Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Hmm ez péntek délutáni felrázásnak jó volt.. Vérnyomás újfent rendben... Egy vicc ez az egész.
Apropó torrent, lassan szerintem nagyobb forgalmat generálnak a sorozatok, mint a (khmm.) filmek. Sejtésem szerint az itthon vetítettek töredéke érhető el kiskereskedelmi formában, nem beszélve a nem licenszeltekről.
Mellesleg ha a torrent oldalak megszüntetése mellett kardoskodnak a kedves kiadók, akár több filmet/sorozatot is behozhatnának. Nem egy olyan anyag van fent ilyen helyeken, amit egyszerűen nem forgalmaznak nálunk. Lenne jó pár alkotás, amiért hajlandó lennék értelmes árat fizetni (elvárva ehhez hasonló minőségű folytatást).
Okostelefonon pedig nem fogok filmet letölteni (a jelenlegin nem is tudnék, és ilyesmire nem is használható a mobilnet). Az online tékák minősége/kínálata (vannak még egyáltalán? Legutoljára az o r i g ó-ét próbáltam) pedig nem üti meg azt a szintet, amiért pénzt adnék ki.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
-
echterion
nagyúr
A spanyol nép fejlődőképesnek tűnik számomra.
-
edward2
addikt
válasz Wolverine #36 üzenetére
Nem érhető el. Zune passhoz trükközni kell és no comment a szint. Nokia music... no comment újfent.
Nem trükközős legális egyszerű formában letölthető meghallgatható mp3at szeretnék. (cdbaby)
Ez nincs és nem vagyok applehater de itunest akkor se fogok használni mert androidot használok és újfent: nem fogok trükközni hogy a zenék felkerüljenek a telefonra.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #19 üzenetére
Miért van bárki is rákényszerülve, hogy megvegyen valamit? Nincsenek rádiók, ingyenes, reklámokból élő tv-adók? Nincsenek netes játékok? (amennyiben a zárójeles megjegyzésed a többi szerves részeként tekintem) Vagy a fejünkhöz tartják a fegyvert, hogy ha játszani akarok, akkor azt kizárólag Battlefield4-en tehetem, s meg is kell vennem?
Irtó nagy baromságot írtál. -
Tybee000
aktív tag
végre
-
elistvan
őstag
Csatlakozom. Csak ez ugye elkezdene indulatokat szítani, mert akkor a releaserek se ingyen dolgoznának ha a torrent oldal lefölözné a tejszínt. Ergo egy idő után nem lenne mit kitenni. Szóval kissé 22-es csapdája effekt.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Воланд
titán
Nem, ez annyit jelent, hogy Magyarországról, magyar régiós live id-vel nem lehet előfizetni Zune Passra (uk régiós live id-vel lehet próbálkozni, de nem mindig enged magyar bankkártyát hozzárendelni a reghez). Igen, a Mangoval együtt ez a szolgáltatás nem jött.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
anulu
félisten
ja, vagy EF2000 34db 3,5-esen az de jó volt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
edward2
addikt
Én zenét már venném szívesen, csak épp megfelelő mód nincs rá.
-itunes: apple sorba nem állok be
és kb ki is fújt.
Ott a cdbaby de ott meg csak független zenészek vannak fent.
-
llaszlo
veterán
Régen is volt már fájl/adatcsere amikor még a net igencsak gyerekcipőben járt. Amikor még kazettás magnón másoltuk a kazettákat pl. Vagy amikor valakinek már meg volt egy film, játék, zene bármi és mentünk hozzá CD-vel, pendrive-al és lemásoltuk.
Szóval aki akar az úgyis másolni fog aki meg meg akarja venni az úgyis megveszi.
Ma sokkal egyszerűbb letölteni, mint korábban ezt sehogy sem tudják megállítani.
Ha meg már úgyis fizettem azért amit még el sem követtem (artisjus adó, mocsok banda) akkor igenis le fogom tölteni.
Inkább olyan online boltokat kellene indítani, mint az iTunes, meg az Amazon stb még sorolhatnám. És korrekt áron adni a cuccokat. Mert azok egyszerűek és gyorsan könnyen elérhető a tartalmuk.[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Spanyol bíró for prezident.
Ez egy értékelhetőbb érv azzal szemben, amit a kiadók hangoztatnak, hogy x letöltő y Mrd $ (bullshit generátorral számolva) kárt okoz nekik.
<< Heimdal >>
-
DeathAdder
veterán
Ez szeritntem nagy hülyeség.
Lehet az emberek 2%-a miután megszerzi a warez cuccot és tetszik neki, akkor megveszi az eredetit.
De ha nem lenne egyáltalán warez, akkor lehet az emberek 50%-a megvenné az eredetit, mert akárhogy is nézi rá van kényszerülve arra, hogy megvegye (ha valamit akar nézni,hallgatni,játszani stb..)[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
végre egy értelmes ember
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, a tipikus mi lett volna ha... Ráadásul termékenként más és más a jóslás. Az azért szerintem nagyon ritka, filmekkel, vagy zenékkel kapcsolatban hogy valaki letölti warezben, aztán megveszi eredetiben mert megtetszett neki. Ma már több netes áruházban, sőt a jobb boltokban van lehetőség belehallgatni a zenékbe. Talán az egyetlen megoldás az lenne, ha jóval olcsóbban adnák a zenéket, filmeket, könyveket, játékokat és emellett megszigorítanák a kalózkodással kapcsolatos büntetési tételeket. Tehát nem lenne drága megvenni egy zenét vagy filmet és túl drága mulatság lenne, ha valaki lebukna. Az biztos, hogy amíg a kiadók nem engednek sokat az árakból és boszorkányüldözés folyik, addig a bevételeik nem fognak nőni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Akos96
senior tag
Hogy lenne már bűn a kalózkodás, benne van a nevében:
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
aram01
nagyúr
bizonyos értelemben a warezek jobb hatása van mint pl:a demopálya
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
Plebi
senior tag
Érdekes, de pozitív döntés. Sok filmet megnézek a moziban mivel tetszett az ingyenes változat, sőt lehet emiatt még a következő részt is alapból ott néztem meg. Hasonlóan zenénél. Játékok esetén is hasonló a helyzet. Mióta a GTA4-t TDU2-t megvettem előrendelésben és nagyon-nagyon kiábrándítóak voltak PC-n, azóta inkább letöltöm megnézem és ha jó akkor megveszem.
Amúgy már nagyon régóta szorgalmazzák a torrent oldalak, hogy ők bizony hajlandóak lennének értelmes mértékű jogdíjat fizetni, minek következtében a torrent legalizálva lenne, de nem engedik. Az ncore esetén pl havi 500-1000 Ft tagíjat mindenki megengedhetni magának, az a jelenlegi tagi létszámot számolva nem kis pénz lenne havonta. Ebben szerintem a felhasználók nagy része is benne lenne.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
tsii_H
tag
Itt arrol van szo, hogy a magam peldajat emlitsem, warezbol toltam vegig a mass effect1-2-ot, a GTA4-et, a DragonAge-t, a Warhammereket...es meg sorolhatnam. majd miutan lattam hogy ez jo, es megeri a penzet, pusztan a developerek iranti tiszteletbol, megvettem az osszes fent emlitett jatekot es mostmar az hivatalosan is jatszhatnek veluk (holott nem teszem mert tulvagyok rajtuk). Ha nem warezoltam volna le oket es nezem meg hogy megis mi ez, akkor az eletbe nem kaptak volna tolem egy vasat sem...nem fogok 10k(+)-t kiadni egy zsakbamacskara, de ami megerdemli az megerdemli..
-
MageRG
addikt
...hanem a bírói döntésről, hogy hasraütésre ne fogadjunk már el mindenféle kártérítési igényt.
Ez rendben is van, csak az utolsó kommentár nem tetszett. Nehogy valaki rossz konklúziót vonjon le.
Nem trollposztnak szántam. A cikk végén árusításról van szó.[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Wolverine
félisten
Ki beszélt itt arról, hogy warezért fizetne valaki? A bíró szerint az ember letölt valamit ingyen, és mivel tetszik neki, ezért megveszi legálisan boltból.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Воланд
titán
Itt most nem a "warezért fizetésről" van szó...
Cikkhez: Egyetértek a konklúzióval én is ezt tapasztalom az ismerőseim körében. Meg magamon is.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MageRG
addikt
"...vagyis a kalózmásolatok árusítása nemhogy nem okoz kárt, inkább jótékony hatással van az eredeti áruk piacára is”
Azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Aki warezért fizet, azt nyílvánosan mutogatnám egy táblával a nyakában, röhögjön csak rajta mindenki.
Aki meg pénzért árulja, azt meg addig kéne ütni..."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
anulu
félisten
talán mégiscsak van evolúció...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
edward2
addikt
Mi a bráner van spanyoloknál? Talán ott vannak a világ egyetlen értelmes bírói?
-Galaxy Tab 10.1 tiltás élből elutasítva
-kalózkodás büntetése értelmes indokkal elutasítva
Mi jöhet még?
-
Ehhe, ehhe...
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest