- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
sziasztok..
mi a különbség szerintetek a
M4A785TD-V EVOM4A785TD-M EVO
között mármint azt az egy betű eltérést kivéve..???
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
veterán
lassan már az Asus mindent gyárt.szerintem elöbb utóbb lesznek tévék is,persze ez nem baj,mert a minösége garantált.
duree54
-
Sanyix
őstag
régen olyan legendák keringtek, hogy az asus fú de minőségi és jó. És az maradt fent. (mint a firefoxnál, és az apple-nél) Bevallom, én is emiatt választottam asust amikor vettem a 2 asus cuccomat, de többé ebbe a hibába nem esek bele...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
" az egyik 3 évig bírta (P4T-E)"
És ez már jónak számít?
Nálam a jónak pl az abit nf7-esem számít, amit 2004-ben vettem, és ma is megy (24/7-ben), méghozzá húzott procival benne.
3 év az kb a minimum kellene hogy legyen, nem hogy jó... 4 évet sem nevezném egetrengetőnek.
De mint írtam nekem is megy mind2 asus cucc, csak ki kellett cserélni pár dolgot rajta, és figyelni kell a bugos biosra Csak hát mennyi szopással megy? (annyival hogy 14 év pczés alatt összesen nem szívtam annyit a 4 különböző gépemmel(pedig mindenféle márka volt bennük asuson kívül), mint ezzel az asus dologgal)
monitornál is 3 év semmi, monitornál mondjuk 5 év a minimum aminél talán jónak nevezhető.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
AXisBOLD
addikt
akkor leírom még egyszer: "nem általános(hogy rossz), de az sem hogy az ánusz termékek jók."<-ezen nincs mit magyarázni, van jó is és rossz is, pont azt írtam hogy nem általánosítom a márka termékeit.
de én befürödtem párral, ezért nálam elvesztette a bizalmat, nem érdekel hogy ezer más terméke meg jó.
továbbra is tartom, hogy belépő szinten/alsó kategóriában nagy számban gyártanak kifogásolható termékeket.
ntomka: mert jó termékeket is gyárt, de ott van a marketing amiben szintén jók és felépítettek magukról egy olyan imidzset ami az átlagfelhasználók körében úgy hat kb, hogy ha laptop akkor asus és ennél nem is látnak tovább. ez mindaddig jó is, amíg minőséget gyártanak.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
törölt tag
Azért talán le kellene venni a szemellenzőt, és észrevenni, hogy bizony legalább annyian vannak, akiknek volt már nem egyszer rossz tapasztalatuk Asus termékekkel.
Mondok egy pár példát:
K7V-T: hazug specifikáció, ami ellentmondott az alkalmazott chipset specifikációjának! Ez nem más, mint a vásárlók tudatos átverése! Nem tudom mi lett volna ha az Asus is odaírja specifikációba, hogy az adott lap nem támogatja a T'Bird magos procikat, ahogy minden más gyártó megtette. Ugyanis már maga a KX133 sem volt képes stabilan kezelni ezen procikat, egyszerűen nem volt kompatibilis velük a buszidőzítés megvalósítása.
A fenti lapra is igaz, és még jópár egyéb termékükre: egyszer csak elfelejtik támogatni, még a meglevő kritikus hibákat sem javítják. Esetleg a driver fejlesztését elfelejtik befejezni. PE6200/6100 Analog tunerekhez jelenleg is csak egy darab beta driver létezik W7 alá... (Mondjuk már az is meredek, hogy a PE6300 Hybrid-hez meg régebbi driver van fent, pedig komplexebb egy kicsit. Szóval annak a driverében mindenképpen benne felejtődött legalább egy hiba.)
A Capacitor plague idején találkoztam nem egy szétdurrant kondis Asus lappal. Majdnem annyival, mint Abit-tal. Persze az Asus ezt is tagadta. (Csak az Abitban volt annyi gerinc, hogy elismerje a problémát.)
Az M2N szériával gyakorlatilag csak problémák voltak. Ráadásul igen hullámzó minőségben készült ez a széria.
Az A8N széria esetén az nF4 hűtése alúlméretezett volt. Ennek a szériának voltak nem gyenge stabilitási problémái is.
K8N széria esetén is előfordult nem kevés stabilitási probléma.
-
Elrond
senior tag
10 éve kereskesek Asus hardverrel, és nem nagy szavak jönnek, hanem ennyi:
volt velük néha szériás gond, de ha az eladott mennyiséget nézem, és hogy abból hány százalék ment vissza garira, messze övék az egyik legjobb arány!
Persze ha 2 termékből kifogod azt a kettőt, ami rossz, úgysem lehet meggyőzni a minőségről sehogysem! engem sem lehetne!
Nekem 2 asus deszkám volt eddig az egyik 3 évig bírta (P4T-E) a másik most is megvan 4 éves lesz lassan( M2N32 sli delux)
a lényeg hogy igaz amit ntomka írt, ezek sok millió eladott és hibás alkatrészek arányát nézve jön ki! a számok pedig nem hazudnak!
és akkor még nem beszéltem a monitoromról: PW201 - 3 éves olyan mint új korában![ Szerkesztve ]
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
Narxis
nagyúr
-
Sanyix
őstag
nem egyéni pechszéria. Nem érted? kis hűtőborda, lespórolt ventivezérlés, ez nem pech ezt a gyártó csinálta így akarva, tehát minőségről nem lehet beszélni már ekkor sem. Ez után a bugos biosok, széttörő alkatrészek csak ráadások. És nem egyéni, jó pár embertől hallom hogy az asus már régóta nem az a minőség ami volt...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
AXisBOLD
addikt
de miért .
most vettünk egy asus laptopot és csak szenvedek vele. két éve asus alaplapom megadta magát, egy asus vga-hoz adott asus szoftver miatt meg folyamatosan dobálta a kékhalálokat a gép.
hogy a faxba növeli a részesedését így
Aurea mediocritas
-
Narxis
nagyúr
Pontosan, ezen a fórumon én má láttam, hogy többen is fikáztak 1-1 terméket, MSI, Acer, Sony, Apple termékek fikázása örökzöld stb.
Sanyixnak az aláírásában is láttam már, Intel és Asus fikázást, most látom a Mac OSX van soron.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sanyix
őstag
ennyi egymás után, normális gyártónál biztos nincs. A venti vezérlő lefelejtése pedig nem gixer, hanem undorító szarrágás.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Már vagy egy tucat különböző ASUS terméket vettem, és soha nem csalódtam!
Örülök a hírnek! -
zazahoho
őstag
Nyilván többet lehet hallani,mert ebből is fogy a legtöbb (mondom én akinek most giga lapja van ),de nekem még asus lappal ill.hardverrel nem volt gondom,és terméktámogatásban is elég jók.Akinek volt negatív élménye az nem osztja a véleményem
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zoli62
addikt
Még mindig használom a négy éves Asus laptopomat, most is arról írok, tökéketesen működik...
[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
A felsőkategóriás videokártyákról asus által "lefelejtett" ventivezérlésről is hallottam, nem csak a sajátomon tapasztaltam...
Így nem úgy tűnik hogy 1-2 darab lenne selejtes.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
őstag
Kb 3. asus laptopomat használom. Mindegyikkel meg voltam elégedve, és még mindegyik működik is másik gazdinál. Alaplapból is inkább őket. Hosszú évek óta ( kb 12 éve )
nem kellett csalódnom bennük. -
Sanyix
őstag
akkor 2 éve pont kifogtam a dzsunka tomato szerű minőséget asusnál? Sebaj többé nem esek ebbe a hibába, nem veszek asust
-
zazahoho
őstag
Igen asus mostanában figyel a minőségre ,úgy látszik meg is van az eredménye,meg nyilván a fejlesztéseknek is.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
fatal`
titán
Jó is, megérdemelt.
-
moonman
titán
mi az a topba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje