Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz havri1 #18777 üzenetére

    Nem ragasztottam fel a szivacsot még, de tervezem.
    Nekem átalakító nem jött hozzá, de minek is (bár bármikor jól jöhet máshoz)
    Headless módot nem használom nem igazán jött be (meg nem is értem teljesen hogy kell aktiválni xD)
    Az össze vissza menését kalibrálással tudod korrigálni, tedd a gépet egy vízszintes felületre, aztán mindkét kart húzd átlósan jobbra (a bal kart úgy érdemes, hogy alap helyzetben lent csak eltolod finoman jobbra mert amúgy repül és majdnem kibaszta a szemem) ekkor elkezd villogni majd ha kész csak világít. Aztán ezt ugyan úgy elismétlem balra lentre is.
    Ha ez nem oldja meg cserélj propellereket (ha majd megjön egyszer...). Tegnap kollégám hívott hogy a Cheerson CX-10 ese rosszalkodik, mire rájöttünk, hogy a propellerek rosszak... Szemmel nem volt látható, megfelelő helyen voltak. Még jó, hogy nem rendeltem meg akkor azt a gépet, mert nagyon pici és nem is olyan gyors sőt ez még olcsóbb is.
    Sajnos én most pihentetem a propellerek megérkezésig a gépet... Sajnos 2 járt hozzá én pedig eltörtem a 3. at is. Illetve az egyik pót propeller gyári hibás volt... nem volt kifúrva így nem lehetett feltenni... Sebaj fogtam egy vékony tűt, felmelegítettem és belenyomtam, de sajnos nagy lett a lyuk ezért egy kis műanyag zacskó darabkákkal fixáltam xD Néha leesett de jól üzemelt.
    Te rájöttél, hogy a 1 kis fel-le illetve 2 jobbra-balra gomb mit csinál? A kézikönyv szerint mintha azzal lehetne finomhangolni a mozgását de én túl sok különbséget nem veszek észre.
    A return működésére sem jöttem rá, egyszer sikerült valahogy kint a szabadban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák