Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jogos!
Erről egy anyuka jutott eszembe, aki megkeresett régen és feltette a nagy kérdést, hogy mit tudna tenni, ha a gyerek szexoldalakat néz? Telepítsen blokkoló programot?
Erre azt mondtam neki, hogy konkrétan megtehetné, de akkor a tiltva nevelsz, hazudni tanítasz elv lép életbe! Amikor már a gyerek eljut odáig, hogy pl. szexoldalak néz, drogozik, iszik, akkor már rég elb***ott valamit a szülő.
Ezen kívül valóban nem az oldalakat kell hibáztatni, elvégre a http://-s címsorba nem önmagától mászott sem a Facebook.com, sem az XY szexoldal.com!
Ez ugye olyan, mint amikor utazik az ember a BKV egyik Damon Hill járatán, aztán azt hallja, hogy 50-60-70 éves mamika ezerrel szapulja a Tescot, mondván a nagy multik így meg úgy. De kérdezem én, hogy miért kell szidni? Senki sem kötelezi, hogy kapcsolatba lépjen vele!
Sajnos sok ember mentalitása csak addig jut el, hogy azért, mert valaki elkezdte megmagyarázni, hogy XY jaj de rossz, akkor már nekem is utálnom kell!
A TV-ben anno nagyon fújták a hírek a magukét, hogy mennyi harcikutya támadás volt. Csak épp jó emberi szokás szerint azt felejtették el mondani, hogy milyen körülmények között volt tartva a kutya!
Ilyen a világ. Erős szubjektívsággal nyomatják a dolgokat és letuszkolják a másik torkán a békát. Persze még mindig alanyi jogunk logikusan élni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest