Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Mi ebben a marhaság? Lehet hogy felétek vannak a legszegényebb ******-ok, de felénk még egyet sem láttam, aki dolgozni járna. És egyik sem nyomorog. Jó, talán egy kicsit erősen fogalmaztam, de hidd el hogy idáig az összes nagyobb értékű kocsiban amit láttam, javarészt ők voltak.
Ha mi is megkapnánk ezeket, akkor ugyan miért kellene nekünk dolgoznunk? És miért nincs akkor már nekünk is mercink? Egy hűtőt nem tudunk venni már két hónapja, nemhogy mercit. Pedig mindketten dolgozunk, egyikünk sem iszik, nem dohányzunk, nem drogozunk, nem diszkózunk, és még sincsen annyi plusz pénzünk.Tudod mit? Hagyjuk a témát. Ha ezekről a naplopó ****-okról van szó, nem tudok kultúrált hangnemben válaszolni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Path of Exile (ARPG)
- Linux haladóknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest