Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz Porcupain #16 üzenetére
És gondolod, hogy ha hazudnak a "sok hülye embernek", akkor jobb lesz? Annyira hülyék, hogy nem fog leesni nekik idővel, hogy jól átverték őket, hogy attól kezdve aztán azt se higgyék el, ami igaz?
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
WN31RD
addikt
válasz Porcupain #12 üzenetére
"Ilyen esetben szerintem egyáltalán nem gond, ha túloznak!"
Szerintem meg ne túlozzanak, hanem mondjanak nagyon lelkiismeretesen mindig csakis igazat. Mert aki állandóan farkast kiált, annak idővel senki nem fog hinni, akkor sem, amikor tényleg baj van.(A magam részéről már eddig is úgy voltam vele, hogy köbgyököt vonok minden klímaváltozásról szóló jajveszékelésből, ezután meg pláne. Ebből persze nem következik, hogy nincs semmi gond.)
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest