöl a szabályokba.
Ha nincsenek moderátorok, nincsenek szabályok, és mindenki azt mond, amit akar; arról amiről szeretne, azt anarchiának hívják. Volt szerencsém hozzá, nem kívánom vissza.szerk: nem mellesleg a demokratikus véleménynyilvánítás sem azt jelenti, hogy azt mondasz, amit akarsz. Ha pl. azt mondod rám, hogy anyagyilkos bankrabló vagyok, akkor simán beperellek rágalmazásért; és mivel egyik sem vagyok, meg is fogom nyerni a pert
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
HaaS
addikt
Egy éves bérlet? Szólj, ha kimarad néhány, gyövünk az asszonnyal! Túlkapások meg vannak mindkét oldalon... ez szerintem nem olyan nagy szörnyűség.
A muskátli mögött a drótkerítés azért van, mert az emberek között van egy csomó huligán, aki szét akarja taposni a rododendront... az embereket meg azért terelik erre, mert nélkülük nem működik a rendszer.
Ha pont belenézel, rövid időre vakíthat a reflektor, de szerintem nem Téged keresnek!szerk: a dömper egyébként szvsz az egyik legszebb magyar szó
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Tudjuk, es most jon az, hogy mi moderatorok mind otthon ulo, szemuveges, pehelybajszos, gorbehatu, pattanasos, zsiroshaju kockak vagyunk, akik erre kelnek, erre ebrednek, sot erre elveznek, hogy hulyeket moderaljanak. Ja es allergiasak vagyunk a napfenyre, 60 kilosak vagyunk, 30 evesen szulokkel lakunk es azota is PTSD-ben szenvedunk, miota apu hozzank vagta a dompert kiskorunkban.
Itt befejezhetjuk?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
válasz philoxenia #264 üzenetére
Rendben felfogtam-rájöttem végül mi ez a hely,tévedésemre csak az szolgálhat mentségül, hogy láttam pár muskátlit és szép rododendron bokrokat idefelé jövet.Aztán,ahogy körülnéztem jobban feltüntek az őrtornyok meg a szögesdrót.Én kérek elnézést,hogy azt feltételeztem,hogy itt van demokrácia és szabadság.Részemről ezennel befejeztem ezt a parttalan vitát,nem tudok kommunikálni olyan személyekkel akiknek ennyire más az értékrendjük.Ellentételezésül, mert megzavartalak benneteket a szokásos diktatúra gyakorlásában felajánlanék nektek valamit.Ha esetleg elvesztenétek (ne adj isten) itt a cenzori állásotokat,kárpótolnálak benneteket egy éves bérlettel a vidámpark szellemvasútjára.Ott a kiskocsiba simán beférnétek páran és a szembejövőknek belevilágíthatnátok a szemébe elemlámpával,vagy ráordítva ijesztegethetnétek őket.Csak hogy ki ne essetek az "otthon" védelmének gyakorlatából
-
HaaS
addikt
Most kellene az a snitt a Braveheartból, mikor Mel Gibson a végén belek nélkül felüvölt, hogy "Freeedoooooom" !
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz #16729600 #259 üzenetére
A szabadságról és a demokráciáról a felnőtt és tapasztalt emberek véleménye nem az, hogy "nekem mindent szabad, ha ebben korlátoznak, akkor el vagyok nyomva..."
Nem tudom mit szólnál, ha bemennék hozzád, majd különböző olyan tevékenységeket folytatnék, amit a törvény nem tilt, de Téged zavarna.....
A PH! magánterület, tekints rá, úgy mint egy lakásra, ha másképp nem megy az értelmezés.
Neked is jogod van az otthonod védelmére, még azon az áron is, hogy csak olyat engedsz be, aki hajlandó a "házrendet" betartani.
Tekints a PH!-ra szórakozóhelyként, azokon a helyeken is létezik házszabály. Az, hogy az interneten látszólag minden ingyen van, sokaknak megtévesztő. Bár nem tisztünk Neked magyarázni az indokainkat, de a törvények aggályosabb betartása minden üzemeltetett oldalnak ajánlott, hiszen őket nem védi az itteni "szabadságharcosok" névtelensége.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
törölt tag
válasz philoxenia #256 üzenetére
Remek..látom a modik falkába tömörülve támadnak. lehet megalakult a cenzorok ph-s harci egylete kiscsoportos formában? Az itteni alapelveket meg of course megveszem majd eredeti bőrkötésben, hajlamom van úgyis az okkult vallási iratok gyűjtésére.Kiemelt helye lesz a polcomon az alkimista kódex és a középkori inkviziciótt bemutató képes kiadvány között.A szabadságról.meg a demokratikus véleménynyilvánításról ellenben nektek kellene minél előbb beszerezni valami írásos segítséget.
-
Brutális eb
addikt
Csak ölöm ideged [link]
z0d1AK!ont ugyanezt mondták a tangó,a rock n roll,stb megjelelnésekor is a fejlődni képtelen egyének .(Hülyeség, nincs rá szükség, erdegtől való) Na de ennek már zero köze a topikhoz.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Brutális eb #254 üzenetére
Olyannyira nem vezetik még be, hogy csak tesztelés alatt áll, nem mellesleg hülyeség az egész.
A mindenhol-ba pedig beleszámít Kukutyin is a megyei IV. osztályban...(#253) HaaS: Elég szélsőséges volt a példám. De átvitt értelemben megfelel a szituációnak.
Az aláírásommal nagyon nem vagy képben.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz #16729600 #251 üzenetére
Ha esetleg csak a mártíromság vonz, veresd magad képen valahol, azzal többre mész.....
Itt viszont csak normálisan kell megfogalmaznod a véleményedet ahhoz, hogy ne kerüljön törlésre a hozzászólásod. Elolvasod az Alapelveket, értelmezed, utána nem lehet gond a hsz.-ed tartalmi részével, ha betartod az abban foglaltakat.
A "szabadság" mint fogalom nem teljesen tiszta előtted úgy érzem, szabadság nem létezik korlátok nélkül sehol a világon.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
HaaS
addikt
válasz Brutális eb #254 üzenetére
Az videójátékvezető, né idegöjjé!
-
Brutális eb
addikt
Szerencsére lasan bevezetik a videóbírokat mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
HaaS
addikt
Te mondtad a "tökéletes" gyilkosolós-példát, igaz?
Ha azt nyomatnák mindenhol, hogy hol lehet tökingyen baró cuccokhoz jutni, akkor valószínűleg közelebb lennél a valósághoz. Reklám a wareznak egy antiwarez fórumon. Logikus."Elblikkesedés".
Én téves hitben élek. Alighanem Te is: nem vagy bezárva közénk, de mi sem vagyunk összezárva veled!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Kalandor #247 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy a bíró az ítélőtáblán van, én meg legyek csak akkor játékvezető.
(#248) szunya1: A véleményt formáló közönséget a játékvezető szépen a létesítményen kívülre helyeztetheti, ha úgy véli, hogy a szabályzat ellen vétenek. Nem a közönség, hanem pont a játékvezető az, aki a pálya tartozéka a szabályzat szerint. És nem, egy adott mérkőzésen nem leváltható a játékvezető, nem azért van tartaléka.
daa-raa megelőzött, bár felé is él, nem bíró, jv
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Kalandor #247 üzenetére
Tökéletesen igazad van,a biró mondja meg mi a pálya.Viszont ha nem teszik az ítélet az "úri közönség" a B középből cizellált formában, visszafogott hangnemben véleményt formálA bírót is le lehet váltani, még tartaléka is van.Egy tartozék viszont soha nem lecserélhető: a néző.A lényeg mindig a játék, stadionokat még soha nem töltöttek meg az oldalvonal vagy a szögletzászló kedvéértA lényeg, hogy a kedves "vendég" máskor is eljöjjön a napi tablettásbor adagjáért,és ne a konkurrens krimót keresse fel.Ebben szerintem akár meg is egyezhetünkKellemes békés húsvétot kivánok minden ph-s szereplőknek (még a moderátoroknak is)
-
Wolverine
félisten
Nem játszom single player játékkal, és pláne nem szoktam itteni játékos topicokat olvasni
#241: a moderátorokra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint amiket be kell tartatniuk Mi mást gondoltál? (azért vannak lurkóknak szóló szabályok, mert sok lurkó ír a fórumba. a felnőtteknek erre nincs szüksége, mert elve tudják a kereteket...)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
Ezzel most azt mondod, hogy rád nem vonatkozik semmilyen szabály?Tudod a fórumozók döntő többsége nem kiváncsi a moderátorokra.Kellenek, szükség van rájuk kétségtelen,de csak ennyi és nem több.Olyannak kell lenniük mint egy jó focibirónak.Szinte észrevehetetlennek.Az a dolguk, hogy megadják a kereteket és pedig nem az, hogy kitöltsék azokat.Aki nem hisz ebben és ellenkező gyakorlatot követ az súlyosan alkalmatlan a feladatára.
-
Brutális eb
addikt
Azt mondjuk én is támogatom hogy vagy ne legyen warez témájú cikk vagy ha van akkor kicsit lazább moderációval.Á egyébként tök nem számít....Mindig lesz ilyen n+10000 ugyanaz a lemez topik.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz Wolverine #234 üzenetére
Hááát... akkor így tovább! De teljes szívemből ajánlom, hogy ha nekikezdesz egy játéknak, amiben fordulatok és jó történet van, akkor ne olvass a játék topikjába, mert nagy valószínűséggel rengeteg kellemes perctől fosztod meg magad...
szerk: (#237) Karma: mikor felejtettem el? Nem értem, miért mondod...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Anno nem is volt a PH-n játékfórum, csak pár szétszórt topic a Fáradt Gőzben. Aztán külön lettek gyűjtve, és végül megjött a Gamepod.
A spoilergomb nélkül is megvagyunk, azt hiszem..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
HaaS
addikt
Na öntsünk tiszta vizet, hátha úgy megoldódik a dolog. Ha valakinek az érdekeit sérti, akkor majd kitörli ezt a háeszt.
A leglényegesebb dolog a látogatottság. A hírek, amelyek születnek ezért vannak. Amikor lepotyognak ide a fórumba, a moderátorok nem örvendeznek vala. Nagyon nem. Nekik a dolguk az, hogy antiwarez legyen a fórum (rengeteg fórumozót veszít ezzel a péhá, de ez ilyen, nyernek is néhányat).
Mi, fórumozók meg semmi extrát nem kapunk, csak annyit, hogy kevés a "véristván" és a "warez". Nyolc éve nincs spoiler gomb pölö, pedig ez a legkevesebb egy játékfórumon.A hírek kellenek felfelé, a moderátorok kellenek nekünk, és kellünk mi, fórumozók, mert nélkülünk az egész nem is létezik.
-
törölt tag
És ez most ,hogy jön ide?A gyilkosokat meg az ég szerelmére ne hasonlítsuk már össze azzal aki letölt bármit is.Én mielőtt még súlyosan tévednél nem foglalok állást warez kontra origi ügyben.Csak szeretném cenzúra nélkül meghallgatni,elolvasni a véleményeket.Ki kellene már nőni ebből a kiscserkész jelbeszédből is.Halálos amikor a torrent szót nem lehet leírni, de a "virágbolt" kifejezés már szalonképes ( van olyan hülye aki nem tudja itt, hogy az mit jelent?).Jó lenne, ha a moderálási alapelvek túlhaladnák végre a játszón libikókázó lurkók szintjét.
-
zalman90
őstag
"Feltörték a Ubisoft DRM-jét?" ?? a ubisoft ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
törölt tag
Nekem az oldallal égvilágon semmi bajom nincs, szívesen olvasgatom.Pusztán az verte ki a biztosítékot, amikor egy warezről szóló cikk ( drm feltörése,az ugye? ), kommentjeiből cenzúrázásra kerül egy teljesen átlagos tartalommal bíró hsz.Attól még, hogy valamiről tilos beszélni az még létezik ebben az univerzumban.Ráadásul nekem a netről a kúltúrált keretek közötti szabad véleménynyilvánítás és nem a lágerek jutnak eszembe.Sajnálatos, hogy hasonló témájuk cikk után szinte mindig ez van.Most vagy ne írjatok ilyen jellegű témákról, vagy ne lehessen hozzászólni, vagy fogadjátok el a véleményeket.Akinek meg remeg a keze a ravaszon abban legyen annyi önkontroll, hogy ne legyen modi, mert rossz szájízt szül.
-
tiv83us
veterán
válasz #16729600 #217 üzenetére
Az oldal regisztrált júzerei cserébe, hogy látnak néhány Asus meg Gugli reklámot fórumozás közben, kapnak tartalmas cikkeket, minőségi teszteket, egy igényes fórum motort. Cserébe, hogy ti ezeket a reklámokat látjátok, netán ráklikkeltek, a reklámozó ezért természetesen fizet. Igy az oldal is fenn tudja tartani magát és a felhasználók is megkapják a tartalmat. Cserébe annyi apróságot várna el a Prohardver, hogy a kedves júzerek normális hangnemben tárgyalják meg dolgaikat a fórumainkon és ne legyen probléma. De mivel ilyet elvárni több tízezer regisztrált tagtól elég necces, ezért van az a ~ két tucat moderátor, aki kedveli az oldalt és szeretné a minőségét biztosítani, netán jobbá tenni. Szerintem semmi unfair dolgot nem követelünk. És igen, sajnos, vagy nem sajnos, el kell fogadni, hogy az oldal egy magánember tulajdona és ha kirakja a "Fűre lépni tilos" táblát, akkor bizony a fűre ne lépjünk már csak azért is. Anélkül is lehet élvezni például a "ház úszómedencéjét".
HaaS: Latom, nagyon kotekedni akarsz. Egy ~ 15 soros hozzaszolasban es egy tobbszorosen osszetett mondatban nehany hibat elkovetni szerintem nem halalos bun.
De azert egy hivatasos irodai munkasnak egy egysoros hsz-ben egy olyan szot "elutni", amiert mar altalanos iskola elso osztalyaban is olnek, az eleg vicces.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Brutális eb
addikt
"A te regisztrációd semmiféle módon nem segíti elő, hogy az en rántott húsom mellé, akár egy szottyadt darab petrezselyem is hulljon,"Hatalmas.
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
Ajaj az még veszélyesebb,... ingyen kápónak lenni pusztán elhivatottságból
Akkor ezennel tisztelettel visszavontam az uborka salátás hasonlatot, bár nem hiszem hogy a site nem termel jövedelmet (az hogy ti nem kaptok belőle az egy más menüpont a disznótorosban).Azt pedig elfogadhatnád,hogy user nélkül nincs értelme egy ilyen oldalna.Ergó szögesdrót és ciklon B gáz helyett több toleranciát kérnék (az amúgy is tök ingyenes nem? ) -
Mr.Herold
tag
Ha ezt feltörték, nyílván ismét csúszni fognak a játékaik
{signature}
-
tiv83us
veterán
válasz #16729600 #214 üzenetére
Na, hogy tisztázzunk valamit. A te regisztrációd semmiféle módon nem segíti elő, hogy az en rántott húsom mellé, akár egy szottyadt darab petrezselyem is hulljon, ugyanis a PH! moderátorai teljesen ingyen es bérmentve - úgyis mondhatnám "hobbi szerűen" csinalják, amit csinalnák.
De ha te szerzel 8-10-12 olyan személyt /az ő nickjük alatt talalhátó az a titulus, hogy "HÁZIGAZDA"/, aki napi full time-ban ül a ket szép szemedért egy irodában, fejleszti az oldalt, írja a cikket, teszteli a hardvereket, ingyen fejleszti a szervert, amiről az oldal fut, ingyen fenntrartja azt es mind amellett találsz egy delikvenst, illetve céget, aki bérmentve, jószivűségbol kiad egy irodát is emelett /sőt a gázt, villanyt, vizet is fizeti, csak mert olyan jófej/, akkor megígerem neked, hogy nem csak ubisalit fogok neked minden hétvegen az orcád ele csúsztatni, de az egész lakotelepedet/faludat porcelán tanyéron feltállalt bélszínnel fogom megörvendeztetni, néhány pohár ízes egri bor kiséreteben, kismalaccal az asztal közepén a szájába tolt almával. Amelett szerintem Parci még szemelyesen húzná neked a cigányzenét a lakomád mellé, ha mindezt megvalósítanád a csapatnak. Good Luck.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
Egészen komolyan gondoltam pedig.Ameddig az én regisztrációm ( is! ) hozzájárul ahhoz, hogy neked jusson a vasárnapi rántott hús mellé ubisali is, addig nem kellene itt magánterületezni.Kell csinálni egy nonprofit reklámmentes oldalt, fizetés nélküli alkalmazottakkal, zárt meghívó rendszerrel és akkor jogos lehet a jelző.
-
Brutális eb
addikt
A lényeg jönnek szinte óránként a szerver crackek.Tehát lassan el lehet távolítani a cikk címéből a kérdőjelelt.
A warez pártiak ne itt hirdessék magukat a warez ellenesek meg ne legyenek álszentek hiszen nem hiszem el,hogy soha nem szereztek még be netről semmi illegális tartalmat maguknak,rokonnak ,párjuknak,stb.....
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
A szólásszabadság alkotmányos jog, nem bírálhatod felül egy ratyi portálon. Az már más tészta, hogy nem tartod tiszteletben mások véleményét, és korlátozod azt. Te meg azt sem tudod mit beszélsz, amire te gondolsz, az a Netikett, vagy józan paraszt ésszel, emberi megnyilvánulás. Azon túli kommenteket illik moderálni. Jobb helyeken.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
A feltört változatokat egy hónapja már biztosan látom. Nem valami új a fenti információ.
Úgy tudom, torrent oldalra járni nem illegális.Miért lett törölve a kommentem? Ez nem cenzúra? Hú azért itt van mit még fejlődnie egy-két embernek a szólásszabadság területén. Azért vicces látni, hogy itt egyesek eldöntik, mi a helyes vélemény, és mi nem. Mert olyan okos ez a Magyarország, azt is tudja, mire kell gondolnod. De az internetnek nem az az egyik lényege, hogy elmondhatod szabadon, amit gondolsz?! Nálatok biztos nem.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Wolverine
félisten
válasz megint én #149 üzenetére
Csak kíváncsi lennék, mit tennél, ha valaki úgy használná ki a munkádat, hogy nem fizet érte neked egy fillért sem. Meddig dolgoznál így?
#195: ha a megvett játék lemeze meghalt, a kiadók általában a vásárlástól számított 90 napon belül kicserélik egy újra. Az ellen ágálhatsz, hogy a játék netkapcsolatot kér... fent van ez a dobozon tudnivalóként? Igen. Ha nem olvasod el, reklamálhatsz? Szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest