Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giovan!

addikt

válasz Tuomas #58 üzenetére

A cybertruck egyértelműen katonai harcjárműnek lett szánva, másképp nem lenne kompatibilis a HALO-s gépágyúkkal :DDD

Nekem amúgy szimpatikus ez a kezdeményezés, hogy eljuttassuk az internetelérést az olyan vidékekre is, ahová máskülönben nehéz lenne. Várhatóan a technológia fejlődésével az árak is csökkenni fognak, úgy pedig Afrika szegényebb régióinak is jobban megérheti.

Speak softly and carry a big stick, you will go far.

• opr

nagyúr

válasz Tuomas #58 üzenetére

Nem beszel hulyeseget, ha jol tudom, meg nemi birodalmi kreditet is a kezebe nyomott Musknak a katonasag valamelyik aga. Majd egy kevesbe lusta pillanatomban keresek valami forrast.
    De amugy ez teljesen normalis es trivialis dolog szerintem. Aki ugy gondolja, hogy a vilagon barmilyen hadsereget nem erdekel globalisan, a talib barlang szajaban is elerheto, nagy savszelessegu, stabil, alacsony kesleltetesu internet, ami lefedi az osszes hadszinteret az egesz bolygon, az gondolja ezt at ujra. :K

"Azt mondod akkor, hogy a meglevő szupertitkos katonai és kémműholdak, amik már egy ideje Föld körüli pályán keringenek, mind felesleges és elavult lesz?"
    Teljesen mas felhasznalasi mod es celterulet. A ketto nem kivaltja, hanem kiegesziti egymast.

Amugy ez az USAkos elso kor ez nyilvan csak teszt meg marketing. Egyreszt igy ezerszer konnyebb es olcsobb tesztelni a rendszert, mert eleg lokalis supportot tartani, eleg ha osszesen beszelve van kb ket nyelv, csak az USA-tol engedelyeket kerni meg stb. A vegcel nyilvan ennel sokkal grandiozusabb. Pl minden hajon, repulon, gyakorlatilag mindig es mindenhol stabil, gyors es relative kis kesleltetesu internet az hatalmas biznisz lehet, es ha a burokracia nem all az utjaba, lesz is.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák