Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
válasz Hopkins95 #13 üzenetére
+1, nalam manapsag inkabb az a visszatarto ero, hogy csak 1-2 ev elteltevel tudok megvenni egy teljes jatekot a sok kbsztt DLC meg a pay-to-win rendszerek miatt!
Mindig meg kell varni a GOTY/Deluxe Editiont, ki a franc fogja elore megvenni a csucs szuper csomagot season pass-el 30-60 ezerert?Si vis pacem, para bellum!
-
hunluki
senior tag
Ugyanez, régen volt "ISO" mappa amiből szépen lassan törölgettem ki azokat amiket megvettem steamen. Aztán egyszer csak elfogyott Van amiben steamen nulla perc van, de megvettem mert régen sokat öltem bele.
Sőt, manapság már rakat bundle miatt csomó olyanom is van amivel életbe soha nem játszottam még, talán majd nyugdíjas koromban végignyomkodom őket
-
Agrippa22
tag
Ugyan ma már lenne rá pénzem, de 20 eurónál többet juszt se vagyok hajlandó fizetni játékért.
Inkább megvárom a Steam Sale-eket és bebótolok, dolgozó és tanuló emberként úgysincs időm 0-day játszani, viszont már nincs is kalóz játék évek óta a gépemen.Zenére ott az Apple Music előfizetés (1500 havonta...), egyedül a filmek/sorozatok amikre egyszerűen nincs alternatíva a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest