- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
itt sikerult végül
https://www.banggood.com/Contact-Us_hi111
kettőt rendeltem ebből
Nitecore Q2 2 slotos töltő 4,99USD. [link]
Kupon:
BGCL04mert az egyik szín nem volt elérhető amikor leadtam a rendelést
rá 2 percre viszont ujbol volt 2 db belőle és emiatt ujbol megrendeltem abban a színben ami jobban tetszett így viszont a másik rendelést vissza mondtam
most latom csak egy szín van félórája meg volt 3 szín
-
petipetya
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Del, ha egyértelműen kamu
Az eladón múlik, ha aktív eladó sok értékeléssel akkor maradhatna mert ki tudja(mint anno a damil az is elárazás volt de volt aki megkapta, én csak 1db-ot)És amúgy aki berakja az is eldönthetné, én "sokat" tudnék berakni de már olyat se teszek be ami szerintem nem érdekkel senkit
Mint mondjuk ezt se tettem be ide, mert el nem tudom képzelni hogy valaki ilyet használjon
[link]
Van 5/5.01$ kupon és így 8.99$ az ára -
Ixion77
addikt
Aztán mikor visszakérdeztem hogy mégis hova töltsem fel neki, akkor visszaküldte egy olyan kínai oldal linkjét, ami minden hieroglifákkal volt kiírva. A fontosabbak persze képként, hogy még véletlen se tudjam lefordítani. Elkínlódtam nagy nehezen a regisztráció végéig, ahol kiírta hogy csak kínai email címet fogad el... Tudnak g**ik lenni, még csak meg sem kell hozzá erőltetni magukat...
-
-
ztibor
senior tag
-
Wajk
addikt
mert ott nem 60Ft/db ár, hanem ~10Ft /db. Saját tapasztalat, nekem is pont ilyen kellett. A hszből meg nekem nem az jött le, hogy itthon benézett volna mindenhova. Nem forcolom a dolgot, csakhogy ne verje fejét a falba, tudjon róla.
Még annyi infót hozzá, hogy sajnos a kis görgők méretében is vannak eltérések és már nem fér be oda ahova kell. Elég nehéz pont olyat levadászni. Ha sikerül itt találni, érdmees jól megnézni a méreteket ha megadnak róla.
(#149124) Mr.Csizmás: igen, jó dealnek tűnik, és még időben is megvan osztva, köszönjük, w.miki! Én egyedül a mozgásérzékelést hiányolom, nekem nem kellene folyamatos működés éjszaka. De az aljaztban hagyhatóság, a fényszenzor és a 2 USB mind jó fícsör.
-
w.miki
veterán
-
-
-
Kérek engedélyt a hibámat belátni és egy javítódolgozatot beadni.
#145741 AndrewBlase: Igen, ez legalább visszatart egy kicsit az ilyen eszköz használatától
(Amiket linkeltél, azok 130 dB hangszinten szólnak, az pont elég ahhoz, hogy egy melletted haladó biciklis beugorjon az árokba
)
-
7-8 helyről szoktam rendelni, de olyat mint a Zapals, hogy egyáltalán nem válaszolnak a vásárló kérdésére, még egyik helyen sem tapasztaltam. Sőt a Paypal disute-ot indítva sem reagáltak. 2018 decemberig az első 3 rendelésemet elküldték, köv. 3-at egyáltalán nem. Ha rákeresek nem én vagyok az egyetlen...
Nem is az a baj, hogy nem érkezett meg, fel sem adták...... -
DeFranco
nagyúr
szerintem a keresőt használni tudni alap elvárás. ha valakinek jó vagy rossz tapasztalata van egy bolttal az szépen a boltot rendesen megnevezve (kényszeresek hashtagelhetnek is) leírja ide, aki kíváncsi hogy az adott boltról milyen vélemények vannak, az meg szépen bepötyögi a keresőbe hogy zabangbexbay és kidobja neki az okosságot.
erről ne kelljen már összefoglalót írni ahhoz szavazóboxot aztán senki nem olvassa el az összefoglalót tegyük ki a kiskockába, de aki olvasáskárosult az nem fog tundi róla, csináljunk podcastot, de gondoljunk az általános iskolában némítva a pad alatt fórumozókra és táncoljuk is el aztán csináljunk belőle animgifet. nyema.
tipikusan kereshető információ, többe kerül szintetizálni az infót mint rákeresni.
-
-
robi191
csendes tag
Nem néztem még meg az apróhirdetést, de úgy tudom, hogy ott egyesével kell hirdetni a dolgokat, amikre írtam, hogy nálam nem működik, mást kell keresnem.
Olyan megoldás kell, ahova kiteszek egy szöveget és hozzá képet, esetleg a képhez képaláírást, és ezt tudom ismételni, nem kell kódokkal meg egyebekkel foglalkozni, egy oldalon látszik mindegyik, és szükség esetén egyesével lehet törölni őket. -
-
-
dugynok
senior tag
"Az adóhatóság olyan honlapot hozna létre, ahol az ügyfél feltöltheti az adatokat az általa megrendelt küldeményről, ez alapján a rendszer automatikusan megállapítja a fizetendő vámot, amelyet – többek között – bankkártyával lehet kifizetni. Egyszóval az ügyfél saját maga végzi el az áru vámkezelését"
Szép-szép, de így kifizetem a meg nem érkező, Magyarorszàgon elkeveredő csomagok utàn is? Mert ugye nyoma nincs, hogy hol, kinél keveredik el...
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez csodás, de végülis logikus lépés a részükről, hogy azt szivatják, aki rendelt.
Egyébként én sem mondom, hogy korrekt, mert pl. a posta rengeteget szívhat ilyen 1 dolláros vackokkal és szerintem ők ezen egy fillért nem keresnek, csak melójuk van vele. Nem mintha sajnálmán őket, mert kb. 200 évvel vannak elmaradva, gyűlölöm az egészet, hogy még a sorszámhúzáshoz is sorba kell állni.... na, elkalandoztam. Megyek rendelek pár fóliát a telefonra.
-
fujifilm1
senior tag
Szia Beg.
Először is köszi a munkádat .
én is innen tudtam meg hogy az ikeás Ladda ceruza aksik milyen jók.
Azóta rengeteget vettem és nagyon köszönöm aki írta - nagyon happy vagyok vele.a gyakorlati tapasztalatok a legnagyobb érték ebben a fórumban és tök jó hogy a fontos dolgokra felhívják egymás figyelmét a tagok.
-
GIJoe
addikt
Ha szabad véleménynek rendelkezni, engem pl kifejezetten irritál beírok valamit hogy ez itt akciós, v ide v a másik topikba, és azonnal odaírja vki dehát hogy Lenovo 1 TB SSD 99$ az drága mert itthon garancia...stb
Szerintem pedig javarészt felnőtt, nagykorú emberek járnak ide, kifejlett döntéshozó algoritmussal, amik rendelkeznek mérlegelési képességgel, tehát, ami ilyen röfögés csak én bedarálnám...más: sajnos véget ért a winter sale az alin, expired lett a 20$ kupon om
ha van vkinek kuponforrása, adjon már tippet, persze most kell az asszonynak telefont venni, Meizu storeon van pár jó akció, és a DHLjük okos ahogy olvasom pár helyen...
Aztán most nézem h az akció is véget ért, Samu cpu, amoleddel, 210$ volt
[/
Ghard: Egyetértek a közel azonos LIDL/ALDI igen, de a 30% gari már nem, btw a konzolvilággal meddig is birkóztam a hazai garival csak 6 hónapig a 1050 ti miatt, pedig elvileg rugalmas cég...
-
DeFranco
nagyúr
ne feszülj már erre rá ennyire
. lehet csak elfelejtett tájékozódni vagy nem up to date, nekem is volt már hogy egy itteni komment alapján csaptam a homlokomra hogy hoppá tényleg lidi.
adjunk hálát a mindenki a saját erkölcsi fókuszának hogy van még itthon versenyképes áru a kínai csomagdömpinghez képest, egy-egy említést csak megér a dolog amíg mederben marad és nem alakul ki róla parázs vita.
-
w.miki
veterán
Valóban, ahogy mondod, ez feltételezés.
Ha itthon jobbat kap 3 év garral, pénzvisszafizetési garanciával, mint kínából, akkor miért venné meg a kínait... ha tud erről is?
Ha a 3 év gar+ 2 hónapon belüli pénzvisszafizetés nem tetszik neki, még mindig veheti kínából a cuccot utána. -
-=Jam=-
őstag
Szerintem meg sokszor nincs tisztában mindenki azzal, hogy valami itthon olcsóbb pl. Szerintem senki nem azért ragaszkodik a kínai rendeléshez, mert ez a fétise, csupán az él mindenkiben, hogy onnan minden olcsóbb. Nem tudom miért akkora probléma, ha valaki néha felhívja a másik figyelmét adott esetben erre, hogy figyi már itthon ugyanannyiért megkapod, vagy akár olcsóbban is.
-
ot93
senior tag
Most az, hogy ki veheti át a csomagot, azzal mi a baj? Ahogy látható ellentétes vélemények hangzottak el. Az, hogy most miből jött ez a téma, lényegtelen szerintem. Vagy ha öreganyám nevére rendelném a csomagot, aki három utcával arrébb lakik és teljesen más a neve, akkor úgy már oké lenne a téma? A téma szerintem érdekelhet másokat is ha azt nézzük, hogy máshová rendelni valaki a cuccot, akkor mivan. átvehetik-e vagy sem... Azt elismerem, hogy a téma nem teljesen idevág, de off -ban is írtam mindent...
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest