Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Amikor az iPad 2 megjelent, akkor is úgy kalkulálták ki a neten az okosok, hogy nullszaldós a gyártás és az iTunes hozza majd a lét, pár hete meg pont arról volt cikk, hogy az iPad2-n is betegre kereste magát az Apple. Szóval nem érdemes készpénznek venni ezeket a találgatásokat. A gazdasági válság közepén szépen ki lehet zsigerelni az beszállítókat és a bérgyártókat, hiszen nincs megrendelés, míg az Apple-ra kvázi nem hat a válság. Hidd el, sokkal olcsóbban készül az iPad3 is, mint ahogy gondolják. Sok összetevő származik korábbi eszközökböl...pl. a keynotesben is kihangsúlyozott hátoldali kameramodul se új, hanem a régi iPhone 4 kamerája, az előlapi kamera pedig nem is változott.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vanhalen
senior tag
Most olvasom, hogy az új iPad előállítási stb. költsége 375$, míg az elődjéé 220$ volt, az Apple meg "benyelte" a különbözetet és azonos áron adja a régivel szóval.. gondolom sokkal nagyobb mértékű eladásokra számítanak, ha fenn akarják tartani a nyereség szintet.
[ Szerkesztve ]
-
acelos
tag
Új termék egy játék konzol lehetne, amiben van tv,facetime,ikészülékekkel hanggal irányitható.
-
vanhalen
senior tag
"Valami újdonságra gondoltam, nem egy régi cucc új verziójára. Tudod, iPhone, iPad, iBoard, iMat... "
Úgy érted iToilet [link] és iVigyazzba [link]
Viccet félretéve, Jobs nélkül nem tudom még, hogy alakul a jövőben, de a "gárda" egy-két kilépőtől eltekintve még mindig megvan és szerintem, ha másuk nem lenne is, Jobs pár, azéfben őrzött ötletéből még évekig elvannak. Remélem, minden jól alakul, mert kedvelem a céget, meg a termékeiket, innovációikat. A Foxconn gyáraiban uralkodó állapotokról meg:
- Kínai mércével nézve nem keresnek rosszul
- Apple nemrég küldött oda egy neves független ellenörző bizottságot, aminek lett is eredménye ahogy olvasom
- Az Apple tudtommal már nem gyárt semmit, csak gyártat, a Foxconn meg a Samsung, valamint a Sharp, Hitachi stb. cégvezetési gyakorlata/dolgozóikkal, gyári munkásaikkal való bánásmódja NEM az Apple felügyeleti hatáskörébe tartozik, ahogy a dolgozók fizetése és munkakörülményeik sem..
- A felhozott indokok között sok olyan szerepel, mint pl. "egy iPad-en dolgozó kínai foxconn munkásnak esélye sem lenne megvenni egy iPad-et a fizetéséből" ami szerintem elég sok gyárra igaz, szerintem még egy házgyári betonpanel öntő melósra is (ha létezik ilyen még magyarországon) pedig az nem egy iPad innováció.. (A merci gyárakról nem is beszélve)
- A "nehogymá alma monnyameg mit akarjak, mi tetsszen" szerű böffenetekre meg:SENKI nem kényszeríthet arra, hogy vegyél iPhone-t, iPad-et, Macbook-ot, vagy iAkármit tudtommal legalábbis. Van számos alternatíva, lehet válogatni, ha nem tetszik Apple, vagy az üzletpolitikája, árai, design-ja, vagy bármi, senki nem fog pisztolyt szorítani a fejedhez, hogy márpedig vagy megveszed, vagy megdöglesz.
Fikázni meg mindent lehet: csinálj jobbat (kapsz te is rá 35 évet) hajráf!
Ja bocsi MacCaine, nem neked szólt, csak úgy általában írtam ezeket. Neked csak a linkek szóltnak
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem nem a népszerűségét mutatják, hanem a termékei sikerességét. Nekem is van 1-2 Apple termékem és valószinűleg lesz is még, de a cégvezetést, a filozófiáját, a nagytestvér szerű "majd én megmondom, hogy mi a jó" hozzáállását utálom.
Ez egy népszerűtlen cég, akinek a termékei sikeresek még úgy is, hogy a vásárlók sem elégedettek teljesen azokkal a termékekben. Sokan egy kalap alá veszik az apple termékek vásárlóit, pedig nem egyformák. Vannak akiknek bizonyos Apple termékek tetszenek és vannak azok akiknek azért tetszik egy termék, mert az Apple készíti, vagyis a csak jó lehet.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
raper
senior tag
A számok az Apple népszerűségét mutatják. Minden negatív kritika írígység.
-
MacCaine
őstag
Valami újdonságra gondoltam, nem egy régi cucc új verziójára. Tudod, iPhone, iPad, iBoard, iMat...
-
Tigerclaw
nagyúr
Legközelebb valószínűleg az iMac megkapja az ivy bridge processzort és talán jön a 7 inches iPad, aztán nyáron a macbook air, mac mini szintén kap új processzort, az air valószínűleg nagyobb felbontást is kap. A Mac OS update is valahova ide lesz beillesztve.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
Szép. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő nagy dobás az iPhone meg az iPad után.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hacsak nem manipulálják az Applenél a gazdasági adatokat, akkor semmi köze sincs a dotkom lufihoz. Gyártanak, fejlesztenek, eladnak, fizetik a beszállítókat, óriási a bevételük és a nyereségük, valamint az elmúlt sok évben minden termékük, szoftverük, szolgáltatásuk nyereséges volt. Senki nem mondja azt, hogy 10 év múlva nem mehet csődbe az Apple, de a jelenlegi állapotok szerint gazdaságilag nagyon stabil a cég. Gyártani kvázi nem gyártanak semmit, hanem gyártatnak és a gazdasági válság miatt nagyon olcsón. Aztán az is sokat számít, hogy a legtöbb termékük esetében nincs komoly konkurencia. Most szinte abban a helyzetben vannak, hogy a külső tényezők nem befolyásolják őket, így ha cégen belül nem hibáznak, akkor nincs okuk félni.
-
bambano
titán
nem is olyan nagyon régen volt a dotkom lufi, az ingatlanpiaci lufi kidurranását még mindig szenvedi a piac, sosem tanulnak az ökörségeikből?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
.mf
veterán
"Az elemzők szerint az Apple csillagászati értékelése nem fölfújt lufi"
Dehogynem. A cég messze nem áll olyan sok lábon, mint a cikkben emlegetett Samsung, vagy akár a HP. Van néhány, jelenleg nagyon felkapott sikertermékük, és jól irányították a trendeket. De ha a következő nagy dobásuk nem arat akkora sikert, vagy ha nem ők diktálják a következő nagy trendet, egyből jönni fog a korrekció, és itt én komoly összezuhanásra számítanék.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Ueda
senior tag
Azért ne felejtkezzünk el a halálra dolgoztatott kínai munkásokról sem, uram bocsá' gyerekekről.
BlackDragon : Akinek nem inge, ne vegye magára, de a globalizáció ezzel is jár, hogy egyre inkább nyilvánvalóvá válnak az összefüggések.
[ Szerkesztve ]
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
Black Dragon
addikt
Valószínűnek tartom, hogy ha kijön az iPhone 5, a Mountain Lion, akkor a részvények folyamatosan az egekben lesz, és dől a zsé nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Tegnap végignéztem a keynote-ot, amiben az új iPad 3-at jelentették és érdekes, hogy a szoftveres blokkok legalább olyan érdekesek voltak, mint az ipad blokk. Eszméletlen, hogy milyen új appok jönnek majd és pl. milyen jó játékok futnak majd azon a hardveren. A vége pedig külön érdekes volt, amikor azt mondta, hogy az iPad 3 -hoz hasonló jelentős fejleszés csak első a sok közül, ami az éven jön.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ez a retina display mánia eléri-e a macbookot. Érdekes lenne egy 11 inches macbook air full HD kijelzővel.
-
bigz
tag
válasz Mr President #1 üzenetére
Az meg mindig "csak" 500% hozam, amibol meg adot fizetsz - a malibu kerdeses, de ha valakinek 4 eve volt pl. folos 10 millio forintja es atlagon feluli megerzesei, akkor most van egy haza (amiert persze megint lehuz az allam). Ha jol belegondolunk, annyira extra jo megerzes sem kellett hozza, csak annyi, hogy felismerje valaki, hogy a piac pozitivan all egy konzisztens szereplohoz, foleg, ha a kornyezet ennyire kiszamithatatlan. A kovetkezo egy evben Tim Cook alatt meglatjuk majd, hogy ez a trend marad, vagy valtozik, mindenesetre meg mindig erdemes lehet beruhazni.
[ Szerkesztve ]
I <3 Razer Mantis Control.
-
enginev3.0
félisten
aztarohadtk.eletbe
van ott penz dogivel D:
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr President
senior tag
3-4 éve kellett volna apple részvényt venni. Aztán húzhaznánk malibúúúúra
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest