Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Jelszókezelők
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KisDre
senior tag
Én most rákerestem a nevemre maps-en, egy német egyetemet dobott ki
-
-
-
Zirowe
nagyúr
Engem inkább az érdekelne, hogy miért van az, ha beírom az én vagy más androidos ismerősöm nevét mapsbe, akkor kidob helyeket, ahol jártam.
Ez egy rég óta ismert dolog és csak nekem új, vagy bug?
-
saelin
veterán
„nigger house”
Az algoritmusnak van humora!
-
macman507
aktív tag
Hasonló eset kicsit régebbről:
Keresőbe beírtad, hogy "White guy stole my bike"
Google meg felajánlotta, hogy "Black guy stole my bike?"A képen autót ír, de gondolom mindkettővel működött.
-
Penguin95
senior tag
Kár, elvégre egyik esetben se hazudott a térkép.
-
-
"a Fehér Ház helyett például már egy kínai éttermet, a Gyömbér Házat (Ginger House) javasolja a térkép"
Ok, ez így már teljesen korrekt.
Mármint... saját egyéni véleményem szerin teljesen irreleváns, hogy ilyen keresőszavakra milyen véletlenszerű találatokat dob ki, hisz a véletlen tévedés vagy a tudatos rossz szándék szerintem 100%-ban annak az oldlán lakozik, aki begépelt valamit és keresést kezdeményezett. A többit el kéne fogadni úgy, hogy a számítógép eredendően "lelketlen" módon próbálkozott megtalálni a legjobb megoldást. Szerintem az ilyen speciális kiegészítések, amik az ilyesmit fésülgetik, gyakorlatilag legfeljebb a "normális", de valamiért furának tűnő keresőszavakra adott találatok minőségét ronthatják (objektíven), miközben valódi javulást (legfeljebb szubjektíven) sehol sem eredményeznek.
Ha valaki nem képes ezeken túllépni, akkor szerintem ugyan úgy fel kell háborodnia azon is, ha az ő kedvenc éttermét tekinti "négerháznak" a google, mint ha bármelyik másik házat, legyen az állami vagy magánkézben, cégszerűen vagy saját használatra. Szóval abszolút nem értem a fenti idézet értelmét.
-
-=MrLF=-
senior tag
„felcsúti törpe” ez jó!
feldobta a napom!
Új hozzászólás Aktív témák
it Módosítják a szabadszavas keresést, eltüntetik a sértő kifejezésekre adott „vicces” találatokat.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest