- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hálózati / IP kamera
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Asustor NAS
- OpenMediaVault
- Starlink
- Synology NAS
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
Kalandor #2742 üzenetére
Túl nagy feladat elpostázni a féltéglát utánvéttel?
Engem egyszer vertek egyébként át összesen, akkor is személyes átvétel volt, csak sajnos nem tudtam a helyszínen kipróbálni..
Mondjuk nem is volt túl komoly felhasználó, de volt már talán 2 pozitív értékelése, meg pár száz napos regisztrációja, nem gondoltam, hogy egy kemény 5000Ft-os alaplappal fog majd átverni.
-
djculture
félisten
válasz
Kalandor #2742 üzenetére
Az a baj ezzel hogy úgy alakult ki már teljesen hogy a vevőnek kötelessége engedni(fizetni) ha kell neki a cucc. Ha nem fizet nem kap semmit állóháború. Máshogy már neten venni nem lehet semmit.
Én se adnék ki a kezemböl egy cuccot a semmire hogy majd lesz belőle ellenérték is egyszer, más se más kérdés hogy én nekem a becsületem többet ér mint hogy átverjek bárkit is. Elég sokan viszont erre utaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Politika
- E-roller topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- GyáriMagyar LENOVO THINKPAD T580 - 15.6"ips matt, i7 ! 32/512 SSD, Thunderbolt3 ujl.olv +SZÁMLA +GAR
- FóliaGuru Hidrogél kijelzővédő fóliák, több mint 1000 típusra! Keressenek bátran!
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- 2025-ös MacBook Air M1 (2020) 13.3, hibátlan, közel 3 év garanciával
- Szerverterem bontás - Switchek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest