-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Pár százas, olcsó, eldobható mikrofonos headsetből van valami ajánlott?
Eddig ezt (Handsfree Headset In Ear Earphones For SAMSUNG GALAXY S4 With Remote With MIC) rendeltem, de hátha van jobb ebayen.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zoltan6
őstag
Én ezt a fajtát szoktam venni ebay-ről,rendeltem már vagy 3-at,semmi gond velük:
Wireless Mini Bluetooth 3.0 USB
mondjuk nem írtad mihez kell,ez kicsi,inkább tablethez való. -
xigris
őstag
Sziasztok! Palackprést keresnék valami jobb minőség érdekelne,ha tud valaki ne tartsa magába.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz thomasvold #61006 üzenetére
Jobb hasábban el tudod menteni a topikot a kedvenceid közé. És nem kell ilyen "visszatalálós" hozzászólásokat írnod később.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Stockbauer79
tag
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, segítene valaki, mert hülye vagyok a DD4-hez? #60957
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MittuDomain_ #61011 üzenetére
Semmi ilyesmi nincs, úgy tudom.
-
zoltan6
őstag
válasz Stockbauer79 #61010 üzenetére
ugyanúgy 7-25 munkanap a szállítás,mint a kínaival,és úgy csak 2004ft
-
MittuDomain_
őstag
válasz PainKiller13 #61015 üzenetére
Tempered glass, de milyen áruház, milyen kupon?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bobooo
addikt
TG=Tempered Glass=üvegfólia.
-
wwhy
veterán
Szóval szállítási szempontból semmit sem jelent, hogy EU store. Köszönöm a segítséget.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MittuDomain_ #61016 üzenetére
Szerintem Ali, legalábbis a coin mintájából.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Bocs, nem részleteztem és a screenshot alapján nem egyértelmű. Aliexpress app-ban ha van 50 coinod akkor ettől az eladótól lehet olcsón TG-t venni store kuponnal.
Ennyire olcsón:[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
IldiH
tag
Én ilyet vettem (illetve az 5000-esből többet is másoknak). Ugyan a valódi nagyságát lemérni nem tudom, de használat alapján szerintem ez korrekt.
-
Nestor16
senior tag
válasz ktommy91 #61020 üzenetére
Azóta amióta valaki itt mutatta ezt a pontozós dolgot Alin (talán te) azóta nyomkodom, de nem nagyon találtam ilyen pár centes kupont, mert amit venni lehet az 3$ felett fogadja el csak, bár lehet ez épp kivétel, csak azt hittem több ilyen kupon van, mert amit a játékon lehet nyerni az így működik, de a legolcsóbb termék is a többszöröse szokott lenni az adott shopban.
Üdv, Dávid
-
ktommy91
addikt
A második képen lévő füles 2.1$.
Több képet nem enged. Ugyanebben a kategóriában :
Alston hifi audio faktory-nál 1.5m-es jack-RCA kábel aranyozott csatlakozóval 0.35$Annyi a titka, hogy azoknál az eladóknál, ahol x+0.01 dollártól érvényes a kupon ár szerint növekvőbe rendezed az összes terméket és a legelején lesz a filléres vacak.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
silver-pda
aktív tag
válasz PainKiller13 #60979 üzenetére
Nekem ECG BD25 van. Azt leszámítva, hogy baromi hangos, meg 1 óra nem használat után alig jön egy pici szappan belőle, de utána már rendesen adagolja. Nos ezeket nem nézve, jó.
-
ktommy91
addikt
Főoldal->coins and coupons alatt a nagy sárga coinra minden nap ráböksz, 30 nap alatt 433 coin jöhet össze. Alatta kicsivel exchange coins for aliexpress coupons. Ott vannak a boltok különböző kategóriákban, ahova tudsz venni kupont. Keresni sajnos nem lehet, neked kell kikeresni ha kapsz valami tippet. Óránként változik a kínálat, érdemes gyakran nézni, illetve limitáltva van hogy egy hónapban hányszor veheted meg ugyanazt a kupont.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
lac14548
aktív tag
Pi3 most meg tudom venni 10100,- forintért... Van ennél jobb ajánlat?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #61008 üzenetére
Az a baj, hogy egy bizonyos számú követés után már nem látszik mindegyik a jobb oldali mezőben pedig volna hely. Van rá megoldás, hogy lássam. Több topikot ahol hozzá szóltam nem találtam törölni kellett és alul megjelentek.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #61036 üzenetére
Ok értem de én a hozzá szólásokról írtam (kevertem a csapatot) és amikor hozzá szolok már duplán van és a kedvencekből törlöm. De majd akkor otthagyom.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát IGEN a szólóban árult Rpi-hez soha nem adtak hálózati adaptert. Én is külön vettem mindent ami kellett hozzá.
Hát igen a gyorsaság fél egészség.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Sziasztok. Csavarhúzót nézegetek magamnak, a DD4.com oldalt nézegetem, ahogy láttam mindenki csupa jó cuccot kap onnan, nem hamisat. Na most itt a jakemy és jackly név ugrik fel mindig. De ahogy láttam a jackly kb némileg olcsóbb mint a jakemy. Ez minőségben mennyire jön elő? Vagy teljesen mindegy melyiket veszem?
Esetleg van valami jó kupon vagy ilyesmi valakinek valamelyik csavarhúzó készletre? -
zsiz
őstag
válasz kmisi99 #61044 üzenetére
Nekem ilyenem van Jackly 6032A. Én meg vagyok elégedve vele, sokat használtam már laptop, telefon, karóra, de még villany és önjárós fűnyíró szereléséhez is.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
denko
senior tag
srácok Oral-B D12.523 Vitality Plus elektromos fogkefe CrossAction hez keresek potfejet olcson.
De nem találom rajta milyen potfej kell. A Fast Techen nincs is olyan mint d12. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest