- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nem nagy eresztés ez se, ahogy nézem.... edigis árakhoz képest sokkal alacsonyabbra gondolna az ember (ha már bolti gari)... ehhez képest tényleg az lett, amit sejtettem: 90%-ban a felpumpált árakból adnak némi kedvezményt.
bár én olyan brutális ajánlatot nem láttam, azokban a kategóriákban, ahol én kerestem...de ettől függetlenül biztosan jó forgalmuk lesz, persze ha stabil marad az oldal.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
nem érted... egész évben normál piaci áron nyomják a termékeket, természetesen gyári garancia nélkül. mellette néhány terméket "leakcióznak" - értsd: kb. azon az áron adják ilyenkor, amennyit valójában ér egy bolti garanciás termék.
"Nyílván nagyon komoly árengedményt csak úgy tudnak addni, ha a gyártók is beszállnak a buliba." - itt mire gondolsz?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
tényleg egy olyan webshopnál érné meg vásárolni fekete pénteken, ahol legfeljebb bolti garanciát kapsz?
egy termék gyári garancia nélkül egyértelműen kevesebbet ér, így nyilván könnyebb is "kedvezményes" árakat kalkulálni. - pláne ha a néhány "akciós" terméken kívül minden mást a gyári garanciás áron nyomnak...
persze kinek hogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ Asus TUF Gaming B650M-PLUS WIFI - 32 Gb Corsair 6000MT/s DDR5 EXPO KIT - 3 év garancia
- HTC Vive Headset
- Roccat Kone Aimo RGB Gamer egér!
- Gigabyte GA-H81-S2PV alaplap+hátlapja+ I7 4790 CPU+2x8GB azaz 16GB DDR3 1600Mhz memória eladóak
- Dell Latitude 5420 Jogtiszta win11 telepítve, használatra készen.