-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért, attól még, hogy bontott, lehet jó. Nem folyik, stb., akkor az jó. Felújítókészlet is létezik fékmunkahengerekhez...stb.
Ugyanígy árulunk itt bontott alkatrészeket, és azt is megveszik... (Persze, attól nem hal meg senki, de adott esetben több pénzt ad érte.)
@Fehér Farkas :
A törött kijelzős TV-t sem értem, miért baj. Ha nekem jó táp kell olyanhoz, vagy scaler, akkor kapnék utána, mert esetleg külön drágább.
A telefon is ilyen, nem nehéz lekapni a kijelzőt, és másikat tenni rá. Én is így vettem magamnak telefont35K helyett 20-23 körül megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest