- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
balintka #9021 üzenetére
Módosítanám arra, hogy jobb ha nem frissítünk egyáltalán amíg nincs valami gond. Kb semmit nem fejlesztenek már ami igazán nagy különbséget jelentene, szerintem a montis felhasználók mérhetetlenül alacsony százaléka használja bármilyen szinten (a motor hangolást leszámítva) az appot. Én is azért lőttem egy frissítést mert már be sem nagyon kapcsolt a motor, de elolvastam előtte mit frissít, és hát szinte csak a bosch előfizetéses rendszeréhez voltak újdonságok.
Az előző irományomhoz annyit, hogy azt akkor írtam mikor vagy 3 hete már szétszedve állt a bringám, és azután próbáltam a specit, most egyiket a másik után, már nem olyan nagy a különbség mint gondoltam.
DJI-nak nem tudom milyen megoldása van, de állítólag az is csendes, és nem nehéz tekerni, szóval remélem idén az összes nagy gyártó vett magának egyet, szétszerelte, és ezúttal ők tanulnak valamit a kínaiaktól.
Még egy évig el tudok szórakozni ezzel 23kilós monstrummal, de nagyon szeretnék egy 18kg körüli full power bringát, ami nem 10k tól kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest