- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #2394 üzenetére
Egyértelmű hogy számít a rang.
Nem azért, mert egy PH! akármi istenség nem lehet csaló... hanem azért, mert annál kisebb rá az esély. Méghozzá jóval!
Akinek magasabb PH!-s rangja van az már valószínűleg jóideje itt van köztünk. Fórumozik is, tagja a közösségnek. És valószínűleg több üzlete is volt már az aprón. Ergo jóval kisebb az esély a csalásra, mint egy nulla napos újonccal.A csalók nagyrésze is a pár napos újoncokból kerül ki, a régebbi PH!-s tagokból csak elvétve van 1-1 csaló.
Tehát statisztikailag kijelenthetjük, hogy igen, bizony, egy párnapos újoncnál sokkal nagyobb az esély, hogy csaló, mint egy idősebb PH-s tagnál akármilyen ranggal.Ha tehetem én se veszek semmit újonctól. Van akkora választék - legalábbis eddig mindig volt -, hogy egy ismertebb, megbízhatónak tartott PH!-s tagtól vegyek. Ennyivel is csökkentem legalább az átb...ás esélyét.
@Jorus: Hoppá! Ugyanazt írtuk!
Kiegészíteném:
" ha egy fórum szinten ismert arccal üzletelsz, kisebb az esélyed arra, hogy lehúzzanak."
Nem csak kisebb az esély, hanem sokkal(!) kisebb! Annyival, hogy már megérje ezt számításba venni a keresésnél!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!