- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
Mire nem jó a drón?!
-
Kékes525
félisten
Ha a puskázásról van szó akkor a diákok ötletein nem lehet kifogni.
-
Solicidium
aktív tag
Egy utópiában az élet móresre tanítaná. Az a baj, hogy ebből valóban származhat előnye mással szemben valakinek. Máskülönben nem lenne túl érdekes, csak magát csapja be vele úgyis, végső soron pedig a jellemfejlődésére is "pozitívan" hat az állandó csalás.
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Aaaaa, ez nem vmi hatékony megoldás... Azt tudom, h már van olyan készülék, ami hasonlít egy tollra, és jelzi, ha vki hívást kezdeményez/fogad. Szintén van olyan kis műszer, ami microheadset esetén bezavarja a jelet, és el kezd sercegni a füledben a cucc. Na, az mondjuk elég kellemetlen lehet
Szerintem egy leleményes diák megtalálja mindig a kiskaput. Most már annyi féle technikai kütyü van, ami puskázásra alkalmas, h szinte lehetetlen kizárni mindet -
Ez durva!
-
nubreed
veterán
Nagyon egyszerű a megoldás, minden eletronikus kütyüt, mobilt, okosórát, bármit a vizsga előtt a tanári asztalra le kell tenni egy konténerbe, amelyet a vizsga után visszakapnak a diákok. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy dehát a telefon életet menthet, stb. Azt néhány órát mindenki kibirja nélküle, főleg vizsga ideje alatt.
-
babkukta
senior tag
mi lesz itt pár év múlva... nem hiába hülyülnek az emberek. Régen még ha puskázni is akartam, kis papírra kellett leírnom a dolgokat, ami közben félig megtanultam a szöveget. + mivel korlátozott volt a dolog, kénytelen voltál tanulni is. Manapság olyan gyereket is ismerik, aki konkrétan 0 tudással ír jó jegyeket. Ehez nem feltétlen kell rádió jel, elég ha feltölt egy csomó doksit a telefonra, repülőgépes üzemmód, és volt jel, nincs jel. Még egyszerűbb, ha sim kártya sincs benne.
Nem beszélve arról, h vhol láttam már olyan karkötőt, ami kivetíti a dolgokat az alkarodra. Az lesz még a jó buli -
-=MrLF=-
senior tag
Nem semmi, a címet olvasva azt hittem hogy valami WIFI, GSM, GPRS stb. blokkolóval felszerelt drón lesz a cikkben.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy kínai városban a rádiójelek felderítésére alkalmaztak a hatóságok egy modern szerkezetet.
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest