- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz pikszel #20490 üzenetére
Parancsolj
(egyből eszembe jutott a "do stuff" meme, muszáj volt szabadjára engednem a paint tudásomat)
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
ViZion
félisten
válasz pikszel #20617 üzenetére
Jah, "Illik tudni:"
Éppen ettől nagyszerű!
- Nem postázok...
- jajj, pedig vennék, de kár
- na jó, kivételt teszek veled, de előre kell utalni...Ugye? Fantasztikus!
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz pikszel #20626 üzenetére
Nem tudom mikor toltam Quake Wars-t már, Quake 4 meg még előtte volt... kellene már ezeknek folytatás, nem is értem, h BF, CoD, Crysis szinte évente van, ezt meg halni hagyják.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
törölt tag
válasz pikszel #20648 üzenetére
Másfél éves csődör póni cuccokkal (könnyű kocsi, szerszám, több kantár, hajtó szár, nyereg, nyereg alátét) cserélhető borjúra, birkára, kanca pónira, kanca csikóra.
15db anyabirka 1-2 évesek és egy kos, cserélhető tehénre, üszőre (fiatal tehén ami még nem borjadzott) vagy egy 50-es MTZ-re.
Én megértettem elsőre, de lehet mert paraszt vagyok...... Mondjuk nálam 82-es MTZ dagasztja a szart.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pikszel #21034 üzenetére
Mi volt az a rész ami nem lett eléggé kitárgyalva? Vagy mivel ma megint én lettem a csúnyabácsi hirtelen röptében kellett egy beszólás hogy rám lehessen szólni? Mert nálam ez a modortalan, nem az ha egy már kitárgyalt témára nem válaszolok.
Nem értetted amit írt, lefordítottam, mondtad hogy érted csak kapa áll ki a szájából az a bajod. Oké, így van valóban. Mit kell ezen tárgyalni még pluszban? Ja hogy semmit. -
-
törölt tag
válasz pikszel #22440 üzenetére
Egy kis lamella elhajlás, hőcső benyomódás, ventilátor lapát letörés, burkolatból darab letörés, díszítő matrica lekopása, tépése, hiányzó csavarok, hiányzó backplate, hiányzó tartólemez, 10x adag hűtőpaszta ami szétfolyt a fél nyákon, hiányzó gap pad. Ők a lelakottak.
-
TaaT
nagyúr
válasz pikszel #23671 üzenetére
Ezt vettem meg a szülőknek munkahelyre 3000ft-ért. [link] Annyi volt a baja hogy kicsit bagó szagú volt, valszeg vendéglátó egységben (kocsma) használták. Egy alapos takarítás után kifogástalanul üzemel (jobban szól mint amit kinéznék belőle) azóta is.
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
válasz pikszel #24766 üzenetére
Pipázás jó, mert sok idő kell hozzá, így max este 1fér bele.
Én szivarkát szíílok, 1500 Ft a 20 szál. Németben szoktam rá, buliban szívtuk haverral, kicsit-nagyot, volt márkás drága kubai is. Szivarka maradt, nagy szivart ritkán veszek. Kezdetben havi 2 doboz volt, most már lassan heti 2, ahogy egyre több a melóval a stressz... De fékezek, mert látom, h ez sok kissé már. A feeling meg elmaradt, inkább csak a megszokás van. Meg tubákolok, az fain, ébren tart. De lassan abból is vmi vödröset kellene vennem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
Astroboy
őstag
-
Chaser
legenda
válasz pikszel #44169 üzenetére
és neten a nick alapján képzi az árat? bemegyek egy boltba kinn van minden ára, nem kell kérdezgetni - ha igen, akkor futkosás van ( : -, az a baj, nem az ilyen eladókkal van a baj, hanem azokkal akik szóba állnak velük, ha nem állnának szóba ilyenekkel, nem is lennének "ár privátban" hirdetések, kereslet és kínálat tipikus esete
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz pikszel #44488 üzenetére
siman.
raadasul ha van evente 1-1.5 milliod a verdara (az kb. semmi ebben a kategoriaban),akkor szare'-hugye' van egy alomautod.
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest