Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tothzoltan #19 üzenetére
Ezzel csak magát járatja le a cég.
-
tothzoltan
tag
Én azt nem értem, hogy hogy a pék fülébe lettek ilyen gusztustalanok a kártyáik.Kirúgtak mindenkit a tervező részlegről. Olyan gusztustalan vásári gagyik lettek...
Végre valaki. Én is napok óta ezen vagyok kiborulva. Csak pont ez EVGA-tól nem vártam ezt borzalmat. ... egyébként meg igenis számít hogy, hogy néz ki. Rendezettség és letisztultság legyen a házban akkor is ha nem látom. Ettől lenne az EVGA is prémium, ahogy az volt eddig, de most ezzel a vásári hárompálcás céllövöldés designnal nagyon nem az.
I'm thinking different.
-
addikt
Nekem a legjobban a power adapter jön be. Ezt lemásolhatnák más cégek is.
Na jó, egy FTW-t is szivesen látnék itthon.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Olajka02
aktív tag
Én azt nem értem, hogy hogy a pék fülébe lettek ilyen gusztustalanok a kártyáik.
Kirúgtak mindenkit a tervező részlegről.
Olyan gusztustalan vásári gagyik lettek...
Az EVGA pedig pont a visszafogottságáról és letisztultságáról volt híres.
A ház sem erről tanúskodik, max oldalról.
Nem értem, hogy miért kell követni az Ichill, és hasonló villámos, lángynelves, mazsolás béna cégeket...
Biztos, hogy tőlük (EVGA) ebből a szériából nem veszek kártyát.
Pedig EVGA fan voltam, vagyok.Át fogok prátolni a Zotac-hoz.
Nekik az 1080 AMP karijuk (két ventis) szép és letisztult lett, és a frankó divatos backlplate, a sárga színnel még vagánnyá is teszi a megjelenést.Tudom, nem a külső számít... de nekem az is fontos tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
SaGaIn
senior tag
Hát kérlek az azt jelentené hogy nyár vége előtt ebből nem látnál a polcokon semmit... amit kétlek
Mivel ha most válogatnák a chipeket akkor még gyártási folyamat sem zajlott volna le az meg nem két nap plusza szállítás stb...
Mondom ez csak szimplán marketing. Hogy vegyék meg a türelmetlenek az alap modellt később meg cseréljenek a fanok a 50Mhz-vel gyorsabbra mert hát attól nő az E-pénisz
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
TOBYMACK
tag
Igényesen ki vannak dolgozva az alkatrészek, jól néznek ki.
Piszkos krumpli, törött mogyoró, zsákodba nem való, Te áldott Télapó!
-
félisten
-
SaGaIn
senior tag
Pont a két legnagyobbról nincs infó.... Azt te sem hiheted el hogy nincs infó... meg hogy nemtudják... hagyjuk már... tuti hogy több ezer ilyen kártya van már a raktárban kész a szállításra.
Ennek egy célja van hogy a kinézetre koncentrálj a computexen, az maradjon meg benned, hogy húú a classified milyen állatul nézett ki. Aljas marketing húzás semmi más.
Ez ugyan olyan nagy őrület lett ez a túlzott NDA-zás mint a DLC a játékoknál.
Az helyett hogy tolnák az infókat meg a teszteket megy a titkolózás a semmiért.
[ Szerkesztve ]
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
félisten
Honlapja a cégnek.. Az FTW-t leszámítva mindegyiknél ott van a freki. Amelyeknél nincs info (pl. Hybrid vagy Classified), ott feltehetően még nem is tudnak mondani, mert nincs elég tapasztalat, milyen frekit fog bírni.
Szívesen...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
SaGaIn
senior tag
Miért nem lehet megmondani az órajeleket meg a fogyasztást...
Nem hiszem el hogy nem döntötték még el. Ez megjelent de nem mondjuk el mit tud...
"Vedd meg ezt a kártyát Tompika nézd hogy villog rajt a led, ugye milyen király... De hány "megahercen" megy...?
Ilyen apróságokkal ne törődj amúgy is titok.... Mutattam már miylen szépen világít rajta a led,,,?Ettőla sok NDA-tól a falara mászok... Most akarják, hogy megvegyem vagy sem ? Ha igen, akkor tessék engem elkápráztatni az órajelekkel teszteredményekkel. Utálom, ha teljesen elmeroggyantnak nézik a vásárlót és azzal akarnak eladni valamit hogy "szépen világít de csecse" Nem 3 évesek vagyunk a fene egye meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerintem a tervezőknek az volt kiadva, hogy szereljenek minden elképzelhető helyre LED-eket. Már az SLI hídra szerelt LED is homlokráncolós, de tényleg a tápegység csatlakozói mögé szerelt LED visz mindent. Mert úgy csudiszép...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
A ház oldalról nagyon jól néz ki. Szerelhetőség is ránézésre rendben van. Viszont az elején ezt az aszimmetrikus megoldást nem tudom hova tenni illetve ezek a barázdákat a tetején rémálom lesz takarítani.
A tápok is rendben vannak. A világító csatlakozó full felesleges, nekem is teljesen le van a táp választva a többi alkatrészről a HDD-t kivéve, nem is látszik.
Power Adaptor okos kis szerkezet szerintem, megkönnyítheti a kábelelrendezést meg a szerelést bár van egy érzésem, hogy annyit nem fog érni mint amennyibe kerülni fog.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest