Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ahj hát remélem nem egy nagy vágóhíd lesz az egész.
Már régóta nemvagyok oda ezért a tipikus hentelésért. Lőni akit lát az ember. Az, hogy 160x eltalálnak közben mit sem számít...
Az első részben csap pár ilyen rész volt, remélem ez se ilyennel lesz teli... -
Fortissimus
őstag
vegre egy pc-s gameplay
jo latni egy normalis fordulast egerrel, nem pedig a kontrolleres benazast''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
JoolsNOS
veterán
Ez egy magánvélemény. Én kb 5* végignyomtam a crysist. És tetszett mindig. Nekem pl a halo sorozat nem tetszik, mikor más meg azt isteníti. Dehát nem lehet mindenki igényét ugyanazzal kielégíteni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
wikings2
őstag
Első részére gondoltam, mivel gondoltam a második sem lesz sokkal érdekfeszítőbb. Grafikára megint rámennek, (vagy nem mert nincs hova) és a játékélmény megint egy nagy 0 lesz. Arról nem is beszélve hogy a grafika miatt olyan rossz optimalizációt kapott ,hogy aki emiatt új gépet vesz annak egészségére ,mivel a mostani fps ek fele akkora gépen is vígan futnak 500x jobb játékmenettel és már lassan szebb grafikával.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Hát engem nem fogott meg ez a stuff... Grafika 10/10 és Elbaszott konfigurálás és a játékélmény a Cod 3 mat se üti meg.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
heady91
tag
Tudom, nekem is be van dugva, de ha billentyűzet+egér kombóval nyomom, akkor nem írja ki a joy-os gombokat. A másik, hogy szerintem meg ha valaki így játszik egérrel, mint a videón, akkor az eléggé béna, szvsz ez kontrolleres.
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
törölt tag
válasz BalaNce87 #18 üzenetére
"Az meg szerintem a minimum hogy egy crysist pc-n mutassanak be, bár az is igaz hogy ilyen bemutatókon kényelmesebb állni kontrollerel a kezedben."
na ezen van a hangsúly a múltkori multi bemutató is pc-n ment mégis kontrollerrel nyomult az összes - én is sokkal inkább állnék, minthogy ott görnyedezzek.
-
JoolsNOS
veterán
Kár, hogy ezt a részt már 6* láttuk
Meg az is, hogy az első dátum november volt.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
BalaNce87
addikt
válasz #08052480 #16 üzenetére
Ez igaz, nah de ki az aki pc-n akar kontrollerel fps-t játszani, elég érdekes szitu, fordított helyzetet jobban megtudom érteni. Bár most van egy srác azt olyanok lő ps3-on cod4-be meg bad company 2-be hogy csak nézek, egyszerűen nem látni hogy azzal játszik, és most természetes hogy betanulható, de pontos célzásra nem teljesen alkalmas ettől függetlenül. Bár lehet a csávó aki játszott konzolon nőtt fel, azt ezért nyomta azzal. Én tényleg játszottam jó párszor fps-t kontrollerrel, de azért mégse az a legjobb választás egy fps-hez, de nem csak ahhoz.
Más: Az meg szerintem a minimum hogy egy crysist pc-n mutassanak be, bár az is igaz hogy ilyen bemutatókon kényelmesebb állni kontrollerel a kezedben.[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Vagy mondjuk boxon játszanak csak billentyűzettel?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek milyen lesz..
nothing is true everything is permitted..
-
fpeter07
veterán
Remélem előrukkolnak az idegen valami nehéztüzérséggel. Elég kevés volt az első részben.
-
Gude
senior tag
Az első rész után a 2. is várós kategória.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
VictorHUN
aktív tag
Ezeket a kamerás videókat nagyon utálom mint valami kalóz felvétel
[ Szerkesztve ]
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
heady91
tag
Ez tényleg xboxos, látszanak a gombok, amikor fel lehet valamit venni.
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
Silenzio
addikt
Ezt a videót már kiadták hivatalos promónak is, ahol nem ilyen gagyi kijelzőn nézed, másodkézből.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
keIdor
titán
Tök olyan, mintha egérrel kattintgatna, pedig látom Xbox...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem kifejezetten tetszik. Már az első is megfogott. Majd mehetek gépet fejleszteni:S
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Tituka
senior tag
többek közt ezt is várom nagyon....
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Prosector
addikt
Nem tűnik rossznak...de inkább nem szólok semmit,mert az első része sem tetszett annyira,amennyire vártam...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest