- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
Anno én a csomagomat házhozszállítással kértem, mert megelégeltem, hogy közel 10 napig nem tudták automatába betenni azt a csomagot, lőn csütörtök, a csomagnak természetesen nyoma sehol, majd reddites DPD-s kolléga írta hogy a csomag nagy nehezen előkerült, este hatig átvehetem a depójukban!!
Na ott durrant el az agyam kicsit, 10 napig(!!) rostokol a csomagom depóban, egyszer kísérelték meg a kiszállítást automatába (nem sikerült mert tele volt) utána meg pihentették tovább depóban (értem én hogy nekik nem sürgős...
), majd amikor hazhozszállítàst kérek, még én menjek el a csomagomért a világ másik végébe? (Mert na, ráérek természetesen, egész nap semmit se csinálok
)
Felvettem a webshoppal a kapcsolatot és pénzvisszatérítést kértem mert ehhez nincs türelmem hogy ilyen idiótákkal küzdjen
Ja azt meséltem amúgy, hogy ezalatt a mizéria alatt közel 50 percet(!) telefonálgattam a DPD-vel? Mert ők maguktól nem jelezték volna hogy hékás, késni fog a csomagod...
Vicc, az egész magyarországi branch az
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a céggel, nekem most van velük dolgom először, de egyelőre úgy tűnik egyben...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest