Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
Én mindig mobilon szoktam kommunikálni vele, és eddig mindig szót értettünk.
A garancia: ő nála fel van írva pontosan, mit mikor adott el, ahonnan szerzi, neked max másolatot ad róla, ez véletlenül derült ki, mikor az elromlott HDD-met visszaadtam neki (pedig Aqua-s volt) és másnap hívott, hogy nem az a szám, meg a saját jelölései sincsenek rajta. Epic fail nekem. Két azonos HDD volt akkor, még a gyártás hónapja is egyezett
3 éve vettem nála egy videokártyát, ami elromlott, de adott helyette jobbat másnap (garipapír volt).
Sosem hallottam tőle, hogy garipapírt nem ad, max nem kérsz. Ugyanis a garanciapapírral bármikor meg lehet szorongatni a rossz szándékú eladót.
Aqua: ez a bolt a garancia legalja! Saját raktáruk kong az ürességtől, cserélni garanciában nálam, eddig 0/3 alkalommal sikerült. Ja, "hogy útbaigazítanak" : elromlott pendrive Kingston lifetime garancia (náluk vásárolt, de már a 12 hónapon túl) --> brainstorming: "megadhatom a Kingston holland címét, ahova el küldheted bevizsgálásra a pendrive-ot"
A Logitech hangszóró cseréjével karácsonytól júniusig szórakoztak ("beszállító" meg hasonló kreatív lerázó szövegek): mondom pénz vissza (ennyi hónap után)... nem hát azt levásárolhatod.. fogyvéd hogy hangzik? Tessék az összeg!
A fent említett HDD csere: 2 hónap után (és még én vagyok a jófej) garipapírral kikényszerítettem belőlük a visszapénzt.Félreértések elkerülése végett: nem az Aqua a gonosz, csak nincs raktáron semmi, Gianni-nak viszont van, tehát jó sokáig lehet számítani a cuccaira.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fasza kis sztori bár neked nem kedvezett az biztos.
Kösz az infót akartam már tőle vásárolni egy párszor de mindig úgy jött össze a dolog hogy végül nem tőle vásároltam.
Hát egy biztos, ez után a sztori után nem fogok tőle vásárolni az FIX. -
cuki18
csendes tag
up
A kereső használata díjmentes!
-
-
cuki18
csendes tag
-
Törölve lettek, néha felbukkannak hozzád hasonló "pórul járt" emberek. Legutóbb az SSD topicba, de az megoldódott nagy nehezen sok telefonálás után. Én még középiskolás koromban vettem tőle komplett gépet, egy pár ilyen várakoztatás és 1 hónapos garira várás után kiszálltam.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mr X
veterán
Gianni-nak amúgy valaki szólt, hogy létezik ez a topic?
-
BioNiCMaN
addikt
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Témaváltás? Vagy kis kikacsintás? A hardverker egy nagyon korrekt nagyon rugalmas cég! Ők mondták nekem, én elhittem, minden happy.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
cuki18
csendes tag
Amúgy rengeteg ilyen gianni féle kereskedő van itt ph-n számla off meg hasonlók de gondom még csk vele volt.
-
_seth_
veterán
válasz Tibor_560sec #96 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy "ügyes" üzlettel is hivatalosan hirdeti magát
Én vásároltam tőle, nem volt vele gond, gariztatás is volt az is ment zökkenőmentesen, de ezek már évekkel ezelőtt, már nagyon régóta nem számít olcsónak...
cuki18: ne fukarkodj és nem lesz gond, ha pedig olcsón akarsz vásárolni ne csodálkozz ha ilyesmi történik egyébként boltban sem zökkenőmentes a gariztatás többnyire
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Tibor_560sec
aktív tag
Még regisztrációm előtt (jóval) sűrűn vásároltam nála ...
(olcsó volt=papír nem volt semmiről csak lábjegyzet)
Tisztában voltam vele , hogy nem egyenes út , de engem az ára érdekelt ...
Volt olyan hardver ami beszart és nagy nehézségek árán jutottunk közös nevezőre ...
Mostanság egyáltalán nem veszek Mo..-n semmi új hardvert(tőle se) ezért nem osztom a véleményem ...Nem titulálom részemről gazembernek mert :
-ami elromlott azt cserélte
-nem vártam a cserére több időt mint pl a Mercury Impex-nél(Mo.-i importőr)Szóval sejtettem mindig , hogy azért olcsó a boltja mert "ügyes" ...
Azt tanácsolom mindenkinek járjon nyitott szemmel ... ebben a mondatban nincs se rossz se jó vélemény senkiről ... gondoljatok meg mindent ötször ha kell ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
atollox
csendes tag
2001 óta kiemelt bazárosként fizet a site-nak.
Az ilyen mellett -ha gyerekes értetlenkedések árán is- de ki kell állni.
-
Kassadin
addikt
válasz westcoastog #88 üzenetére
Tudom, hogy nem ezt keresi és nem is ezt kérte amúgy sem.
Sonki: Nem találom, és amit írtam példaként bejegyzést, nos nem ott volt ez leírva. Nem arról van szó, hogy jó bolt-e, hanem hogy megy-e süllyesztőbe és mikor...
Amúgy tényleg teljesen biztató dolgokat írnak róla az emberek, LOL. [link]
[ Szerkesztve ]
-
S0nky
csendes tag
Ha megnézitek a hardverker szóra rákerestem. Simán lehet gyártói baki például a tartozék hiány. Nyáron iPonos VTX3D 6870-het nem volt semmi sőt még ki is volt bontva. Garinál az arcok mondták, hogy nagyon sokat hoznak vissza. Jó bolt a hardverker higgyétek el
-
westcoastog
veterán
-
S0nky
csendes tag
válasz westcoastog #84 üzenetére
itt imádkozom hogy ne halljon meg
ha minden igaz igen
Kassadin
Lécci kikeresed nekem? Vásároltam már én is ott érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
S0nky
csendes tag
válasz westcoastog #7 üzenetére
Ne aggódj. Megvettem tőle 1éve a msi GTX480-t itt a garipapír 36hónapról rajta a nevével számával. Mit tudok vele csinálni? Kenhetem a hajamra... Vajon hol lehet?
-
BioNiCMaN
addikt
Kicsit eltértél a témától, mert téged átvertek, itt meg éppen nem az átverésről diskurálunk, hanem a "számlázásról".
Egyébként 20.000,- Ft-ig a csalás szabálysértés, 20.001,- Ft-tól bűncselekmény, ha nincs minősítő körülmény (pl. üzletszerűség). Nyugi, április 1. napjától 50.000,- Ft lesz a szabálysértési értékhatár.
3 éve még alapból az Önkormányzatnak mentek a szabs. ügyek. Jelenleg a rendőrség (hagyjuk, hogy melyik osztálya) feladata megállapítani, az elkövető kilétét, ismeretlen tettes elleni szabálysértés esetén. Ha megvan az elkövető akkor pedig az ügyet átpasszolják a helyileg illetékes önkormányzatnak. Ha alapból megvan az elkövető, tehát konkrét személy ellen teszik a feljelentést, akkor most is alapból az Önkormányzathoz kerül az ügy. Április 1-től ez is változik, a Kormányhivatalok veszik át a szabálysértési eljárásokat.
[ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
válasz BioNiCMaN #65 üzenetére
"Még ha a rendőrségen is teszik meg a feljelentés, hatáskör hiánya miatt a nyomozás/feljelentés áttételéről kell határozni a NAV-hoz, tehát a rendőrségnek semmi köze a témához."
Nem tudom mennyit változtak a vonatkozó jogszabályok,de kb 3 éve még nem így működött!
Tapasztalatból mondom (HA-n átvertek),feljelentés a yardon megtörtént, simogatták a buksim,hogy minden rendben lesz(bankszmlszám is megvolt). Majd fél év után hív egy hölgy,valami önkormányzati szabálysértési ellenőr?,aki átvette az ügyemet,de sajna semmit nem tud tenni,mert annyi jogköre van,mint egy parkoló őrnek.
Pont 20k-s volt a "biznisz".
Üdv -
Ptech
addikt
válasz BioNiCMaN #65 üzenetére
Még ha a rendőrségen is teszik meg a feljelentés, hatáskör hiánya miatt a nyomozás/feljelentés áttételéről kell határozni a NAV-hoz, tehát a rendőrségnek semmi köze a témához.
Akkor kérlek mutasd meg, hogy hol írtam le itt előző hsz-ben a rendőrség szót.
Mert ugye sehol.
De nem is ez volt a tárgya annak, amin Oliverdával vitatkoztunk. Olvass vissza, és meglátod.Akkor ki is beszél sületlenségeket?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Es a 100 emberbol ugyan hany kapott szamlat is? Mert persze, ha nincs gond a termekkel, akkor a vevo elegedett, csak akkor xopik, ha valami nem oke vele...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hoffman_
nagyúr
Ha 100 embernek elad, és ebből 92 rendben van, akkora maradék 8 miért ne hőböröghetne? Magával cseszett ki, hogy nem volt 100%-ig korrekt mindenhol. Az első hsz-m a topicban ajánlom neked is, van benne link, téma adott.
#70:
Ennyi, ezt már én is leírtam, ignorálva lett úgy, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Alex91
félisten
válasz BioNiCMaN #69 üzenetére
Mert Oliverda most a rendorseg != NAv-on lovagol, kozben nem az a lenyeg, hogy ki foglalkozik az uggyel, hanem, hogy valami nem tiszta a tag mukodeseben...
(Amugy en irtam rendorseget, mert hirtelen nem jutott az eszembe, hogy most mi a volt Apeh neve, de nem ez volt a lenyeg, hogy ki ala tartozik az ugy...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
BioNiCMaN
addikt
Belinkelted a saját hosszászólásod, amire válaszoltam? Minek?
Szerk:
Lehet félreérthető voltam, próbálom kiküszöbölni...
Nem látom, hogy azt írtam volna, hogy ez a rendőrség feladata.
Nem is az.
A helyszínre kimenni igen.
Nem.
[ Szerkesztve ]
-
cuki18
csendes tag
Jah és lemaradt, hogy mstanában elég sok üzleti ajánlatot utasitottam vissza, mert mikor megkérdezem, hogy hova garis a cucc?
Az rá a válasz, hogy Giannihoz.. Epic Fail!Nos igy a használtak közt sem lavirozik az ember olyan könnyen.
-
BioNiCMaN
addikt
Oliverdának van igaza, és a tudomány jelenlegi állása szerint - ne haragudj, hogy ezt mondom, - de te beszélsz sületlenségeket.
Még ha a rendőrségen is teszik meg a feljelentés, hatáskör hiánya miatt a nyomozás/feljelentés áttételéről kell határozni a NAV-hoz, tehát a rendőrségnek semmi köze a témához.
(#63) Jhonny06
Nem a rendőrség feledata. A NAV megy ki házkutatni, lefoglalni, mindent ők csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Látod ez az ami például nem igaz.
Nem egy rendőr és nyomozó van itt a fórumon. Nyilván ők azért nem foglalkoztak ezzel eddig, mert nem volt hozzá kedvük, és nem azért mert ez nem az ő munkakörük.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
Köszi, már semmire. Ennyi "hasznos" és "érdekes" információ bőven elég volt egy napra. Sőt idén már én is a rendőrkapitányságon adom le az éves adóbevallásomat, mint minden rendes ember.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Ptech
addikt
Fennakadhatsz technikáliákon, hogy első körben a NAV az illetékes, csak semmi értelme..
Vétségként 2 év, bűntettként 8 év szabadságvesztéssel büntethető.
Btk 11. §, (2): "Bűntett az a szándékosan elkövetett bűncselekmény, amelynek törvényi büntetési tétele a kétévi szabadságvesztést meghaladja."
-
beefjeez
senior tag
Ez usererror.
Barátomat egy aprós srác cseszte át, és nem hajnlandó cserélni, se semmi.még.
-
hoffman_
nagyúr
Felesleges elviccelni Van egy (egyre inkább) megbízhatatlan eladó, kész, pont. Ha rászállna a rendőrség, akkor bajban lenne. Vagy NAV, tök8. Más kérdés, hogy egyik se teszi, sőt a magyar rendőrséget a hajamra kenhetem, általában sz*rt se érnek.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #44 üzenetére
novemberben adtam oda...nemrég írtam rá, hogy mi a szitu...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #41 üzenetére
Egy óráért cserébe ez azért belefér(mármint a 4k, a 60km engem is meglep). Azt nem is ecseteltem sehol ja, hogy csillió órákat várakoztatja a népet. Azt a kártyát még most is elfogadnám
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
régebben tényleg jobb árai voltak, illetve nem lehetett hallani felőle panaszt...változnak az idők.
elég sok mindent vásároltam tőle...gariztatási "problémám" is akadt...uj alaplap, ami hibás volt...szo nélküli csere...VGA, ami 2 év után adta be a kulcsot...szintén szo nélkül csere...
egy vinyom nemrég adta be a kulcsot a 3. évében...az most még intézés alatt van.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Motion_Blur
félisten
Az szép ár
Nekem a legjobb vételen egy 280 GTX volt 3,5 évvel ezelőtt. Asszem 70K körül volt Gianninál, és mivel 4 órát várakoztatott, ennyi ezrest engedett az árából + el is hozta házhoz (60km-re!)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Csak onnantól, hogy rájön az ember a dolgokra és folytatja! Én is így voltam, de elgem lett, a gar jogát adtam el mert tököm ki volt a pestre mászkálással + azzal, hogy órákat vártam rá (ez amúgy nálam főben járó bűn, már egy perc késés is).
Pár hete egy boltban előttem állat a garban, azonnal megismertem meg sem kellett szólalnia.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #37 üzenetére
Én a 8800GTS 640-et 130 helyett 82-ért vettem tőle, tehát tényleg voltak árai. Viszont azon 3 alkatrész között van, ami nem romlott el(pedig volt tőle soksok minden...). A többi meghalt időközben, és garanciára se volt hajlandó adott esetben. Visszagondolva, kicsit sem érte meg spórolni, még úgy sem, hogy 5 számjegyű a spórolás végösszege.
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Mert mondj egy boltot ami manapság tudod, hogy üzemelni fog 1 év múlva is akár.
Kapásből 3at felsoroltam gondolkodás nélkül. (Aqua,Hardverker,Ipon)háá
-
Jhonny06
veterán
Gyakorlatilag percenként találkozik valakivel, el lehet képzelni, hogy hány vevője van egy héten.. képtelenség, hogy ezek közül mindenki elégedett legyen. Szerintem ennyi belefér. A sztori sem egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nincsenek verhetetlen árai, legközelebb körültekintőbb leszel.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Oliverda
félisten
Az egy másik szerv hatásköre.
Alex91: Nem, csak szimplán zavar, ha valaki hülyeségeket beszél.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Igen.
mod:
Na, a fentebb kiemelt rész:
... az eredeti vételár semmilyen körülmények között nem érvényesíthető garanciális ügyintézés során, még akkor sem ha az adott termék már nem beszerezhető.
Érvényesíthető, amennyiben az ember nem hagyja magát átb*szni, és a sarkára áll. Lásd: fent írtam, Fogyasztóvédelem. It works. Ha én vagyok a hülye, és ő van rendben, akkor miért parázott rá a szóra ott helyben?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Motion_Blur #19 üzenetére
Ad számlát, ha kérsz tőle.
hát ennek nem igazán így kellene működnie.
ha kell számla azt is ad nope. ha kell, ha nem, ad számlát.
egyébként ő milyen vállalkozói formában működik?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hoffman_
nagyúr
Elég merész ráragasztani, hogy usererror. Tudnék mesélni, a link csak a jéghegy csúcsa. Fogyasztóvédelmet nem szereti, amikor előhoztam, rögtön alkuképes lett a visszajáró 28k.
Oliverda:
Milyen alapon? Bűncselekmény történt?
Ha engem kérdezel, akkor igen. Használt áruk újként való eladása, garancia ignorálása, adott esetben nem teljesen tiszta árubeszerzés. Szerintem lenne mitől félnie. Ha valami papírt akarsz látni tőle, akkor harcolnod kell, arról nem is beszélve, hogy ha kapsz is, sokszor nem hivatalos, kitörölheted vele,
[ Szerkesztve ]
-
cuki18
csendes tag
válasz Motion_Blur #19 üzenetére
2 ember. Jó tegyük fel 1szer, 2szer elfelejt számlát adni. De rendszeresen a vevő figyelmeztesse érte? Ne mond már, hogy ennek igy kell működnie?
(Merthogy senkinek nem ad számlát alapból)[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Forintbaszó módon spórolni akartál és nem jött össze. Legközelebb vásárolj rendes boltban és egy gyártói élettartam garanciás termékre nem 12hónapos garit fogsz kapni. Egyébként akkor sem lennél előrébb ha kaptál volna nyomtatott garanciapapírt mert annak fehéren feketén ez áll az alján: [link]
Külön kiemelném ezt a részt:
"... az eredeti vételár semmilyen körülmények között nem érvényesíthető garanciális ügyintézés során, még akkor sem ha az adott termék már nem beszerezhető."
Szimpatikus hozzáállás.
-
Motion_Blur
félisten
Ad számlát, ha kérsz tőle... minden dologhoz két ember kell..
Ptech: nekem mindig adott garilevelet is, serial number-al ellátva és feltüntetve a pontos garancia időt is, ha kell számla azt is ad
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Alex91
félisten
Akkor a NAV-nak... Számlát nem adott ha jól vettem ki, megelhetesszeruen "kereskedik", de gondolom adót meg nem igazán fizet...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
mivel még számla sincs róla
öö miért nincs? nem adott, te meg nem kértél? eleve a garanciális cserét is le kell papírozni, ha csere helyett más terméket kaptál, akkor még új számlát is kellett volna kapni.
A számla, nyugta kibocsátásának alapvetı szabályai 2012
szerk:
kellene már egy "alapvető jogi ismeretek hardverapróról történő vásárlás esetén" faq[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ptech
addikt
Most néztem az árlistát, nem is annyira olcsó nála szinte semmi.. rendes webshopot is lehet találni ilyen árakkal..
Én jó pár éve vásároltam tőle egy procit meg egy VGA-t, de semmi papír, semmi leírva. "Majd megógyuk, ha lesz gond" címszóval. Szerencsére nem volt gond velük, azóta is mennek. Bár lehet, hogy ha lett volna, akkor én is szívhattam volna a fogam.
Mondjuk én tuti nem fizettem volna rá semmit. Pénzvissza vagy olyan egyenértékűt ide..
-
macimeister
aktív tag
Tévedtem mert nem 2007 a v7.0 topicja már 2005 be is volt. Halvány lilám nincs mi kell egy sima vállalkozóihoz és az mennyibe fáj havonta, de onnan már bármelyik nagykereskedelem elfogad.
-
Alex91
félisten
Szerintem meg mar reg rá kellett volna a rendőrségnek lépnie az ilyen apróra, mint ez is! Főleg a "bazarokat" nezetnem meg velük...
[ Szerkesztve ]
-
cuki18
csendes tag
válasz westcoastog #7 üzenetére
Arról is olvastam rengeteget a forumban. érdekes.
Egyéb: Biztos valamilyen szinten legláis, de ha egy új termékről nem kapsz számlát már maga a tény mennyire legális?
Nem firtatva azt, hogy került hozzá a cucc vagy hogyan teszi legláissá, hogy nála van!Igen sajna tényleg User error de a fene sem gondolta volna ezt mikor nagyjából jót olvasni róla.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nekem soha nem volt gondom a cuccokkal amit tőle vettem, talán 2x kellett gariztatnom valamit de kb. adott helyette jobbat..
Jó pár éve volt még olyan hogy az előre megbeszélt időpontban nem jelent meg és jó pár órát álltam a -15 fokban, de utána kárpótolva lettem.
-
westcoastog
veterán
Én w.daywalkerrel szoptam be, korrektnek tűnt, de mivel felszívódott, a bolt megszűnt, elvileg ramiris ezt nem gariztatja, így most itt vagyok egy gari nélküli anno 36k-s vga-val, tök szupi.
-
cuki18
csendes tag
Igen sajnos meggondolatlan voltam, bele estem ebbe a hibába!
Viszont a Gari intézésének formájáról semmit se tudni mindegy hol veszem.
Hát nála ez is gáz volt.
Persze ide is leirom biztos sokan vannak azok is akiknek minden rendben volt vele![ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
Konkrét tapasztalatom nincs vele. Régebben sokat szemeztem a cuccaival mert tényleg jó áron adta és korrekt dolgokat hallottam róla. Valamilyen szinten biztos legális a biznisze, hisz ha megnézed már 2007 óta nyomja a topicot aktívan. Ennyi idő alatt azért kibukott volna. Csak sajnos gondolom neki is egyre nehezebb a helyzet és nem tudja a régi szintet adni. Amúgy nem kell beszarni a nagy boltoktól se. Hazudás van mindenhol.
-
csƵ
addikt
Ez bizony user error.
-
Oliverda
félisten
Miért nem vásároltál máshol, ha nem tetszettek a feltételek? Ja, hogy nála olcsóbb volt. Akkor erről ennyit.
-
cuki18
csendes tag
Várom a hasonló tapasztalatokat és embereket akikkel meglehet tenni az első lépést az ilyen kereskedelem ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest