- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
KROK640 #115893 üzenetére
Billentyűzetet egyszerűen nehéz találni szerintem, ha kicsit más igényeid vannak, mint az átlag. Nekem az volt az igényem egy rövid 60%-os kitérő után (na ezt soha többet), hogy TKL, a kábel lecsatlakoztatható legyen, lehetőleg piros switch-ekkel, és ISO kiosztás, bónusz, ha fehér, és/vagy van rendes háttérvilágítás, nagyon max 30 ezer körül, de idáig se szerettem volna felnyújtózni.
Na az ISO kiosztásból kellett engednem
Ami mindennek megfelelt, az éppen akciós volt 28 ezerért, úgyhogy lett egy HyperX Alloy Origins Core. Mechanikus topikban belekötnének fixen, de nekem már pár hónapja bevált, jó érzés rajta írni, és játszani is, nem is hangos, jó az anyaghasználata is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Belépő gaming teljes konfig Intel i5 4590 - RX6400 4GB - HyperX 8GB - 240GB SSD - Eredeti Windows!
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A53 5G - SM-A53 - Fekete - 6GB/128GB - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A05S - SM-A057G - Fekete - 4GB/128GB - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest