Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz sebgutkopf #5842 üzenetére

    Természetesen én is mindig fenntartásokkal olvasok egy cikket/tesztet, nem tekintek rá szentírásként. Ha érdekel egy adott bringa, 2-3 külön tesztet is elolvasok róla, az úgy támpontnak jó nagy vonalakban.

    Idén már nem biztos, hogy veszek bringát, most más a prioritás, de jövőre mindenképpen kell valami. Amúgy igazad van, most kéne lecsapni egy YETI-re ha kell.
    Nekem most ez az EVIL jön be leginkább, aztán majd meglátjuk.

    Tény, hogy azért ma már sok az ebike-os, és ez alig pár év alatt terjedt el ennyire. 2015-ben az első Bosch motoros montimmal felmentem a hegyre, azt sem tudták eszik e vagy isszák. :) Ehhez képest ma felmész a Plisbe és tele van ebike-al. Ettől függetlenül az átlag bringások fejében még mindig nagy káosz van ebike kapcsán és megy is a hiszti, meg a beszólogatás rendesen.

    baluka: Őszintén szólva, amikor megrendeltem az első E-MTB bringám, talán 2014 év vége felé volt, én is bizonytalan voltam benne, hogy ezek a bringák vajon mennyire jól használhatóak? Előtte 20 évig analóg montikat hajtottam. Ott a baromi nagy súly, legalább is analóg mércével nézve, egy csomó plusz hibalehetőség. Akkor a Bergamont forgalmazónál dolgoztam és fél áron (netto gyári áron) tudtam venni Bergamont bringát, ezért minden évben bringát cseréltem ameddig ott dolgoztam, ki akartam próbálni minél többféle gépet. :) Szóval megjött a gép, összeraktam, elmentem vele bringázni és azonnal tudtam, hogy ez valami hatalmas dolog lesz. Akkor posztolgattam többet facebook-on is, bringás csoportokban, abban az időben ami ment ebike témában, na az tényleg gyalázatos volt. Olyan szintű mocsok és gyűlölet áradt rengeteg emberből az ebike felhasználók irányába, hogy az elképesztő volt. Engem ledöbbentett az az emberi ostobaság és gyűlöletmennyiség. Aztán pár év múlva egy csomóan vettek ebike-ot azok közül is akik okádták a baromságaikat ha meghallották hogy ebike. Finomodott a sztori, de azért még ma is nagy a hazai ellenszél bringás körökben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák