Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#40553216 #24 üzenetére
Én az IE9-el hasonlítottam össze az egyik korábbi róka verziót. Az megállt 380MB körül, azonos lapokat megnyitva az IE meg felment 600 fölé, ha összeadtad a több IE processz értékét. Chrome-ot nem néztem mostanában.
Az biztos, hogy sokat javítottak (ezeket lehetett olvasni is a fejlesztőktől gyakran) a memória kezelése, mert állandóan változik a foglalt memória mérete és lefelé szokott menni. Régebben nem nagyon csökkent a róka fogyasztása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tényleg eltűnt, mintha beszántották volna sóval. Egyébként régebben nekem is fent volt egy ideig, elvileg kb. pont ugyanazt csinálta, mint a FoxTab kiegészítő, pl. bedobta 3D-be a weblapokat, úgy lehetett választani köztük, mint mikor alt-tab -ot nyomsz az ablakok közti váltáshoz. [link]
Mondjuk én leszoktam róla, mert csak látványos, de különösebben nem hasznos.
Narxis: egy normális kezelőfelületet kaphatna, mert nagyon le van egyszerűsítve, a lényeges dolgokat nehéz megtalálni. Egyértelműen visszalépésnek érzem a rókáéhoz képest.
Sebességre meg kb. egyiknél sincs panasz, ha meg igen, ott a lehetőség a ramdisk, pipelineing, adblock használatára...
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Minek változzon bármi is a Chrome-on mikor úgy jó ahogy van? Jó ez túlzás de annyi igazság van benne, hogy a Chrome-on tényleg nincsenek teljesítmény problémák, fiatalabb is mint az FF, biztos gondoltak erre a Google mérnökei mikor elindították a projektet. Persze a Firefox se rossz de azért én érzek egy kis különbséget indulásban is és néha megjelenítésben is. Mondjuk a Firefox trükközik mert ha 3 oldallal nyitom meg akkor csak azt tölti be amin épp vagyok. Legnagyobb különbség még mindig akkor van ha 10-nél több addont használ az ember. Ez befolyásolja a Tűzróka teljesítményét, Chrome-nál meg 2-szer annyi is lehet, nem érezhető változás. Lehet az az addon fejlesztők sara, passz.
-
Dany007
veterán
Oh én anno 12-es verziónál már végigpróbáltam mindent. Vagy 2 napom ment rá meló alatt és a végeredmény semmi. Konkrétan a cooliris-ről van szó. Tényleg végigpróbáltam mindent. Átírtam a konfigot, újat töltöttem le tényleg 2 napon át próbálkoztam és a végén annyit értem el, hogy megjelent az ikon a firefoxban, engedélyezve is volt, rá is tudtam nyomni aztán behalt az egész cucc, nem indult el semmi.
Mindegy, más bajom nincs vele. -
DS39
nagyúr
már egyáltalán nem gyorsabb, sőt. én is azért kukáztam, a Mozilla jobban jeleníti meg az oldalakat, és sebességben sincs elmaradva így a Chrome értelmetlenné vált.
Danny007: az about:config-ban ki lehet kapcsolni a kiegészítők kompatibilitásának ellenőrzését, így szerintem tudnád használni az újabbaknál is. egyébként pontosan 6 hetente van főverzióváltás, nem egy-két hetente.
-
Dany007
veterán
Nekem otthon még mindig 9.0 van. Egyszerűen van egy addon ami nem működik 12-es verzió fölött. Nekem meg kellett. Persze a fejlesztők hibája amiért sz...rnak bele, nem a firefox.
De gondolom a fejlesztőknek se könnyű követni ezt e hetente, kéthetente történő főverzió ugrást. Már nagyon unom. Gondolkozom a chrome-on, állítólag gyorsabb is, de nem visz rá a lélek.. : D -
petya1992
tag
Nekem messze ez a legjobb böngésző
-
ceia
őstag
Túl van lihegve ez az update őrület. Úgysem lehet tökéleteset csinálni, mindig lesz bennük pár biztonsági vagy egyéb hiba. Ha ez így folytatódik, a végén már nem is lesz olyan, hogy verzió, a feltelepített példány egyfolytában frissülni fog..
-
DS39
nagyúr
válasz
Penész Gomba #10 üzenetére
ja hogyne... elég sok minden változott a 15-höz képest, nem csak a ram kezelés. a Chrome-on meg kb semmi nem szokott változni amikor frissítik, csak benne a flash player.... de nem tesz semmit, nyomjad csak a marhaságaidat. az még véletlen sem zavar hogy a Chrome vagy a 22-23-as verziónál jár, de 18 óta lényeges változás nem történt. aero-peek-et se tudják megcsinálni benne. szerencsére én már nem élek vele.
-
kispx
addikt
válasz
Penész Gomba #10 üzenetére
Ha a channel log-ot végig olvastad volna, akkor látnád, hogy FF-et sem így adják ki.
-
DS39
nagyúr
válasz
Penész Gomba #7 üzenetére
a Chrome elborult számozásait miért nem szólja le senki?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Penész Gomba #7 üzenetére
+1
Elkezdi frissíteni magát az FF, majd végérvényesen összeomlik, és mivel nem volt képes többet elindulni, ezért újratelepítette magát.
[ Szerkesztve ]
-
Penész Gomba
tag
A firefox kijavíthatná önmagát.
Kezdve az elborult verzió számozásaikkal..[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Ez mai hír?
Új hozzászólás Aktív témák
it Valamivel több, mint két hét alatt már a második biztonsági javítás érkezik a főverzióhoz.
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest