Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz shteer #17719 üzenetére

    Hát, hogy mit kapsz az a bolt jóindulatán múlik. Az erősebb meg relativ. Lehet, hogy 10 fps-l több lesz. Cserébe 50 wattal többet eszik. Esetleg rosszabb rajta a hütés és helikopter. Sorolhatnánk.
    A garancia meg sok helyen nem fog újraindulni. Érdemes itt ott olvasni.
    Az se mindegy, ha újra indul akkor a rendes jótállás vagy arra is a gyártói ilyen-olyan feltétellel.
    Ingoványos ez. Ja és nem jó. Bocs. :P

    A szürke importos termékekről meg még nem is esett szó. Volt ebből is pofára esés nem kevés. Mert pl az asus csak azt intézi ami itthon az ő disztributorán ment keresztül. Szép is az amikor intéznéd a garit és szólnak, hogy nem fog menni ezért meg ezért.
    Garancia topikban is leírtam. Olyan terméket vegyen mindenki ahol a gyártó oldalán lehet ellenőrizni sn alapján, hogy fasza a cucc vagy nem. Ugyanis a cégek garanciális feltételei kontinensenként, országonként változnak.

    seniman: igen. Csak ők nem gyártanak amd vga-t. Az a baj, hogy a kisker-nagyker-forgalmazó háromszögbe elveszik a lidérc. Mindenki merdzsósra akarja keresni magát te meg dögölj meg.
    Nem is értem minek ez az egész bohócság. Megrendeled a gyártótól ott vannak a feltételek (annál többet amúgy se kapsz) oszt csók. De legalább a sok megélhetési boltos elmehetne kapálni vagy ekézni. Ha már ekkora szenvedés nekik korrektül boltolni.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák