Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
KROK640 #124392 üzenetére
Tényleg a múltkor a Lidl kasszánál a Moments csoki alatt valami 350 Ft volt, mondom ez lehetetlen mert 200 körül van az ára, és az valamelyik másik csokié volt persze, a Moments meg sehol kiírva. Azé vettem belőle kettőt, mert a rosseb megevett már csokihiányban.
Most már tudom, hogy le kell fotóznom, de úgy hogy lássa mögöttem mindenki hátha valaki elkezd pampogni az üzletben nem fotózhatok. -
-
KROK640
nagyúr
Most kivételesen nem az apróktól kapok hülyét hanem a platformtól, avagy beszéljünk az internet leganébb hirdetési oldaláról a Vateráról.
Jövend a project, hogy elkéne passzolni egy légpuskát, persze százalékot kapok belőle. Ezt a szart csak a vaterán lehet meghirdetni.
Már a regisztráció sem volt egyszerű végül az egyik mail címem mellé a "123×szájbab*szottjelszó?" nyert. Ezt már elfogadta, hogy elég jó neki, de ezelőtt semmit (innen csókoltatom a jelszó generátorokat).
Ezután feladnám a hirdetést, de nem lehet a megfelelő kategóriába berakni, mert a legördülőben nincs, a dobozosban nem lehet kattintani. Akkor adjuk fel valami hasonlóba amibe lehet. Megtörtént. Hajnal 5:30-kor sebtében törlték, mondván nem jó a kategória.
Némi nyomozás után kiderült, hogy a megfelelő kategóriába csak teljes értékű userré válás után lehet hirdetni. Így aztán, miután a teljes nevemet, pontos lakcímemet, telefonszámomat, bankkártya adataimat rábíztam a Vaterára és 941(!) partnerére (lesz kit perelni ha egyszer kiszivárognak az adatok) még fizessek is, ami persze visszakerül a bankszámlámra majd. Rendben, legyen. Amikor az ellenőrzés gombra megyek, akkor pedig jön a nagy semmit ábrázoló fehér képernyő a title-ben "hiba" felirattal. És ennyi. Hogy hol és mi hibázik, azt nem kötik az orrunkra, nem is érdekes, még a végén meglehetne oldani, és az nem cél.
Ugyanezt csinálja, vagyis nem működik : Chrome, Edge és Firefox alól is. Win 11 és Windows 10 alól is, két különböző számítógépről is. Androidos mobiltelefonról gondolom detto, de ott olyan szinten diszfunkcionális az oldal, hogy eddig a lépésig már el sem tudok jutni.
Természetesen ezáltal nem megy le az ellenőrzés, és a kategóriába nem tudok hirdetni.1 órahossza és 46 percnyi kínlódás után feladtam, és így még mindig nincs meghirdetve az a szar.
Úgyhogy ha valakinek kell légpuska írjon nekem egy PM-et.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #124391 üzenetére
Ez a Coopban is elő szokott fordulni.
Sőt, ott néha a zöldség-gyümölcs szekciónál is.
Tegnap pl a kígyó ubinak az ára úgy volt kiírva, hogy 19ft, de az mellette lévő tacskóra vonatkozott szerintem. És így az ubi ára nem volt nyilvános. Meglepetés ami majd a pénztárnál vagy méginkább a végén a blokkból derül ki -
KROK640
nagyúr
válasz
morcosharcos #124386 üzenetére
Egyszer egy ilyen hanyagság miatt vittem el egy számtech boltból 3×256MB RAMot 18600ft-ért. összehasonlításképp, akkor 128MB RAM is 40 ezer ft volt. Kettőt eladtam, (persze a rendes ára alatt valamivel) egyet megtartottam, még kerestem is egy csomót a bővítésen
-
morcosharcos
őstag
válasz
MasterDeeJay #124387 üzenetére
Na, azt örömmel hallom, hogy legalább ilyesmiben akkor jó arcok
-
válasz
Minimum gyanús
-
válasz
Vissza is igaz a dolog, ha van 20%-os kupon akkor mindenre is elnyomom és nincs ember aki számogassa mennyit használtam fel és el sem kérik az önkiszolgálónál, meg biztonságis sincs aki a kamerákat nézze. Így hosszú távon kompenzálom az évközbeni veszteséget ha nem figyelem az árakat és többet fizetek. Előfordul hogy működik a kupon olyan termékre is amire nem kellene és az eleve sárgacimkéset is viszi. Ugyanezt a nagyobb boltjukban nem csinálhatom meg mert elkérik a kuponokat és az árakat is karban tartják.
-
morcosharcos
őstag
válasz
MasterDeeJay #124385 üzenetére
Sajnos pont a "drágább" termékeknél nem annyira hajlamos a bolt kiengedni az árut a tévesen alacsonyabb áron, és ilyenkor kezdődik a jogászkodás, hogy "nem a kasszánál derült ki", "nincs róla blokkod, ami igazolja a keletkezett "jogviszonyt" ", stb.......
"Rendszerint 8-9 között megyek, de ez nem mentség mert tényleg sokszor van hogy több napig rosszul viszi az árat a gép."<--ez mondjuk tényleg nagy hanyagság tőlük. Fura, hogy mernek "cicózni" a hatósággal, hát az is bármikor kimehet ellenőrizni.....
-
válasz
qqcqqc #124381 üzenetére
Elvihetném valóban. De adott helyzetben nekem nem éri meg várakozni amíg átmegy az ár a rendszeres és úgy viszi a gép. Azaz mire a technikai átárazás megtörténik. Előszedik az üzletvezetőt odajön megnézni majd hátrabattyog géphez ül átírja, átmegy a rendszeren sokadjára... Csináltam már ezt az utat is. Ez mondjuk egy drágább terméknél lenne jó út de egy tejnél 20ft-ért per darab annyira nem. Egyszerűbb ilyenkor hogy otthagyom és másnap megveszem a kiírt akciós áron, márha addig átírják mert volt hogy nem írták át 3. napra sem sőt egy hét után sem. Gyanútlan vásárlók meg megvették kartonszám drágábban....
Az is önmagában sok perces művelet amikor már lehúzták a terméket és ki is fizettem...akkor jegyzőkönyv meg mindenféle papírt kell aláírni hogy kifizetik. Ezt az utat is megjártam.
Már beszéltem ott eladóval egy ilyennél és túlterheltek, nem jut idő rá hogy akcióknál reggel átírják az árakat.. Rendszerint 8-9 között megyek, de ez nem mentség mert tényleg sokszor van hogy több napig rosszul viszi az árat a gép. -
válasz
morcosharcos #124380 üzenetére
Mindenképpen azért fosnak.20 éve dolgoztam egy rövid ideig T3scoban, ott is az volt a legfontosabb, hogy ne hiányozzon ár, és jó legyen kint.
-
morcosharcos
őstag
válasz
qqcqqc #124381 üzenetére
Az attól függ, hogy létrejön-e szerződés a felek közt. Onnantól lehet alkalmazni a teljesítési szabályokat (alapvetően kötelező a teljesítés).
Plusz beléphet rosszhiszeműség is, az ilyen irreálisan nagy különbségeknél (tehát pl. nagyságrendekkel lett aláárazva a termék árának a kiírás, nyilván ott azt fogják feltételezni a felek is, a bíróság is, hogy tévedés történt). -
válasz
MasterDeeJay #124378 üzenetére
Téves árazás esetén, ha a polcon lévő ár számodra kedvezőbb, akkor annyiért elviheted.
-
morcosharcos
őstag
válasz
+1000
A félreárazás "önmagában", tehát egyéb módosító körülmények nélkül mindig megtévesztő kereskedelmi gyakorlatnak minősül, így aztán a fogyasztóvédelem bőszen osztogatja érte a nem kevés büntetéseket a multiknak. Lehet, hogy ettől való félelmükben "cseszgetnek" ilyenkor, ha igen, akkor nyugodtan lehet mondani, hogy nincsen szándékodban "jelentgetni" őket sehol. Attól megnyugszanak (pláne, hogy valóban nincs ilyen szándékod). -
válasz
E-mailben tegyél panaszt ha szarnak rá, célravezetőbb.
-
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Én is szoktam fotózni, minden évben többször előfordul egy helyi spárban hogy rosszul van kiírva az ár. Nem feltételezek semmi rosszindulatot hanem csak simán nincs emberük ezt figyelni. Szóltak már rám ez miatt, mondtam hogy ez csak saját használatra fotózom és megmutattam hogy csak az ár látszik rajta ami végülis nekik lehetne reklám is ha közzéteszem hogy itt ennyi és ennyi az ár. Párszor volt hogy többszöri kérésre egy hét alatt sem sikerült javítani az árat. Így az akciózott termékeknél volt olyan hogy pl egy rakás tejet otthagytam nekik miután töröltettem az önkiszolgálóból csak azért mert 20ft-al drágább volt darabja. Nem az összeggel van a baj hanem a trehánysággal.
Egyébként a rossz árazás miatt büntetést is kaphatnának úgyhogy igazából jót teszek vele hogy nem nyelem le azt a párszáz ft-ot. -
koby11h
őstag
Pontosan. Nem köteles kiszolgálni sem, bármikor megtagadhatja és ki is utasíthat a helyiségből mint tulajdonos. Ha nem teszel eleget, akkor még rendőrt is hívhat.
Szerk: Úgy értem ha valaki nem tartja be az intézmény szabályzatát vagy nem úgy viselkedik ahogy az elvárható.
-
opr
nagyúr
válasz
KROK640 #124373 üzenetére
De, uhhhhh, ez nem ilyen fidesz módi, hogy valami elveszti magánterület jellegét, ha nincs egy szűk lista róla, hogy ki léphet be oda.
Szerintem is faszság ez a fotó tiltás, de attól még nagyon nem közterület egy bármilyen vállalkozás beltere, csak azért mert be lehet oda menni.
-
-
totron
addikt
válasz
Pikari #124372 üzenetére
Erőszak not allowed. Ellenben a szűklátókörűség tényleg frusztráló tud lenni. Valahogy majdnem mindig azoknak sikerül magukhoz ragadni a mikrofont akik szűken vannak. A 3 percnyi stand-uppal volt gondja. Hogy az arcfelismerés milyen kontextusban csendült fel, nem derül ki. Az, hogy valaki benne van valamiben, bezárva egy érdekkörbe vagy betanítottságba, nem jelenti azt, hogy kötelező nem kilátnia belőle és hogy korlátlan okításra jogosult lenne. Ritka az, ki ún. kérdést tesz fel. Hasznos találmány. A 8 milliárd nagyon igaz, frusztrálttá tesz, zömében kibogozhatatlanul ki kezdte.
Legyen az ár vagy tartalom, nem kell engedni a nyomásnak, lehet árösszehasonlító képeket készítni, akciós "tévedéseket" dokufeltárni, nemmulti esetén tartalomra, mérgezési előzményekre rákérdezni, főleg élelmiszernél.
Sztoikus fapofával járok el, mégis jó érzékkel tudok piros gombokat nyomogatni. Ilyen főleg a tartalmi érdeklődés, de egy szökőévente, tömören elejtett jobbító, mindenkit előbbre vivő szándékért, érdeklődésért is járhatnak szép szavak. A dolgozó, eladó eladóiságában van, hogy emberileg sem nem képzett ember, vagyis az egységnyi néplélek és képlethalmaz játszik, nem ez a kiművelt mozzanatok terepe. Ha mégis, az jó, de ha nem ez a gyakoribb akkor sem szabad meglepődni. A köznapi pörgés alatt rejtve marad persze az indulat, esetleg foltokban bugyog fel, aztán ha valaki ezt megtöri...Mi a tanulság? Mindig merjetek kérdezni, különben alapértelmezetten a palánkon való áthelyezettség és a mennyiségéből fakadóan tocsogós nátrium-nitrit jut. Mindig számolni kell azzal, hogy szemrebbenés nélkül a képedbe hazudnak, nem túl vidító. Legjobbak a bejáratott rendszerek, de mint tudjuk állandó változásban van a világ, valahogy le kell tisztulnia a dolgoknak, mégpedig önérdek mentén. Nem szarember attól senki, ha van neki önérdeke, de még akkor sem az, ha egy felállásban érdekellentét üti fel fejét és úgy van neki olyan. Aeladó/droiddolgozó persze pont ezt az atmoszférát akarja beléd tenni, hogy haladjunk már, csak a pénzed kell. Tettek már ki csoportból, tessékeltek már ki például bionak hirdetett termék kapcsán boltból, volt, hogy őrjöngve. Nem tudott érdemi válasz keletkezni. Aállításokat illik tudni alátámasztani, nem pedig birkaforgalmi pörgetésre használni, buzzwordként. Kiváltképp, ha magadba teszed vagy a kertbe, aminek aztán az eredményét teszed magadba, részletkérdés. A konkurencia embere voltam, állítólag. Jeleztem, hogy nemis, de már ki lett mondva a szerepkör. Onnantól fixség van. Őrjöngősből egyébként itt is van, privátban villan a fog fehérje, sokathirdetős.
Mindig merjetek.
-
KROK640
nagyúr
Az enyém szerint. Ha nyitok egy boltot, éttermet, akármit, ahová embereket akarok beengedni, akkor az közösségi tér lesz.
Úgymint, hogy a köznek, a vásárlóknak van. Értem én, hogy a cég tulajdona amúgy, de azért egy boltban fotózni nem olyan mint egy random ember lakásában.
Persze simán lehet, hogy hibás a felfogásom, de egyszerűen nem látom okát annak, hogy miért ne lehetne fotózni. -
Pikari
addikt
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Szerintem neked valami vulkáni, logikán alapuló életfilozófiát kéne futtatnod a fejedben. Mert a kamerázásért rászólás az nem halálos bűn, nem tiltja a tízparancsolat, hogy rászólj valakire, hogy ne kamerázzon. Nem tudok semmilyen erkölcsről, vagy morális direktíváról, ami lehetővé tenné, hogy ráverj egy random emberre, aki egy másik embernek azt szólja be, hogy kamerázzon
Az, hogy ezt szóvá teszed, az szíved joga, de szerintem futtass valami self checket folyamatosan, ami kontroll alatt tartja a vörös ködöt, hogyha ilyen problémád van. Tartogasd az öklödet azokra a helyzetekre, ahol tényleg szükség van rá.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Már mégis mi a francért ne lehetne fotózni az üzletükben? közterület nem?
Azt meg főleg nem értem, hogy ha bármit is fotózol akkor miért alapfeltételezés az, hogy rögtön közzé akarod tenn a neten, és virálba is fog menni?"beleverjek párat a fejébe, meg is fog történni csak idő kérdése ez már" - ez nem biztos, hogy neked lesz olyan jó
-
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Indulatkezelési tréning? Ezen így felb*ni magad...
BTW ha így tolja az arc, akkor az áruházvezető csinálhatna valamit, mert a vevőknek se fog tetszeni@koby11h : Azért nem szeretik, mert biztos a konkurrencia vagy, aki alájuk akar menni árban
Logikát ne keress
Egeret én a budaörsiben fotóztam kb. 15 éve. Vagy hol volt az.
-
koby11h
őstag
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Egyszer áramszünet volt a Tesco-ban, fotóztam, mert poén. Magamnak, nem akartam én 10 éve feltölteni semmit, most sem tenném, de na!
Odapattant egy kis nőci, hogy "Tilosfotóznikivanírva!", elsétáltam vele a bejáratig, mert az információs pultnál nem találta kirakva, és láss csodát a bejáratnál sem.
Mondtam neki, hogy én rendszeresen fotózok, mert sokszor rossz az ár, már egész gyűjteményem van a köszönőlevelekből, meg a 200 Ft-os ajándékutalványokból, mert jelzem is, akkor is ha épp nem veszek olyat. Nem keresem, csak látom.
Szóval ha van egy kis ideje, akkor csinálhat ilyen táblácskát és akkor tényleg kint lesz, de amíg nincs kint, addig nem érdekel mit mond, illetve foglalkozhatna árellenőrzéssel is ha már ennyire ráér velem sétálgatni. Ő sem kedvelt meg engemAzóta változtattak, javasolják is a fotózást, pont pl. áreltérés miatt.
Egyébként fotóztam egeret is a lisztes raklap tetején
De az már régen volt.
-
Alusky
senior tag
Lidlben vagyok a kasszánál, egy faszi sima utcai ruhában pakolgatja a kosarakat, meg tolja el a kis kocsival a bejárathoz őket, meg ott teszvesz folyamatosan. Hát gondoltam magamban erről hova lett a munkaruha, merthogy mindenkin van a dolgozókon.
Nagy tömött sor, mivel hát persze a 6 kasszából 1 ment csak, akkor hívták csak oda a második kasszást is, nyilván az önkiszolgáló mind kártyás, világos egy digitálisan elmaradott országban tök logikus ez is, hogy nem lehet kirúgni az igazgatói székekből néhányakat, erre kapják a negyedéves bónuszokat...Mögöttem valaki fotózott valami terméket vagy az árát nem tudom. Majd rászólt ugyanez a f#sz, hogy az üzletben nem lehet fotózni, tegye el a telefont. Jó ez még nem volt gond, dehogy három perccel később már csipogták le az én cuccaimat még mindig arról magyarázott, hogy nem lehet ott fotózni semmit, meg az arcfelismerők, meghogy ha feltölti ezeket az internetre meg a blabla hablaty hülye felesleges szöveg végig ment tőle. Nem elmenne a pics#ba onnan, hanem direkt szinte már b#szogatja a vevőt a fotó miatt aki már rég elrakta a telefont.
Engem meg már rohadtul kezdett idegesíteni ez mögöttem, úgyhogy visszaléptem megkérdezni, hogy te valami törvényt listázzál már nekem ami ezt kimondja vagy hívd ide az üzletvezetőt az még jobb volna, mert beszélni akarok vele. Erre elkezd hebegni-habogni, hogy de ki van írva az ajtóra is a bejáratnál meg a nem lehet fotózni az üzletben. Akkor már a kasszás csaj is odaszólt neki akiről továbbra se derült ki, hogy kicsoda ott az üzletben, hogy elég lesz már tudjuk nem lehet fotózni semmit.
Mondom én nem láttam a bejáratnál semmit, de rohadtul nem is érdekel ha kint van, azt viszont jó lesz ha megjegyzed, hogy k#rvára unalmas lett 3 perc alatt ez a sok szöveg és engem mint vásárlót, aki itt költi a pénzét ez eléggé zavar, ha én nem itt vásárolnék meg a többiek se itt a sorban bazdmeg akkor éhendöglenétek itt mind dolgozóként, ebből a pénzből zabálsz amit épp kiadok a kezemből az isten b#ssza rád az eget, ezt nem kéne elfelejteni. Akkor kicsit morcisak lettek rám miért beszélek így, de már pont kifizettem toltam is ki a kocsit, jöttem el a francba.Az agyam eldobom ezeken a miniatűr főnökösdit játszó kis seggdugaszokon, néha nem sok választ el attól, hogy a 30 kamera ellenére ott mindenki előtt nekiugorjak a másiknak és beleverjek párat a fejébe, meg is fog történni csak idő kérdése ez már, mert nem bírja ezt az idegrendszerem, hogy 8 milliárdan lettünk és ennek nagyrésze csak egy k...va idegesítő NPC akikre semmi szükség nincs.
Vagy valamelyik főninek a rokona, élettársa vagy valamelyik kasszásnak, mert tutira nem ott dolgozik, csak ott téblábolt mint egy valaki. Ne kérdezzétek milyen anyag volt benne, mert nekem az is gyanús volt, hogy már kiürülő fázisban volt valami pörgető belőle, kellett volna neki a következő csík biztos...Hülyétkapok a mindennapoktól.
-
-
KROK640
nagyúr
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #124317 üzenetére
Igazából ezért rossz, hogy szorulnak kifelé a fizikai (telefonos) boltok. Mert bemész egy mondjuk használt GSM boltba, akkor sokkal kisebb eséllyel vernek át (pláne, hogy tudod hogy hol az üzlet, és 5 év múlva is ott lesz), mint egy kamureg kamuhirdetésével.
-
koby11h
őstag
válasz
Trailblazer #124341 üzenetére
Kapott két számlaszámot rosszul felírva. És mivel az enyémről nem tudta elutaltatni, így a másikra (sajátjuk, a vevő lánya volt) inkább befizette készpénzben azt a 25000 Ft-ot.
Otthon azt mondta, hogy átutaltatta. Végül elkértem az igazolást és ott derült ki, hogy az anyuka száma a fogadó.
De maguktól nem nézték volna meg!
Következő nap elutalták nekem, én aznap fel is adtam inkább házhoz MPL-el, így másnap meg is kapták. Utólag már viccesnek találták, én még csak most kezdek rajta mosolyogni. -
-
homerhamm
addikt
válasz
Trailblazer #124341 üzenetére
Gondolom Mészáros Lőrincnek hívták az illetőt.
-
válasz
koby11h #124339 üzenetére
Volt egy olyan is, amikor már rendőrségi feljelentéssel fenyegettek ha nem küldöm a laptopot előre utalás után, mire végül kiderült, hogy a megbízott családtag nem nekem, hanem magának utalta el a pénzt tévedésből
A bennem élő démon szerint nem olyan biztos, hogy tévedés volt... -
koby11h
őstag
Eddig 1 hét alatt egy érdeklődő sem, most 1 óra alatt két személyes és 1 lehetne-e mégis postázni - ugyan arra az egy cuccra. De csak miután 2000-el csökkentettem az árat. Az lett volna kb. a haszon rajta
-
koby11h
őstag
válasz
totron #124338 üzenetére
Volt amit nem akartam postázni, nagy, nehéz, érzékeny, de fél év alatt csak az az egy embert érdekelte. Csomagolás mint állat, postázás, 3 napi izgulás majd 3 nap tesztelés nála + további izgulás nálam, de végül minden oké lett.
Volt olyan amit szintén nem akartam postázni (200+ db CD tok), de addig mondta és győzködött, hogy végül ráálltam, meg a végére érdekes is lett, és ott is rendben volt minden.
Volt egy olyan is, amikor már rendőrségi feljelentéssel fenyegettek ha nem küldöm a laptopot előre utalás után, mire végül kiderült, hogy a megbízott családtag nem nekem, hanem magának utalta el a pénzt tévedésből
Na az elhúzódott 1 hetet de végül 3 nap alatt megoldódott, miután másodszorra sikerült nekem elutalni a pénzt.
Szóval nyűglődő/érdekes/komikus volt nekem is, de nagyon hosszúra nyúló csak az, amikor a posta elhagyta a csomagot és 30 nap után lehetett kerestetni, de a kártérítésből ott is duplán kárpótoltam a majdnem vevőt. Szerencsére mindketten felnőtt türelmes és értelmes emberként álltunk hozzá, így nem lett bunkózás belőle.
-
-
koby11h
őstag
Péntekre ígérte a vevő, hogy jön, szétszereljük a játékot és elviszi.
Jött, kb. időben, 2 órán át szereltük szét és pakoltuk fel az utánfutóra, aztán fizetett (alku nélkül) és vitte. Vannak azért még valódi vevők isHolnapra két személyes találkozó van megbeszélve, az egyiknél majdnem házhoz viszem, a másiknál hozzám jön kipróbálni. Remélem azok is így sikerülnek
-
Most már legalább hetente egy ilyen van, amelyik azt mondja, hogy ja, utalja az árat, aztán sehol semmi. Adatokat már megadta, hogy hova kéri...
De olyan is, aki már vásárolt tőlem, és akkor még tudott utalni
Akkor a francért nem mondja, hogy nem utal előre? -
válasz
Trailblazer #124324 üzenetére
Ha ezt el lehet adni, akkor azt is!
-
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #124324 üzenetére
Ne, mert akkor más is hányódni fog
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mondanám hogy aki elhiszi hogy egy hibátlan S23 Ultrát fog kapni 45-60-70e forintért az meg is érdemli, de na. Kb minden harmadik, negyedik hirdetés kamu a marketplaccon ebben a témában.
-
totron
addikt
válasz
Nem jó a szórás.
#124316koby11h,
a legjobb, hogy akkora a rajongás, hogy használtan a töröttek teszik ki szinte a kínálat egészrészét. Látszólagos öröm az ürömben, hogy delegalább technikai színvonal is egybeesik a birkasággal, a nap végén azonban mégsem, mert töredék sem képes értékelni azt a többletet - jobb anyagok, jobb fényképek - amivel bír a cucc. -
koby11h
őstag
<szarkazmus on>
Most kell ezen értetlenkedni, csak fizessél! Onnan 4-5 vásárlásból, a bolti ár duplájáért, kis szerencsével össze is jöhet egy bontott és részletfizetéses darab.
Ha nem így csinálnák, akkor nekik nem érné meg
Ez nem rólad szól, hogy te kapj egy használható telefont, ami megfelel az elvárásaidnak, bolti árnál olcsóbban... Álmodozz csak!
<szarkazmus off> -
TaaT
nagyúr
Felnéztem marketplaccra és ránéztem a Galaxy S22-23 Ultra kínálatra, töménytelen mennyiségben vannak kamu hirdetések. (piaci ár fele vagy kevesebb, nem magyar ember, 0 leírás)
-
-
-
KROK640
nagyúr
"Házhoz úgy hogy te hozod el" - ezen a részen nekem feltűnt, hogy valamiért ez nagyon fontos neki. Mivel Békéscsaba és Kétegyháza 20km, azt mondtam volna, hogy rendben. De a vételár mellett a szállítást megfejeltem volna egy olyan összeggel, ami befedi : az üzemanyagot, és azt a kb 1 órát amíg oda-vissza megjárom.
Ha a 12 ezres termék így 10-et kap még extraként, mert házhoz viszed, akkor rögtön elgondolkodott volna."De most nézem a neten 12 ezer Ft ujjonan" - akkor azt kell venni, további sok sikert
-
totron
addikt
válasz
quailstorm #124247 üzenetére
Van, aki ezt a jelenséget lekerekíti és csak annyit mond: ha elég jó vagy, te válogatsz/irányítasz. Hány %-ban igaz ez?
-
TaaT
nagyúr
válasz
morcosharcos #124302 üzenetére
-
Alusky
senior tag
válasz
morcosharcos #124302 üzenetére
Ha jól emlékszem thinking a neve annak az emotnak, szóval gondolkodik rajta, hogy válaszójá má köcsög!
Sőt még külön emojiszett is van ebből ahol ez a fej van paint lerajzolva egyre rondábban 15 stílusban.
Ilyenkor azt jelenti, hogy nem érted, pedig nagyon erősen gondolkozol.
[link]Sőt még Family guy utalás is volt amikor Peter egy ilyen fejet vágott majd a kisujjával belenyúlt az orrába.
-
morcosharcos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest