Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #40553216 #24 üzenetére
Én az IE9-el hasonlítottam össze az egyik korábbi róka verziót. Az megállt 380MB körül, azonos lapokat megnyitva az IE meg felment 600 fölé, ha összeadtad a több IE processz értékét. Chrome-ot nem néztem mostanában.
Az biztos, hogy sokat javítottak (ezeket lehetett olvasni is a fejlesztőktől gyakran) a memória kezelése, mert állandóan változik a foglalt memória mérete és lefelé szokott menni. Régebben nem nagyon csökkent a róka fogyasztása.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tényleg eltűnt, mintha beszántották volna sóval. Egyébként régebben nekem is fent volt egy ideig, elvileg kb. pont ugyanazt csinálta, mint a FoxTab kiegészítő, pl. bedobta 3D-be a weblapokat, úgy lehetett választani köztük, mint mikor alt-tab -ot nyomsz az ablakok közti váltáshoz. [link]
Mondjuk én leszoktam róla, mert csak látványos, de különösebben nem hasznos.
Narxis: egy normális kezelőfelületet kaphatna, mert nagyon le van egyszerűsítve, a lényeges dolgokat nehéz megtalálni. Egyértelműen visszalépésnek érzem a rókáéhoz képest.
Sebességre meg kb. egyiknél sincs panasz, ha meg igen, ott a lehetőség a ramdisk, pipelineing, adblock használatára...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Narxis
nagyúr
Minek változzon bármi is a Chrome-on mikor úgy jó ahogy van? Jó ez túlzás de annyi igazság van benne, hogy a Chrome-on tényleg nincsenek teljesítmény problémák, fiatalabb is mint az FF, biztos gondoltak erre a Google mérnökei mikor elindították a projektet. Persze a Firefox se rossz de azért én érzek egy kis különbséget indulásban is és néha megjelenítésben is. Mondjuk a Firefox trükközik mert ha 3 oldallal nyitom meg akkor csak azt tölti be amin épp vagyok. Legnagyobb különbség még mindig akkor van ha 10-nél több addont használ az ember. Ez befolyásolja a Tűzróka teljesítményét, Chrome-nál meg 2-szer annyi is lehet, nem érezhető változás. Lehet az az addon fejlesztők sara, passz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dany007
veterán
Oh én anno 12-es verziónál már végigpróbáltam mindent. Vagy 2 napom ment rá meló alatt és a végeredmény semmi. Konkrétan a cooliris-ről van szó. Tényleg végigpróbáltam mindent. Átírtam a konfigot, újat töltöttem le tényleg 2 napon át próbálkoztam és a végén annyit értem el, hogy megjelent az ikon a firefoxban, engedélyezve is volt, rá is tudtam nyomni aztán behalt az egész cucc, nem indult el semmi.
Mindegy, más bajom nincs vele. -
DS39
nagyúr
már egyáltalán nem gyorsabb, sőt. én is azért kukáztam, a Mozilla jobban jeleníti meg az oldalakat, és sebességben sincs elmaradva így a Chrome értelmetlenné vált.
Danny007: az about:config-ban ki lehet kapcsolni a kiegészítők kompatibilitásának ellenőrzését, így szerintem tudnád használni az újabbaknál is. egyébként pontosan 6 hetente van főverzióváltás, nem egy-két hetente.
-
veterán
Gondolkozom a chrome-on, állítólag gyorsabb is, de nem visz rá a lélek
Csak rakd fel, és máris rá fog vinni... Durva a sebességbeli különbség. Nálam.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Dany007
veterán
Nekem otthon még mindig 9.0 van. Egyszerűen van egy addon ami nem működik 12-es verzió fölött. Nekem meg kellett. Persze a fejlesztők hibája amiért sz...rnak bele, nem a firefox.
De gondolom a fejlesztőknek se könnyű követni ezt e hetente, kéthetente történő főverzió ugrást. Már nagyon unom. Gondolkozom a chrome-on, állítólag gyorsabb is, de nem visz rá a lélek.. : D -
petya1992
tag
Nekem messze ez a legjobb böngésző
-
ceia
őstag
Túl van lihegve ez az update őrület. Úgysem lehet tökéleteset csinálni, mindig lesz bennük pár biztonsági vagy egyéb hiba. Ha ez így folytatódik, a végén már nem is lesz olyan, hogy verzió, a feltelepített példány egyfolytában frissülni fog..
it's more fun to compute
-
DS39
nagyúr
válasz Penész Gomba #10 üzenetére
ja hogyne... elég sok minden változott a 15-höz képest, nem csak a ram kezelés. a Chrome-on meg kb semmi nem szokott változni amikor frissítik, csak benne a flash player.... de nem tesz semmit, nyomjad csak a marhaságaidat. az még véletlen sem zavar hogy a Chrome vagy a 22-23-as verziónál jár, de 18 óta lényeges változás nem történt. aero-peek-et se tudják megcsinálni benne. szerencsére én már nem élek vele.
-
kispx
addikt
válasz Penész Gomba #10 üzenetére
Ha a channel log-ot végig olvastad volna, akkor látnád, hogy FF-et sem így adják ki.
-
DS39
nagyúr
válasz Penész Gomba #7 üzenetére
a Chrome elborult számozásait miért nem szólja le senki?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Penész Gomba #7 üzenetére
+1
Elkezdi frissíteni magát az FF, majd végérvényesen összeomlik, és mivel nem volt képes többet elindulni, ezért újratelepítette magát.
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Penész Gomba
tag
A firefox kijavíthatná önmagát.
Kezdve az elborult verzió számozásaikkal..[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Ez mai hír?
www.refujvaros.hu